Nyheder • 07/11/2017

Mød Mogens Lykketoft til bæredygtighedskonference i Odense

Den 30. november 2017 inviterer Odense Bæredygtighedsråd og samarbejdspartnere, herunder Fynsk Erhverv, til konference om, hvordan virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner kan arbejde med FN’s Verdensmål, CSR (Corporate Social Responsibility) og bæredygtighed.

Arrangementets hovedtaler er Mogens Lykketoft, som var formand for FN’s generalforsamling i 2015, da FN’s medlemslande vedtog de 17 verdensmål. Mogens Lykketoft glæder sig til at tale i Odense:

Verdensmålene sætter en fælles global ramme for bæredygtighed, herunder hvad udfordringerne er. Og ikke mindst hvordan vi alle skal være med i partnerskab, hvis vi skal indfri målene. Og det glæder mig meget, at Odense griber bolden her og vil arbejde med Verdensmålene.

Mogens Lykketoft

Verdensmålene adskiller sig fra tidligere udviklingsmålsætninger ved, at de ikke alene retter sig mod forhold i udviklingslande, men derimod mod forhold for alle verdens beboere.

Det er fjerde gang, at Odense Bæredygtighedsråd sætter fokus på bæredygtighed i samarbejde med Fynsk Erhverv, MiljøForum Fyn/Udvikling Fyn, DI Fyn, LO Fyn og IDA Fyn. På programmet er oplæg fra:

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Odense Bæredygtighedspris 2017
Ud over den årlige bæredygtighedskonference, uddeler Rådet også Odense Bæredygtighedspris til et bæredygtigt odenseansk tiltag (virksomhed, organisation el. samarbejdsprojekt).

Læs mere om prisen og hvordan du indstiller kandidater her

Nyhed

Ny medieaftale er en gevinst for Fyn

Regeringspartierne og DF har indgået et medieforlig, der sender flere ressourcer til udvikling af de digitale nyhedsmedier og styrkelse af den regionale og lokale nyhedsformidling. Selvom midlerne først fordeles mellem de lokale medier i 2019, giver det os alligevel en...

Nyhed

Flere praktikpladser – bonus eller bøde

Nu kan din virksomhed opnå en bonus, hvis du opretter nye lære- og praktikpladser - og en bøde for ikke at gøre det.  Det er en del af den nye Praktikplads-AUB-ordning, som er trådt i kraft pr. 1. januar 2018....

Nyhed

Tillykke til Pakkelabels.dk med årets Odin Pris – og tillykke til Fyn!

Onsdag den 20. juni blev det fynske iværksættermiljø fejret med et awardshow i Odeon, som bød på underholdning, prisuddeling og frem for alt fortjent hyldest til Fyns mange iværktsættere. Odin Prisen er iværksætternes egen årlige pris på Fyn, og den...