Nyheder • 28/03/2019

Henrik Neelmeyer bliver ny formand i Fynsk Erhverv

Generalforsamlingen i Fynsk Erhverv bød på et formandsskifte, en ny næstformand og et nyt bestyrelsesmedlem.

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov, er ny formand i Fynsk Erhverv. På generalforsamlingen onsdag aften skiftede han titel fra næstformand til formand. Han afløste hermed Jørgen Dirksen, tidligere direktør på Rynkeby, der efter i alt 10 års bestyrelsesarbejde i Fynsk Erhverv – heraf de seneste to år som formand – trådte tilbage.

”Jeg er stolt over at være blevet valgt som ny formand for Fynsk Erhverv. Bestyrelsen er sammensat af utroligt stærke medlemmer, som i fællesskab skaber momentum for det fynske erhvervsliv. De seneste år har Fynsk Erhverv markeret sig stærkt omkring flere af erhvervets mærkesager på Fyn. Den retning ser jeg frem til at være med til at styrke yderligere som formand”, siger Henrik Neelmeyer.

Jørgen Dirksens sidste tjans som formand var sammen med de omkring 100 deltagere i generalforsamlingen at udbringe et leve for Fynsk Erhverv. Forinden havde han givet den sidste formandsberetning, hvor han så tilbage på 2018, som har været et nyt aktivt år. Der var selvfølgelig også plads til at kigge tilbage på hans tid i bestyrelsen med glæde og optimisme.

”Det har været 10 spændende år med kontinuerlig fornyelse i brancherne og i Fynsk Erhverv. Fynsk Erhverv har udviklet sig til at have Fyns bedste netværk, som ikke kan sidestilles med andet. Vi har godt fat i det politiske – lokalt og i Folketinget. Vi har haft mange succeser, vi kan være stolte af vores resultater, og jeg ønsker Fynsk Erhverv al mulig succes fremover”, sagde Jørgen Dirksen til generalforsamlingen, der kvitterede med klapsalver.

Genvalg og nyvalg

Både direktør i Fingerspitz ApS, Anna Aagaard, og Peter Eriksen Jensen, direktør i B&P Rådgivning, modtog genvalg og blev efter generalforsamlingen konstitueret som næstformænd. Nye medlemmer i Fynsk Erhvervs bestyrelse er Peter Frank Andersen, adm. Direktør ved Rynkeby Foods og Jørn Tholstrup Rohde, formand i Blue Ocean Robotics.

Læs Fyens Stiftstidendes omtale af formandsskiftet

Nyhed

Præg debatten positivt – vi står klar med megafonen

Vi befinder os i en tid, hvor vi skal passe på med at tage noget for givet. Her er vi helt enige med erhvervsmanden Ole Bang Nielsen, der i sin seneste søndagsklumme i Fyens Stiftstidende ”Opsang til erhvervsledere: Kom nu...

Nyhed

Bæredygtigheden fik et skub ud i fremtiden på ErhvervsTopmøde

Godt 100 fynske erhvervsledere blev inspireret med en bæredygtig dagsorden. Sidst på aftenen satte de selv ord på de næste bæredygtige skridt. ”Bæredygtighed er fremtidens forretning”. ”Bæredygtighed bliver en konkurrencefordel for virksomhederne.” Det var nogle af de udsagn, som blev...

Nyhed

Fynsk Erhverv skal have ny formand på onsdagens generalforsamling

På onsdagens generalforsamling i Fynsk Erhverv træder formand Jørgen Dirksen af efter to år som formand og 10 år som bestyrelsesmedlem. Fjerdesalen på Brandts danner onsdag kl. 16:30 rammerne for Fynsk Erhvervs generalforsamling. Der skal ses tilbage på 2018, som...