Nyheder • 27/04/2018

Iværksætternes helt egen pris i Odense

Onsdag den 20. juni danner Odeon rammen om et awardshow, hvor Odin-prisen uddeles for første gang. Det bliver en festlig dag til fejring af ikke bare de nominerede, men af iværksættermiljøet i almindelighed.

Uanset om du er iværksætter eller ej, så er du velkommen.

Coworking Plus er arrangør, og showet foregår i Odeons store sal, onsdag d. 20. juni kl. 15.00-18.00. Det bliver en festlig og inspirerende fejring, hvor årets Odin-pris vil blive uddelt til en iværksættervirksomhed, som har gjort det ualmindeligt godt. Men festen benyttes selvfølgelig også til at hylde alle iværksættere!

Vi har lavet Odin Prisen ikke kun for at fejre iværksætter-succeserne, men også for blot at anerkende iværksætterne og det hårde arbejde. Samtidig håber vi, at vi i Odense og på Fyn kan støtte op om sådan et arrangement, der viser, at iværksætter-miljøet også er stærkt udenfor hovedstaden.

Søren Kristensen, adm. direktør, Athenas

For at gøre aftenen til noget helt særligt, har Coworking Odense inviteret nogle af landets mest succesfulde iværksættere samt god musik og selvfølgelig de nominerede, som alle vil sætte deres præg på showet. Derudover kommer journalisten Morten Resen, som selv er nyudsprungen iværksætter, og binder det hele sammen som showets styrmand.

Programmet for showet vil blive opdateret løbende, men du kan allerede nu booke plads. Deltagelse er gratis for alle iværksættere, men alle er naturligvis velkomne til fejringen af alle iværksætterne i Odense og omegn.

Dét glæder vi os rigtigt meget til! Ses vi?

Du kan booke din billet og læse meget mere om showet her