Nyheder • 26/07/2018

Få overblik over nye kunder og samarbejdspartnere med Den fynske virksomhedsportal

Brug Den fynske virksomhedsportal til at tjekke dine kunder og samarbejdspartnere ud. Men giv ikke køb på den gode kundeoplevelse, der bygger på tillid. Tillid er en vigtig del af vores kultur, der styrker sammenhængskraften og får kunderne til at komme igen.

I løbet af sommeren har der været flere historier i medierne, hvor fynske virksomheder er blevet snydt for betaling af deres leverancer. Flere af de forurettede virksomheder er partnere i Fynsk Erhverv, og det er altid dybt beklageligt, når den slags overgår virksomhederne. Men der er hjælp at hente i Den fynske virksomhedsportal.

Du kan læse mere om historierne her

Fynsk Erhvervs direktør, Jytte Reinholdt, advarer dog mod at se røvere og banditter over det hele. Langt de fleste kunderelationer er sunde og baseret på gode handler, og en ny lovgivning på baggrund af enkeltsager er ikke nødvendigvis det rigtige skridt mod større sikkerhed for leverandørerne.

”Hvis vi skulle til at lave samme regelsæt som med persondataforordningen, fordi der er enkelte, der svindler eller ikke betaler, gør vi livet tungt”
Jytte Reinholdt, direktør, Fynsk Erhverv

 

Den fynske virksomhedsportal er din nøgle til synlighed og vigtig information
Vi må nemlig ikke glemme tilliden til hinanden, da den er fundamentet for de gode kundeoplevelser, som vores virksomheder skal leve af.

De bedste til at vurdere virksomhedens kunder og varetage sikring af leverancer og betalinger er trods alt virksomhederne selv, og her er Den fynske virksomhedsportal et glimrende hjælperedskab.

På virksomhedsportalen kan du nemlig både præsentere din egen virksomhed og gøre den mere synlig og søgbar og tjekke dine kunder og leverandørers kreditrating og seneste fem års regnskabstal. Dårlige betalere og svindel kan aldrig elimineres helt, men med portalen kan du få et overblik over dem, du handler med, så du lettere kan vurdere et nyt samarbejde og tage dine forholdsregler.

”På Den fynske virksomhedsportal sikrer vi, at de fynske virksomheder blive mere synlige og søgbare, så vi kan styrke samhandlen og spille hinanden stærkere på Fyn.”
Jytte Reinholdt, direktør, Fynsk Erhverv

Gå til Den fynske virksomhedsportal her

Nyhed

Fynsk Erhverv stiller skarpt – Skal du med på holdet?

Fynsk Erhverv er i rivende udvikling, præcis som de mange fynske virksomheder, der ejer os. Vi er det fynske erhvervslivs egen platform for fælles interesser. Vores DNA er den viden, de erfaringer og kontakter, som vi kan bringe i spil...

Nyhed

Ledelse bag kulisserne

Styrk dit lederskab med inspiration fra kunstens verden, og deltag i nyt lederseminar på Fyn i tilknytning til musicalen Leonora Christina. Du får ledelsesinspiration af dirigenter og instruktører, du lærer at udvikle produkter i samskabende processer og skabe unikke resultater...

Nyhed

Sidste folketingssamling før valg kalder på resultater

Klokken har ringet ind til sidste folketingssamling, inden der skal udskrives valg. Hvornår det kommer, ved kun statsministeren, men det er helt sikkert, at vi i erhvervslivet har brug for handling og resultater nu, hvis ikke vi skal gå glip...