Nyheder • 20/02/2019

Fire fyraftensmøder i 2019 – kom med fra start den 6. marts

motorvej-orange

GASA Group og transportvirksomheden Alex Andersen Ølund er netop flyttet ind i nye, flotte domiciler i erhvervsområdet i Odense SV, og onsdag den 6. marts, kl. 17:00-20:00 danner de rammen for årets første fyraftensmøde i Fynsk Erhverv.

Begge virksomheder vil indvi os i deres overvejelser og forventninger til de store investeringer, der danner optimale rammer for den fremtidige drift, udvikling og vækst.  Og vi får en guidet rundvisning hos GASA Groups det nye erhvervsområde i det sydvestlige Odense – midt i Danmark.

Som optakt til det forestående folketingsvalg har vi også inviteret en række fynske folketingskandidater til en paneldebat om, hvordan politikerne i fremtiden kan være med til at gøre Fyn mere attraktiv for virksomhedsejere og medarbejdere. Her er alle velkomne til at få stillet deres spørgelyst og gå i dialog om et attraktivt erhvervsklima på Fyn.

Fynsk Erhverv har i en dugfrisk undersøgelse fra Det Fynske Erhvervspanel forinden afdækket, hvad de fynske virksomheder ønsker, den kommende regering skal prioritere, for at understøtte en fortsat positiv udvikling på Fyn. Paneldebatten tager udgangspunkt i denne undersøgelse.

Så vær med som de første, når GASA Group og Alex Andersen Ølund inviterer indenfor i de nye domiciler og Fynsk Erhverv byder op til en interessant aften med livlig debat i godt selskab.

Du tilmelder dig her.

Nyhed
Det-fynske-erhvervspanel

Det fynske erhvervslivs vigtigste valgtemaer

Så er valget udskrevet. Onsdag den 5. juni skal vi stemme ved Folketingsvalget. For de fynske kandidater bliver der hård kamp om pladserne, og det betyder en spændende valgkamp. Fynsk Erhverv følger med hele veje frem til Gundlovsdag og lægger...

Nyhed

Sikke en maj i Fynsk Erhverv

Maj bliver sød, men nok mere vild end mild i Fynsk Erhverv. For i løbet af måneden har vi rigtig mange arrangementer, hvor både temaer og selskabet er spændende. Vi lægger for med Partner Brief og Business Bar tirsdag den...

Nyhed
Morgenmøde

Butikkerne skal gøre sig ekstra umage

Stor opbakning, nysgerrighed og god debat ved morgenmøde for de fynske detailhandlende. Der var omkring 75 optagede stolesæder, der Fynsk Erhverv inviterede fynske detailhandlende indenfor til morgenmøde tirsdag den 30. april. Mødets overskrift lød "Butikslivet skal blomstre". Michael Andersen, lektor...