Nyheder • 28/03/2019

Henrik Neelmeyer bliver ny formand i Fynsk Erhverv

Formænd

Generalforsamlingen i Fynsk Erhverv bød på et formandsskifte, en ny næstformand og et nyt bestyrelsesmedlem.

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov, er ny formand i Fynsk Erhverv. På generalforsamlingen onsdag aften skiftede han titel fra næstformand til formand. Han afløste hermed Jørgen Dirksen, tidligere direktør på Rynkeby, der efter i alt 10 års bestyrelsesarbejde i Fynsk Erhverv – heraf de seneste to år som formand – trådte tilbage.

”Jeg er stolt over at være blevet valgt som ny formand for Fynsk Erhverv. Bestyrelsen er sammensat af utroligt stærke medlemmer, som i fællesskab skaber momentum for det fynske erhvervsliv. De seneste år har Fynsk Erhverv markeret sig stærkt omkring flere af erhvervets mærkesager på Fyn. Den retning ser jeg frem til at være med til at styrke yderligere som formand”, siger Henrik Neelmeyer.

Jørgen Dirksens sidste tjans som formand var sammen med de omkring 100 deltagere i generalforsamlingen at udbringe et leve for Fynsk Erhverv. Forinden havde han givet den sidste formandsberetning, hvor han så tilbage på 2018, som har været et nyt aktivt år. Der var selvfølgelig også plads til at kigge tilbage på hans tid i bestyrelsen med glæde og optimisme.

”Det har været 10 spændende år med kontinuerlig fornyelse i brancherne og i Fynsk Erhverv. Fynsk Erhverv har udviklet sig til at have Fyns bedste netværk, som ikke kan sidestilles med andet. Vi har godt fat i det politiske – lokalt og i Folketinget. Vi har haft mange succeser, vi kan være stolte af vores resultater, og jeg ønsker Fynsk Erhverv al mulig succes fremover”, sagde Jørgen Dirksen til generalforsamlingen, der kvitterede med klapsalver.

Genvalg og nyvalg

Både direktør i Fingerspitz ApS, Anna Aagaard, og Peter Eriksen Jensen, direktør i B&P Rådgivning, modtog genvalg og blev efter generalforsamlingen konstitueret som næstformænd. Nye medlemmer i Fynsk Erhvervs bestyrelse er Peter Frank Andersen, adm. Direktør ved Rynkeby Foods og Jørn Tholstrup Rohde, formand i Blue Ocean Robotics.

Læs Fyens Stiftstidendes omtale af formandsskiftet

Nyhed
Colourbox underskrive dokumenter

Første finanslov varsler nye tider

Den nye regerings første finanslov varsler nye tider. Et stærkt fokus på velfærd og offentligt forbrug overskygger erhvervslivets udfordringer med bl.a. mangel på kvalificeret arbejdskraft og usikkerhed omkring vilkårene for generationsskifte i de familieejede virksomheder. Også udsigten til stigende skatter,...

Nyhed
erhvervstopmøde november 2019

Fantastisk tilslutning til Fynsk ErhvervsTopmøde i Nyborg 

Med over 200 fynske erhvervsledere tilmeldt til gårsdagens ErhvervsTopmøde i Nyborg, var der på forhånd lagt op til en intens og festlig aften. Det gennemgående tema for aftenen var 'Når lederskab gør en forskel', og med skarpe oplæg fra henholdsvis...

Nyhed
TietgenPrisen 2019 Roar Henrik Peter

Og TietgenPrisen 2019 går til….

Roar Falkenberg, Søby Værft, er årets modtager af TietgenPrisen. Den pris, der eksklusivt gives til en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket inden for fornyelse, innovation og nytænkning, driver en god forretning og samtidig udviser samfundsansvar gennem...