Nyheder • 15/06/2019

Fynsk Erhverv har delt studielegater ud

Seks studerende har modtaget økonomisk støtte til et studieophold i udlandet. De studerende skal ud og hente viden og erfaringer i projekter skabt i samarbejde med fem fynske virksomheder.

To af Fynsk Erhvervs partnervirksomheder, Change Aps og Midtfyns Bryghus får i efterårssemesteret tilknyttet Frederik Elsborg Andersen og Frederik Hedelund. Frederik Elsborg Andersen skal give Change Aps et billede af markedspotentialet og afsøge muligheder og behov for kommunikationsrådgivning baseret på designtænkning i forbindelse med implementering af en ny forretningsstrategi.

Frederik Hedelund skal til Paris, da han skal undersøge Midtfyns Bryghus’ indtrængningsstrategi på det franske marked. Han skal vurdere udfordringer og muligheder og finde potentielle partnere i den franske hovedstad.

Udover de to gange Frederik har yderligere fire studerende modtaget penge til et studieophold. Markus Windt Strandbæk skal udarbejde en rapport om handelsmuligheder for vindmølleindustrien i Singapore. Det gør han for Hydac. Jens Ole Mikkelsen skal for Viking Rubber Company lave en markedsanalyse for arbejdstøj til fiskeribranchen bygget på overordnet makroanalyse af industrien.

Alexander Bruun skal undersøge, hvilke udfordringer Global Risk Management står over for ved indtræden i Australien. Endelig skal Rasmus Møller Jørgensen til Ohio for at afsøge mulighederne for udvidelse af virksomhedens satsning i byen, herunder på markedet omkring Ohio River Valley.

Der var i alt 51, der ansøgte om studielegaterne, der uddeles i portioner af ca. 10.000 til 25.000 kroner.

Nyhed

Fynsk Erhverv satte vigtige valgtemaer til debat forud for Folketingsvalget

Første halvår af 2019 bød på flere valg, herunder et Folketingsvalg. Fynsk Erhverv er det fynske erhvervslivs fælles talerør, og derfor spurgte vi virksomhederne via Det fynske erhvervspanel om, hvilke temaer, der var de vigtigste i den kommende valgkamp. Top-5...

Nyhed

2019 har allerede budt på nyt på flere fronter

Når selskabet er godt, flyver tiden. 2019 er snart et halvt år gammel. I Fynsk Erhverv har der været masser af godt selskab ved arrangementer, på netværks-møderne og når vi har fulgtes ad til garderoben efter Business Bar. Henrik Neelmeyer,...

Nyhed

Velkommen til den nye regering og tillykke til to fynske ministre

Danmark har fået en ny regering, der er trukket i arbejdstøjet i sommervarmen. Stort tillykke til de nye ministre og ikke mindst god arbejdslyst. I regeringen sidder to fynske ministre. Dan Jørgensen er udnævnt til klima-, energi- og forsyningsminister, mens...