Nyheder • 16/02/2019

Ny kommunikationschef er på plads

Pernille

Fynsk Erhverv har fået ny kommunikationschef. Pernille Fløjstrup Andersen blev 1. februar en del af teamet på Albani Torv i Odense. Hun har ansvaret for organisationens kommunikation, kontakt med pressen samt udviklingen af dialogen og videndeling med Fynsk Erhvervs flere end 650 partnervirksomheder.

”Fynsk Erhverv består af virksomheder fra mange brancher, og det er vigtigt, at alle oplever, at de får noget ud af partnerskabet. Samtidig skal vi være lydhøre over for de muligheder og udfordringer, som virksomhederne har. Det er en dialog, vi skal skærpe. Og så skal vi over for omverdenen kommunikere, at det fynske erhvervsliv sammen står stærkt,” siger direktør i Fynsk Erhverv, Jytte Reinholdt.

Fynsk Erhverv vokser sig stødt større mod målet om i 2020 at have 1.000 partnervirksomheder. Listen over nuværende partnere er virksomheder, der er bredt funderet inden for brancher, beliggenhed og størrelse. Det stiller store krav til kommunikationen over for virksomhederne, der dels skal have indsigt i den viden og de relationer, Fynsk Erhverv samler, dels skal de motiveres til at være en aktiv del i organisationens mange aktiviteter.

”Vi vil udvikle vores kommunikation, så virksomhederne mærker det engagement, der ligger i Fynsk Erhverv. Vi har flere platforme at arbejde med, og her skal den nye kommunikationschef skabe sammenhæng og øget synlighed. Med Pernille om bord er jeg sikker på, at vi kan formidle de gode historier, som er i Fynsk Erhverv, endnu bedre. Det fortjener virksomhederne,” siger Jytte Reinholdt.

Pernille Fløjstrup Andersen, der bor i Odense, kommer fra en stilling som redaktør og kommunikationsmedarbejder i Dansk Firmaidrætsforbund i Nyborg. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og har tidligere været ansat hos bl.a. Fynske Medier og Vejle Amts Folkeblad samt drevet selvstændig kommunikations-virksomhed.