Nyheder • 22/03/2019

Fynsk Erhverv skal have ny formand på onsdagens generalforsamling

Fynsk Erhverv generalforsamling 2017

På onsdagens generalforsamling i Fynsk Erhverv træder formand Jørgen Dirksen af efter to år som formand og 10 år som bestyrelsesmedlem.

Fjerdesalen på Brandts danner onsdag kl. 16:30 rammerne for Fynsk Erhvervs generalforsamling. Der skal ses tilbage på 2018, som har været et nyt aktivt år for Fynsk Erhverv. Der er kommet 650 partnerskaber i folden, og det styrker dels det politiske arbejde, hvor Fynsk Erhverv med stor vægt er talerør for det fynske erhvervsliv, dels Fynsk Erhvervs faciliterede netværk og arrangementer, der i 2018 har haft mange deltagere og stor opbakning.

Det er sidste gang, at Jørgen Dirksen som formand for Fynsk Erhverv aflægger beretning. Dirksen, der er valgt ind i bestyrelsen for fødevarebranchen, er ikke længere erhvervsaktiv som direktør i Rynkeby Foods, og efter i alt 10 år i bestyrelsen stopper han nu på formandsposten.

Der er derudover valg til tre pladser i bestyrelsen, der i alt har 11 medlemmer. Direktør i Fingerspitz ApS, Anna Aagaard, der er næstformand i Fynsk Erhverv, samt bestyrelsesmedlem Peter Eriksen Jensen, direktør i B&P Rådgivning, er begge villige til genvalg. Adm. direktør i Mobile Industrial Robots, Thomas Visti Jensen, genopstiller ikke til en ny bestyrelsesperiode, og der skal vælges et nyt medlem på vegne af robotindustrien.