Nyheder • 04/12/2023

IT-ekspert: Der kommer til at ske ting, vi ikke kan forestille os

Ifølge IT-ekspert Tim Frank Andersen er alle virksomheder på tværs af alle brancher nødt til at forholde sig kritisk til, hvad det er for nogle teknologier, der omgiver virksomhederne, industrien, branchen og forholde sig aktivt til dem.

Det var et af budskaberne til de fremmødte i sit oplæg på Fynsk ErhvervsTopmøde i november, hvor han også blev mere specifik i sin opfordring.

Jeg tror, vi er nødt til at forstå, at vi aldrig før i verdenshistorien har været på et tidspunkt, hvor så mange nøgleteknologier står foran deres kommercielle gennembrud, som vi oplever nu.

“De her teknologier kommer til at krydsbestøve hinanden, og i det her krydsfelt mellem forskellige teknologiområder, det er dér, at der virkelig kommer til at ske nogle ting, som vi næsten ikke kan forestille os. Alle virksomheder, uanset hvad de arbejder med, er nødt til at forholde sig kritisk til, hvad det er for nogle teknologier, der omgiver virksomheden, industrien, branchen, og til at forholde sig aktivt til dem. Jeg tror simpelthen ikke, man kan tillade sig i dag at have en holdning om, at ’det her er ikke relevant for os’,” siger Tim Frank Andersen, der frygter, at rigtig mange virksomheder ikke er klar over faren.

“Hvis man kigger i Fynsk Erhvervs Vækstbarometer, kan man læse, at 62% af virksomhederne ikke har fokus på digitalisering af ny teknologi, fordi man ikke mener, det er relevant for virksomheden.

Og jeg tror, at det er utrolig farligt at have den holdning.

Jeg mener, det er relevant for alle, uanset hvad man laver. Det kommer til at ramme alle virksomheder. I større eller mindre grad. Hurtigere eller langsommere,” konstaterede han.

Se hele interviewet  her og få Tim Frank Andersens forslag til, hvordan din virksomhed kan gribe udfordringerne an.

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se denne video.

Videnforum for Digital Transformation

Er du klar til at følge Tim Frank Andersens anbefalinger, så bliv medlem af Videnforum for Digital Transformation og styrk din forretning med de nye digitale teknologier.

Byggros fik nyt blod, friske øjne og en ny kollega gennem Next Talent-programmet

Byggros fik i efteråret en af vores Next Talent kandidater ud i forløb, der var så stor en succes, at virksomheden nu har ansat kandidaten.

Bæredygtig Business – få højdepunkterne fra Fynsk ErhvervsTopmøde her

Havde du ikke mulighed for at deltage i Fynsk Erhvervs Topmøde den 29. marts 2023, hvor bæredygtig business og masser af netværk var i fokus, får du nu muligheden for at indhente lidt af det tabte.

Annabeth Aagaard: Bæredygtig business – her er så mange gode forretningsmuligheder

Aarhus-professor med speciale i digital og bæredygtig forretningsudvikling tager et kig i krystalkuglen til Fynsk ErhvervsTopmøde

Netværk er win-win for travl advokat

Ifølge Jeanette Illum-Johansen, der er partner og bestyrelsesmedlem i Mazanti-Andersen, er det muligheden for at sparre med og udvikle sig sammen med profiler fra helt andre grene af erhvervslivet, som hun ser frem til at dyrke yderligere i fremtiden. Derfor er hun trådt ind i vores direktørnetværksgruppe.

Formandens nytårshilsen

Formanden for Fynsk Erhverv, Henrik Neelmeyer, ønsker partnervirksomheder og det fynske erhvervsliv godt nytår og sender en klar appel til de fynske virksomheder.

Brug dit partnerskab til at rekruttere kvalificeret arbejdskraft

Vi har igennem de senere år haft stor succes med at matche ledige akademikere med fynske virksomheder.  I mange tilfælde virksomheder, der ikke tidligere har haft ansat akademikere.

Geopartner rykker på digitaliseringen i nyt videnforum

Den stigende efterspørgsel efter nye digitale løsninger har blandt andet betydet, at Geopartner tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan optimere arbejdsprocesser og levere mere præcise resultater for kunderne. Det mærker IT-driftschef Kenneth Søndergaard, der blandt andet af den grund har meldt sig under fanerne på Fynsk Erhvervs Videnforum for Digital Transformation.

Bliv bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv og gør en forskel!

Vil du være med til at udvikle det fynske erhvervsliv? Vil du være med til at indfri Fynsk Erhvervs vision om at realisere potentialerne – personlige som forretningsmæssige i de fynske virksomheder? Så har du nu en unik mulighed for at blive bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv!

‘Årets Ejerledere’ er et stærkt makkerpar

Makkerparret Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Broby-virksomheden Ventherm A/S kåret som Årets Ejerledere 2023 på Fyn i et meget stærkt felt.

Byggros fik nyt blod, friske øjne og en ny kollega gennem Next Talent-programmet

Byggros fik i efteråret en af vores Next Talent kandidater ud i forløb, der var så stor en succes, at virksomheden nu har ansat kandidaten.

Netværkets friske øjne fjerner de blinde pletter

For virksomhedsejer Betina Skipper er det helt centralt, at udvikle sine kompetencer kontinuerligt, få udvidet netværket samt have forskellige sparringsmuligheder til rådighed. Det får hun bl.a. igennem vores netværksgruppe SoloConnect.

Robotklynge: Innovation kræver samarbejde

Ifølge Søren Adamsen Mouritsen, der er Head of Innovation i robotklyngen Odense Robotics, skal de fynske virksomheder stå sammen for at udnytte mulighederne i de teknologiske fremskridt