Nyheder • 07/11/2017

Mød Mogens Lykketoft til bæredygtighedskonference i Odense

Den 30. november 2017 inviterer Odense Bæredygtighedsråd og samarbejdspartnere, herunder Fynsk Erhverv, til konference om, hvordan virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner kan arbejde med FN’s Verdensmål, CSR (Corporate Social Responsibility) og bæredygtighed.

Arrangementets hovedtaler er Mogens Lykketoft, som var formand for FN’s generalforsamling i 2015, da FN’s medlemslande vedtog de 17 verdensmål. Mogens Lykketoft glæder sig til at tale i Odense:

Verdensmålene sætter en fælles global ramme for bæredygtighed, herunder hvad udfordringerne er. Og ikke mindst hvordan vi alle skal være med i partnerskab, hvis vi skal indfri målene. Og det glæder mig meget, at Odense griber bolden her og vil arbejde med Verdensmålene.

Mogens Lykketoft

Verdensmålene adskiller sig fra tidligere udviklingsmålsætninger ved, at de ikke alene retter sig mod forhold i udviklingslande, men derimod mod forhold for alle verdens beboere.

Det er fjerde gang, at Odense Bæredygtighedsråd sætter fokus på bæredygtighed i samarbejde med Fynsk Erhverv, MiljøForum Fyn/Udvikling Fyn, DI Fyn, LO Fyn og IDA Fyn. På programmet er oplæg fra:

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Odense Bæredygtighedspris 2017
Ud over den årlige bæredygtighedskonference, uddeler Rådet også Odense Bæredygtighedspris til et bæredygtigt odenseansk tiltag (virksomhed, organisation el. samarbejdsprojekt).

Læs mere om prisen og hvordan du indstiller kandidater her

Nyhed

Morten Albæk – om ærlighed, kærlighed, det 6. energiniveau og vigtigheden af pauser

Livet er fuldt af tilfældigheder. Om du får et godt liv, handler om din evne til at mestre disse tilfældigheder. Det var udgangspunktet for den peptalk, som erhvervsmanden, professoren, filosoffen og i dag direktøren for kapitalfonden Voluntas Morten Albæk gav de...

Nyhed

Generalforsamling 2018

Deltag i Fynsk Erhvervs ordinære generalforsamling torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 - mødested på Hotel Svendborg i Svendborg. I Fynsk Erhverv er generalforsamlingen altid en fest. Det er her, vi får lejlighed til at præsentere nogle af årets...

Nyhed

Fynsk ErhvervsTopmøde sætter fokus på nye markeder

Kom og vær med til  Fynsk ErhvervsTopmøde den 22. marts og få viden om de vigtigste trends, som påvirker dine kunder og leverandører - og dig. Temaet for dette ErhvervsTopmøde er Nye markeder - globale trends, du ikke tør gå...