Nyheder • 20/02/2019

Fire fyraftensmøder i 2019 – kom med fra start den 6. marts

motorvej-orange

GASA Group og transportvirksomheden Alex Andersen Ølund er netop flyttet ind i nye, flotte domiciler i erhvervsområdet i Odense SV, og onsdag den 6. marts, kl. 17:00-20:00 danner de rammen for årets første fyraftensmøde i Fynsk Erhverv.

Begge virksomheder vil indvi os i deres overvejelser og forventninger til de store investeringer, der danner optimale rammer for den fremtidige drift, udvikling og vækst.  Og vi får en guidet rundvisning hos GASA Groups det nye erhvervsområde i det sydvestlige Odense – midt i Danmark.

Som optakt til det forestående folketingsvalg har vi også inviteret en række fynske folketingskandidater til en paneldebat om, hvordan politikerne i fremtiden kan være med til at gøre Fyn mere attraktiv for virksomhedsejere og medarbejdere. Her er alle velkomne til at få stillet deres spørgelyst og gå i dialog om et attraktivt erhvervsklima på Fyn.

Fynsk Erhverv har i en dugfrisk undersøgelse fra Det Fynske Erhvervspanel forinden afdækket, hvad de fynske virksomheder ønsker, den kommende regering skal prioritere, for at understøtte en fortsat positiv udvikling på Fyn. Paneldebatten tager udgangspunkt i denne undersøgelse.

Så vær med som de første, når GASA Group og Alex Andersen Ølund inviterer indenfor i de nye domiciler og Fynsk Erhverv byder op til en interessant aften med livlig debat i godt selskab.

Du tilmelder dig her.

Nyhed

Manglende lærepladser er et for alvorligt problem til enkle løsninger

Godt 41.000 virksomheder har modtaget en bøde på 27.000 kr., da de ikke har ansat det antal lærlinge, som de skal ifølge deres måltal. Men bøder er ikke løsningen på et så alvorligt problem. Der skal et konstruktivt samarbejde mellem...

Nyhed

Partnere i Fynsk Erhverv kan tilmelde sig Thinkers50 Europe med 10 % rabat

Thinkers50 European Business Forum er et to-dages forløb i ODEON, Odense, hvor verdens førende business tænkere præsenterer de nyeste ideer inden for strategi, innovation og ledelse. Man kan blandt andet møde professorer fra IMD, Harvard, INSEAD og IE Business School,...

Nyhed
cocreation

Realisér dit vækstpotentiale med en værdiskabende bestyrelse

Jeg har den største respekt for jer ejerledere – ingen tvivl om det. Både jer, som er startet op som iværksættere og jer, der som 2. eller 3. generation driver familievirksomheden videre. Det er jer, der er rygraden i dansk...