Nyheder • 15/01/2019

Nyt digitalt system til eksportdokumenter

Eksport

Sammen med Dansk Erhverv lancerer vi nu et nyt digitalt system til håndtering af oprindelsescertifikater, påtegninger / legaliseringer og ATA carneter. Det er nu også muligt at lave digital signatur og dermed gøre hele certifikatet digitalt. Kort sagt får du alt det, du hele tiden har fået, men nu med endnu mere oveni, da systemet er frit tilgængeligt for alle kunder.

Systemet åbner bl.a. op for muligheden for at modtage en digital version af dokumentet allerede samme dag, du lægger det i systemet (inden for åbningstiden). Den digitale version er godkendt af ICC.

”Det er det her, vi har ventet på. Det digitale system skaber bedre overblik og gør arbejdet mere effektivt. Selvfølgelig skal vores handelsdokumenter kunne laves digitalt.”Christina Ahlberg Ladefoged, Uhrenholt

Du får naturligvis den samme høje service fra Fynsk Erhverv, du er vant til, og vi står stadigvæk på spring på eksportkontoret – klar til at hjælpe dig både ved fysisk fremmøde eller over telefonen.

Opret din virksomhed allerede nu.

”Vi glæder os over at kunne spare tid og kræfter med det nye system. Digitalisering letter arbejdsgangen for os og er en helt naturlig udvikling.”Jette Kurup, Innovision ApS

Vælg Odense
Vi ser frem til med den nye digitale løsning, fortsat at kunne betjene såvel de fynske såvel som virksomheder placeret i resten af landet. Derfor opfordrer vi jer til også at vælge Odense som eksportkontor fremadrettet, når I bruger den digitale løsning og dermed få den med samme høje service som I er vant til.

Opret din virksomhed her.