Nyheder • 07/11/2017

Mød Mogens Lykketoft til bæredygtighedskonference i Odense

Den 30. november 2017 inviterer Odense Bæredygtighedsråd og samarbejdspartnere, herunder Fynsk Erhverv, til konference om, hvordan virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner kan arbejde med FN’s Verdensmål, CSR (Corporate Social Responsibility) og bæredygtighed.

Arrangementets hovedtaler er Mogens Lykketoft, som var formand for FN’s generalforsamling i 2015, da FN’s medlemslande vedtog de 17 verdensmål. Mogens Lykketoft glæder sig til at tale i Odense:

Verdensmålene sætter en fælles global ramme for bæredygtighed, herunder hvad udfordringerne er. Og ikke mindst hvordan vi alle skal være med i partnerskab, hvis vi skal indfri målene. Og det glæder mig meget, at Odense griber bolden her og vil arbejde med Verdensmålene.

Mogens Lykketoft

Verdensmålene adskiller sig fra tidligere udviklingsmålsætninger ved, at de ikke alene retter sig mod forhold i udviklingslande, men derimod mod forhold for alle verdens beboere.

Det er fjerde gang, at Odense Bæredygtighedsråd sætter fokus på bæredygtighed i samarbejde med Fynsk Erhverv, MiljøForum Fyn/Udvikling Fyn, DI Fyn, LO Fyn og IDA Fyn. På programmet er oplæg fra:

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Odense Bæredygtighedspris 2017
Ud over den årlige bæredygtighedskonference, uddeler Rådet også Odense Bæredygtighedspris til et bæredygtigt odenseansk tiltag (virksomhed, organisation el. samarbejdsprojekt).

Læs mere om prisen og hvordan du indstiller kandidater her

Nyhed

Fynsk Erhverv stiller skarpt – Skal du med på holdet?

Fynsk Erhverv er i rivende udvikling, præcis som de mange fynske virksomheder, der ejer os. Vi er det fynske erhvervslivs egen platform for fælles interesser. Vores DNA er den viden, de erfaringer og kontakter, som vi kan bringe i spil...

Nyhed

Ledelse bag kulisserne

Styrk dit lederskab med inspiration fra kunstens verden, og deltag i nyt lederseminar på Fyn i tilknytning til musicalen Leonora Christina. Du får ledelsesinspiration af dirigenter og instruktører, du lærer at udvikle produkter i samskabende processer og skabe unikke resultater...

Nyhed

Sidste folketingssamling før valg kalder på resultater

Klokken har ringet ind til sidste folketingssamling, inden der skal udskrives valg. Hvornår det kommer, ved kun statsministeren, men det er helt sikkert, at vi i erhvervslivet har brug for handling og resultater nu, hvis ikke vi skal gå glip...