Nyheder • 14/06/2017

Mød dit eksterne ”Kollegaskab” og Advisory Board

Fynsk Erhverv lancerer et efterspurgt nyt forum, hvor du som ejerleder i en mindre- eller enkeltmandsvirksomhed kan få sparring og netværk med andre ligestillede og dygtige erhvervsledere. Dette forum henvender sig til ejerlederen uden ansatte eller med få ansatte, som har eksisteret i minimum tre år. Fokus er at styrke det personlige lederskab og skabe vækst i det eksisterende virksomhedsformat.

Via sparring og erfaringsudveksling med ligestillede samt foredrag med eksterne oplægsholdere, skabes merværdi i dagligdagen som ejerleder. Her møder man ind til sit eksterne ’kollegaskab’.

Deltagerne er gensidigt både sparringspartnere i forhold til driftsspørgsmål og ”Advisory Board” på de strategiske beslutninger for hinanden, og de er også det ekstra krydderi, der kan gøre det muligt at holde en firmafest med mere end én deltager…

Emner, der kan komme i spil er eksempelvis

  • Vækststrategi og investering, strategisk planlægning
  • Fokus på digitalisering, markedsføring og branding på de sociale medier
  • Lederrollen og de mange kasketter – herunder branding, drift, salg og personaleledelse
  • Planlægning af dagen, ugen, året – effektiv udnyttelse af tiden
  • Personlig udvikling og sparring – hvordan holder man sig motiveret
  • Brug af netværkets netværk
  • Særlige udfordringer ved brug af freelancere

Erik Juul Mogensen står for at facilitere det nye forum. Erik er ejer af virksomheden EJM Event og har igennem mange år udviklet både sin egen og andres virksomheder igennem samarbejder på kryds og tværs af både brancher og landegrænser. Han har forståelse for de udfordringer, der kan være i forbindelse med at have en enkeltmandsvirksomhed, og hvordan man både kommer godt og styrket ud af dem.

Pris:

500,- kr. for tilmelding

150,- kr. pr. gang, man deltager inkl. sandwich, vand, kaffe og te

For at kunne deltage, skal din virksomhed være medlem Fynsk Erhverv. Du kan læse mere omkring fordele og kontingentsatser her

Læs mere om forummet og tilmeld dig her