Nyheder • 07/11/2017

Mød Mogens Lykketoft til bæredygtighedskonference i Odense

Den 30. november 2017 inviterer Odense Bæredygtighedsråd og samarbejdspartnere, herunder Fynsk Erhverv, til konference om, hvordan virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner kan arbejde med FN’s Verdensmål, CSR (Corporate Social Responsibility) og bæredygtighed.

Arrangementets hovedtaler er Mogens Lykketoft, som var formand for FN’s generalforsamling i 2015, da FN’s medlemslande vedtog de 17 verdensmål. Mogens Lykketoft glæder sig til at tale i Odense:

Verdensmålene sætter en fælles global ramme for bæredygtighed, herunder hvad udfordringerne er. Og ikke mindst hvordan vi alle skal være med i partnerskab, hvis vi skal indfri målene. Og det glæder mig meget, at Odense griber bolden her og vil arbejde med Verdensmålene.

Mogens Lykketoft

Verdensmålene adskiller sig fra tidligere udviklingsmålsætninger ved, at de ikke alene retter sig mod forhold i udviklingslande, men derimod mod forhold for alle verdens beboere.

Det er fjerde gang, at Odense Bæredygtighedsråd sætter fokus på bæredygtighed i samarbejde med Fynsk Erhverv, MiljøForum Fyn/Udvikling Fyn, DI Fyn, LO Fyn og IDA Fyn. På programmet er oplæg fra:

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Odense Bæredygtighedspris 2017
Ud over den årlige bæredygtighedskonference, uddeler Rådet også Odense Bæredygtighedspris til et bæredygtigt odenseansk tiltag (virksomhed, organisation el. samarbejdsprojekt).

Læs mere om prisen og hvordan du indstiller kandidater her

Nyhed

December-kampagne: Bliv partner i Fynsk Erhverv og få 30% på første års partnerskab

Giv din virksomhed årets bedste julegave og bliv partner i Fynsk Erhverv. I december får du 30% på første års premium partnerskab. Én for alle og alle for én… Det giver styrke at være en del af vores fællesskab. Et...

Nyhed

Fynske erhvervsledere hædret på Fynsk ErhvervsTopmøde

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov,  og Jonathan Bornemann, partner og direktør i House of Code, blev torsdag aften hædret med priser på Fynsk ErhvervsTopmøde på Tøystrup Gods. Henrik Neelmeyer modtog den prestigefyldte Tietgenprisen 2017, og Jonathan Bornemann den eftertragtede NEXT...

Nyhed

Danmarks Bedste Arbejdspladser: Fynske virksomheder flot i front

Den odenseanske møbelvirksomhed HOWE (billedet øverst) og pengeinstituttet Middelfart Sparekasse opnåede begge fornemme placeringer, da Danmarks Bedste Arbejdspladser tirsdag den 14. november blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse i Cirkusbygningen i København. HOWE løb med andenpladsen i kategorien Danmarks Bedste Mindre...