Nyheder • 20/02/2019

Fire fyraftensmøder i 2019 – kom med fra start den 6. marts

GASA Group og transportvirksomheden Alex Andersen Ølund er netop flyttet ind i nye, flotte domiciler i erhvervsområdet i Odense SV, og onsdag den 6. marts, kl. 17:00-20:00 danner de rammen for årets første fyraftensmøde i Fynsk Erhverv.

Begge virksomheder vil indvi os i deres overvejelser og forventninger til de store investeringer, der danner optimale rammer for den fremtidige drift, udvikling og vækst.  Og vi får en guidet rundvisning hos GASA Groups det nye erhvervsområde i det sydvestlige Odense – midt i Danmark.

Som optakt til det forestående folketingsvalg har vi også inviteret en række fynske folketingskandidater til en paneldebat om, hvordan politikerne i fremtiden kan være med til at gøre Fyn mere attraktiv for virksomhedsejere og medarbejdere. Her er alle velkomne til at få stillet deres spørgelyst og gå i dialog om et attraktivt erhvervsklima på Fyn.

Fynsk Erhverv har i en dugfrisk undersøgelse fra Det Fynske Erhvervspanel forinden afdækket, hvad de fynske virksomheder ønsker, den kommende regering skal prioritere, for at understøtte en fortsat positiv udvikling på Fyn. Paneldebatten tager udgangspunkt i denne undersøgelse.

Så vær med som de første, når GASA Group og Alex Andersen Ølund inviterer indenfor i de nye domiciler og Fynsk Erhverv byder op til en interessant aften med livlig debat i godt selskab.

Du tilmelder dig her.

Nyhed

Timer på toppen i bæredygtighedens tegn

På Fynsk ErhvervsTopmøde den 27. marts ser vi på bæredygtighed i det fynske erhvervsliv. Flere generationer er på plads, når der holdes Fynsk ErhvervsTopmøde på Brandts i Odense. Aftenen sætter bæredygtighed på dagsordenen, og vi får sammen øje på gevinsterne...

Nyhed

Endelig: Udvidelse af motorvejen syd om Odense er på vej

Udvidelsen af motorvejen syd om Odense har topprioritet i infrastrukturplanen fra regeringen og Dansk Folkeparti. Det er rigtig godt nyt for det fynske erhvervsliv, der meget længe har råbt højt om behovet for flere motorvejsspor. Politikerne har lyttet til det...

Nyhed

Motorvejen er en fælles sag for fynske folketingskandidater

Seks fynske folketingskandidater fik sat tal og virkelighed på udfordringerne på E20 syd om Odense ved paneldebatten hos GASA Group, der også gav en rundvisning i det nye domicil i Odense SV. Hos GASA Group kører driften på minuttet, når...