Nyheder • 28/03/2019

Henrik Neelmeyer bliver ny formand i Fynsk Erhverv

Formænd

Generalforsamlingen i Fynsk Erhverv bød på et formandsskifte, en ny næstformand og et nyt bestyrelsesmedlem.

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov, er ny formand i Fynsk Erhverv. På generalforsamlingen onsdag aften skiftede han titel fra næstformand til formand. Han afløste hermed Jørgen Dirksen, tidligere direktør på Rynkeby, der efter i alt 10 års bestyrelsesarbejde i Fynsk Erhverv – heraf de seneste to år som formand – trådte tilbage.

”Jeg er stolt over at være blevet valgt som ny formand for Fynsk Erhverv. Bestyrelsen er sammensat af utroligt stærke medlemmer, som i fællesskab skaber momentum for det fynske erhvervsliv. De seneste år har Fynsk Erhverv markeret sig stærkt omkring flere af erhvervets mærkesager på Fyn. Den retning ser jeg frem til at være med til at styrke yderligere som formand”, siger Henrik Neelmeyer.

Jørgen Dirksens sidste tjans som formand var sammen med de omkring 100 deltagere i generalforsamlingen at udbringe et leve for Fynsk Erhverv. Forinden havde han givet den sidste formandsberetning, hvor han så tilbage på 2018, som har været et nyt aktivt år. Der var selvfølgelig også plads til at kigge tilbage på hans tid i bestyrelsen med glæde og optimisme.

”Det har været 10 spændende år med kontinuerlig fornyelse i brancherne og i Fynsk Erhverv. Fynsk Erhverv har udviklet sig til at have Fyns bedste netværk, som ikke kan sidestilles med andet. Vi har godt fat i det politiske – lokalt og i Folketinget. Vi har haft mange succeser, vi kan være stolte af vores resultater, og jeg ønsker Fynsk Erhverv al mulig succes fremover”, sagde Jørgen Dirksen til generalforsamlingen, der kvitterede med klapsalver.

Genvalg og nyvalg

Både direktør i Fingerspitz ApS, Anna Aagaard, og Peter Eriksen Jensen, direktør i B&P Rådgivning, modtog genvalg og blev efter generalforsamlingen konstitueret som næstformænd. Nye medlemmer i Fynsk Erhvervs bestyrelse er Peter Frank Andersen, adm. Direktør ved Rynkeby Foods og Jørn Tholstrup Rohde, formand i Blue Ocean Robotics.

Læs Fyens Stiftstidendes omtale af formandsskiftet

Nyhed
OdenseRådhus

Debat: Besparelser på den korte bane vil ramme væksten på den lange bane

Med sparekataloger i størrelsesordenen 200 mio. kr. allerede på næste års budget er ingen i tvivl om, at der vil ske store ændringer i Odense Kommune allerede i 2020. Men selvom de udfordringer på velfærdsområdet, der vil opstå, når Odense...

Nyhed

Smukt udadtil, kaos bag facaden – Det var ærlig snak ved fyraftensmødet hos Uhrenholt

Ændrede rejsekalendere gjorde det muligt for Uhrenholts adm. direktør, Sune Uhrenholt, selv at præsentere familievirksomhedens 40-årige historie. Han var netop kommet hjem fra en rejse i Asien og Mellemøsten, og var der jetlag i kroppen, var det ikke til at...

Nyhed

Få nye kontakter og skab ny forretning til business kom-sammen på Tinderbox

Der er musik i baggrunden og sol på himlen, når Fynsk Erhverv inviterer til Fyns største business kom-sammen på Tinderbox. To gange i løbet af festivalen mødes ejerledere og beslutningstagere fra fynske virksomheder for at få nye erhvervskontakter og skabe...