Nyheder • 15/06/2019

Fynsk Erhverv har delt studielegater ud

Seks studerende har modtaget økonomisk støtte til et studieophold i udlandet. De studerende skal ud og hente viden og erfaringer i projekter skabt i samarbejde med fem fynske virksomheder.

To af Fynsk Erhvervs partnervirksomheder, Change Aps og Midtfyns Bryghus får i efterårssemesteret tilknyttet Frederik Elsborg Andersen og Frederik Hedelund. Frederik Elsborg Andersen skal give Change Aps et billede af markedspotentialet og afsøge muligheder og behov for kommunikationsrådgivning baseret på designtænkning i forbindelse med implementering af en ny forretningsstrategi.

Frederik Hedelund skal til Paris, da han skal undersøge Midtfyns Bryghus’ indtrængningsstrategi på det franske marked. Han skal vurdere udfordringer og muligheder og finde potentielle partnere i den franske hovedstad.

Udover de to gange Frederik har yderligere fire studerende modtaget penge til et studieophold. Markus Windt Strandbæk skal udarbejde en rapport om handelsmuligheder for vindmølleindustrien i Singapore. Det gør han for Hydac. Jens Ole Mikkelsen skal for Viking Rubber Company lave en markedsanalyse for arbejdstøj til fiskeribranchen bygget på overordnet makroanalyse af industrien.

Alexander Bruun skal undersøge, hvilke udfordringer Global Risk Management står over for ved indtræden i Australien. Endelig skal Rasmus Møller Jørgensen til Ohio for at afsøge mulighederne for udvidelse af virksomhedens satsning i byen, herunder på markedet omkring Ohio River Valley.

Der var i alt 51, der ansøgte om studielegaterne, der uddeles i portioner af ca. 10.000 til 25.000 kroner.

Nyhed

Kulturelle oplevelser venter dig og dine kolleger på Kunstmuseum Brandts

Fynsk Erhverv har endnu en gang lavet en aftale med Kunstmuseum Brandts om en række kultur-oplevelser for partnervirksomhederne. Deltagelse er gratis, så invitér kollegerne med til en kulturel oplevelse. Torsdag den 14. november, kl. 8:30-10:00 byder Brandts indenfor i de...

Nyhed

Ny viden og værktøjer skaber vækst i SMV-virksomhederne

En kold og regnfuld tidlig morgen i oktober steg godt 30 fynske erhvervsledere på ’Fynsk Erhverv’-bussen med kurs mod Århus Universitet. Fælles for os alle var, at vi er nysgerrige på, hvordan man bedst skaber og styrer vækst og udvikling...

Nyhed
Ebbe Vej

Debat: SMV-virksomheder er motoren i velfærdsmaskinen

SMV-virksomhederne udgør rygraden i dansk økonomi og dem, der i udstrakt grad sikrer finansieringen af den velfærd, som vi alle nyder godt af. Derfor er SMV-virksomhedernes rammevilkår og det lokale erhvervsklima et vigtigt fokuspunkt i forbindelse med de kommunale budgetforhandlinger....