Nyheder • 01/08/2012

Et moderne eventyr

Med udsigt og adgang til Fænøsund har Hindsgavl Slot i Middelfart tronet på højdedraget af Hindsgavl-halvøen i flere hundrede år, men er i dag en moderne virksomhed som sælger gourmet for både sjæl og gane. Her dannes rammerne om alt fra bryllupper og parmiddage til store erhvervskonferencer og koncerter.

Hindsgavl Slot har fungeret som møde- og konferencecenter siden 1922 og er dermed Danmarks ældste af sin slags.

I dag råder Hindsgavl Slot over i alt 16 mødelokaler i henholdsvis Laden, Kostalden og på Slottet med en kapacitet på op til 700 deltagere. Hertil har virksomheden 120 hotelværelser placeret i fløjene på Slottet, i Kostalden, Svinestalden og Fodermesterhuset.

 

Hindsgavl Slots park er en af landets bedst bevarede slotsparker. Parken blev oprindeligt anlagt som en barokhave med terrasser, damme og alléer fra omkring 1750. I 1814 blev haven omlagt i romantisk stil med udsigtspladser, lysthuse, vandløb og bassiner med tilhørende broer. Fra parken er den skønneste udsigt over Lillebælt.

 

For snart 30 år siden anlagde Hindsgavls gamle gartner Adolf Hansen slottets egen køkkenhave på cirka 20.000 m2. Når der er sæson for det, kan gæsterne derfor nyde godt af slottets egen avl fra køkkenhaven, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet, som kokkerere til Hindsgavls to restauranter: Den Hvide Dame (på Slottet) og Restaurant Louise (i Laden).

 

Hindsgavl Slot har 60 fastansatte indenfor faggrupperne: teknik, reception, rengøring, blomsterdekoratør, gartnere, kokke, tjenere, salg, regnskab, markedsføring,

 

Hindsgavl Slots historie går tilbage til det 12. århundrede og nævnes første gang i det danske register for godser og herregårde af Kong Valdemar II i 1231. Mange vigtige møder og sammenkomster har fundet sted her.  I 1922 lejede foreningen “Norden” Hindsgavl Slot af Niels Basse Fønss til møde for skandinaviske studerende. Herefter blev A/S Hindsgavl stiftet den 21. marts 1924 og herregården inklusiv 53 hektar jord blev købt for 150.000 kr.

 

I dag ejes Hindsgavl Slot af af Realdania Byg A/S – “ejendomsselskabet for udvikling og bevaring” – som ejer alle aktier. Det er slottets eneste ambition at levere optimale rammer for danske og udenlandske gæster, som vil have oplevelser for livet og sjælen. Hindsgavl Slot er en del af den danske kulturarv.

 

Onsdag d. 10. oktober 2012 har du mulighed for selv at opleve Hindsgavl Slot, når Fynsk Erhverv afholder den store Next Generation-konference
Indtil da kan du besøge Hindsgavl Slot på www.hindsgavl.dk

En sejr til fynsk erhvervsliv

Det er en god melding for det fynske erhvervsliv, at forligspartierne bag Infrastrukturplan 2035 er blevet enige om, hvordan motorvejen syd om Odense kan udvides til seks spor.

NextTalent rykker Gardingruppen nærmere en ny IT-løsning

Normalt har Odense-virksomheden Gardingruppen fokus på kreativitet og meget analoge løsninger. Men i de seneste måneder har der været talt rigtig meget om digitalisering, automation, optimering af arbejdsgange og nye IT-systemer

Nyt netværk styrker enkeltmandsvirksomhederne

Da Fynsk Erhverv i slutningen af 2023 annoncerede oprettelsen af SoloConnect-netværket for enkeltmandsvirksomheder, var tilstrømningen så stor, at det snart lå fast, at der var behov for mere end en gruppe. Derfor er SoloConnect 2 nu på affyringsrampen, og allerede 15. april kl. 8:30 til 10:30 er der åbent dialogmøde, hvor interesserede, uanset medlemskab i […]

Nyt partnerskab viser vejen til relevant viden om fremtidens attraktive arbejdsplads

Fynsk Erhverv, SDU Business School og TietgenSkolen har en fælles ambition om at bidrage til positiv udvikling og vækst i de fynske virksomheder. Derfor har vi inviteret lokale virksomheder og studerende og undervisere fra hhv. TietgenSkolen og SDU Business School til en spændende workshop for at blive klogere på forventningerne til fremtidens attraktive arbejdsplads. Dialogerne […]

Cybersikkerhed skal højere op på agendaen

Cybersikkerhed skal stå højere på agendaen i virksomhederne, da truslerne er konstant stigende – også mod de fynske virksomheder. Samtidig skal vi i virksomhederne skabe større opmærksomhed hos vores ansatte, da langt de fleste sikkerhedsbrud (72%) stammer fra klik på eller downloads fra falske mails og links’, såkaldt phishing. Det var to af en lang […]

Fokuseret rekruttering til Fynsk Erhvervs bestyrelse skaber forventninger

Vi står i Fynsk Erhverv stærkt i fremtiden med fire nye profiler i bestyrelsen. Tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer for godt samarbejde og stærke resultater.

Erhvervsredaktør forudser et ekstremt kaotisk år

Ifølge Berlingske Tidendes erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen kan 2024 blive både historisk og ekstremt tumultarisk på mange måder. Den 20. marts i forlængelse af generalforsamlingen bringer han sin forudsigelse for året 2024, men bringer her en smagsprøve på oplægget.

Datagidselforhandler: Det er for sent at forholde sig til angreb, når først man er blevet hacket

Til Brain Boost den 14. marts kan du møde datagidselforhandleren Michael Andersen, der opfordrer alle virksomheder til at tage situationen med cyberkriminalitet meget seriøst. Vi har forinden været i dialog med Michael Andersen, der her løfter lidt af sløret for sit indlæg til seminaret.

Nyt ESG-netværk skal gøre bæredygtig indsats til en god forretning

På Fynsk Erhvervs nystiftede ESG-Netværk, er der fokus på en berigende bæredygtighedsindsats, der skal gøre bærdygtighed til god forretning.