Nyheder • 09/10/2018

Fynsk Erhverv stiller skarpt – Skal du med på holdet?

Fynsk Erhverv er i rivende udvikling, præcis som de mange fynske virksomheder, der ejer os. Vi er det fynske erhvervslivs egen platform for fælles interesser. Vores DNA er den viden, de erfaringer og kontakter, som vi kan bringe i spil sammen og hver for sig. Her investerer vores partnervirksomheder i det personlige lederskab, i deres forretning og i fællesskabet. Her står det fynske erhvervsliv sammen.

Nu stiller vi skarpt på partnerskabet ud fra en ambition om at sikre virksomhederne endnu mere værdi af at være en aktiv del af dette fællesskab. Det vil opleves, uanset hvor Fynsk Erhverv mødes – om det er i et af vores mange netværk, ved vores inspirerende arrangementer, i et håndholdt forretningsudviklingsforløb, i medierne eller på vores digitale platforme. Her er garanti for ny inspiration, viden, sparring og nye forretningsforbindelser fra alle brancher og egne af Fyn. Her spilder vi ikke hinandens tid, til gengæld går man aldrig forgæves.

Det er repræsentanter fra det fynske erhvervsliv fra forskellige brancher, der tegner Fynsk Erhvervs Bestyrelse. Dem – og den tætte kontakt til vores partnervirksomheder er afgørende for den indflydelse, Fynsk Erhverv har på erhvervsklimaet og den positive udvikling på Fyn. Vi kender beslutningstagerne, og de kender os. Vi er det fynske erhvervslivs stemme – både lokalt og nationalt.

Vi søger nu en skarp kommunikationschef – skal du med på holdet?