Nyheder • 05/08/2013

Et univers af lækre løsninger

LERCHE design er ikke kun tre etager fyldt med lamper, stole og borde i lækkert design – Det er også en rådgivende virksomhed.

 

MÅNEDENS VIRKSOMHED: Iværksætteren Mie Lerche Bach (1972), ejer af LERCHE design, har specialiseret sig i indretning af både virksomheder og private hjem.

LERCHE design er mere end en rådgivende indretningsvirksomhed. Det er udlevelsen af en passion om at skabe indretningsløsninger, der fører til komplet velvære for mine kunder i deres omgivelser, udtaler Mie Lerche Bach, der netop har vundet en prisen som Danmarks mest innovative og progressive designbutik ved en messe i Bella Centeret.

LERCHE design blev etableret i 2002, som privat tegnestue for såvel private som B2B kunder. I 2006 udvidede LERCHE design tegnestuen med showroom/shop i Odenses latinerkvarter med møbler og design i særklasse. I 2010 etablerede LERCHE design sin web shop med design til den bevidste forbruger, der sætter pris på individualitet, kvalitet, funktionalitet og æstetik.

LERCHE design holder til huse på Rosenbæk Torv 1 i Odense (overfor Brandts Klædefabrik) og råder over ca. 500 m2 showroom og tegnestue i 3 etager. Virksomheden beskæftiger 6 medarbejdere + div. freelancemedarbejdere.

BUSINESS DESIGN henvender sig til erhvervslivet og handler for LERCHE design om at indrette hver enkelt virksomhed, så den fremstår i overensstemmelse med virksomheds profil.
Indsigt i virksomhedens profil, kultur, organisation og processer danner basis for den individuelle indretningsmodel, der skal sende de rette signaler til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

HOME COUTURE er indretning for private. Ud fra kundens ønsker om funktionalitet, stil, kvalitet og æstetik skræddersyer LERCHE design den indretningsløsning, der lever op til den enkelte kundes behov.

LERCHE design kan levere helhedsløsninger fra indretning til møbler, lamper og tilbehør.

Gennem eksklusivt design, spændende designløsninger og opmærksom service, tilbyder vi rammerne for en særlig oplevelse, hver gang kunden er i kontakt med os. 
Besøg LERCHE design på www.lerchedesign.dk  – eller på Rosenbæk Torv 1 i centrum af Odense.

Gislev Rejser: Fra familievirksomhed til del af stor koncern

Den fynske rejsevirksomhed Gislev Rejser har gennem de senere år været gennem en betydelig transformation. Ifølge administrerende direktør Niels Ravn Eriksen har både det nye ejerskab og flytningen været med til at styrke virksomhedens profil og synlighed, og samtidig har samarbejdet med Aller-koncernen hurtigt vist sig at skabe værdi.

Familievirksomhed forbereder sig på miljøkrav i god tid

Mens byggevirksomheden Poul Rasmussen endnu ikke er undlagt lovkravet om bæredygtighedsrapporteringen, så er virksomheden godt i gang med at klæde sig på til den bæredygtige dagsorden. Derfor har familievirksomheden tilmeldt sig vores ESG-Netværk for at være klar til fremtidige krav fra både stat, kunder og institutioner. 

Brain Boost: Ikke alle indtægter skaber samme værdi

Da softwarehuset Ecreo og Fynsk Erhverv i fællesskab afholdte seminaret "Styrk din digitale B2B-strategi og skab resiliens i en uforudsigelig tid" var Odense-virksomheden Flexbuy Technologies repræsenteret blandt deltagerne i form af Jacob Brage. Og han forlod Alfred og Kamilla, hvor arrangementet blev afholdt, i opløftet tilstand.

Brug din stemme på et stærkt EU

Når der søndag, den 9. juni er valg til Europa-Parlamentet i Danmark, er det vigtigt, at vi alle gør brug af vores demokratiske ret og sætter vores kryds på stemmesedlen. Det skaber en grønnere fremtid og styrker den enkelte virksomhed, det enkelte land - og den europæiske union. Tak fordi du bruger din stemme.

Fynsk logistikgigant krydser fingre for bedre forbindelser til motorvejsnettet

Den familieejede logistikvirksomhed Alex Andersen Ølund A/S forventer efter en årrække med særdeles solide regnskaber, at de kommende år byder på flere udfordringer og mere usikkerhed i markedet. Men ikke desto mindre er stemningen på direktionsgangen på Logistikvej i Odense fortsat høj, og listen over nye initiativer bliver ikke kortere. “2024 bliver et overgangsår, hvor […]

Damixa skruer op for den digitale tilstedeværelse

På Den Fynske E-handelskonference den 21. maj sætter Damixas Brand og Marketing Manager, Anna Trojel, ord på den digitale rejse, der skal føre Damixa helt up to date.

Optimisme at spore i det fynske erhvervsliv

De fynske virksomheder er sunde og robuste, og de fleste er ved at indfinde sig i den nye virkelighed med stigende tempo og kompleksitet. Det viser vores nyeste temperaturmåling i det fynske erhvervsliv, der giver en stærk tro på fremtiden.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.