Nye partnervirksomheder

Nyheder • 25/10/2021

Erhvervsledere tager netværket med på golfbanen

Intensiv fortrolighed og spændende dialoger. Og så en fælles glæde ved at spille golf. Det er, hvad de 16 fynske erhvervsledere i Fynsk Erhvervs Business Challenge Golf-netværk får, når de 11 gange om året mødes til deres fælles netværksdage.

En af deltagerne er Claus Hansen, der er salgschef og medejer af værktøjsfabrikanten Tool Denmark. Han har været med siden netværkets begyndelse, og rent bortset fra den sportslige glæde han fik, da han i år spillede sig helt til finalen i netværkets interne mesterskab, er han ikke i tvivl om, hvad han har fået ud af sin deltagelse gennem årene.

Det vigtigste for mig er den fortrolighed, der er opbygget i gruppen. Over årene er der blevet opbygget et stærkt forum, hvor vi kan diskutere ting fra hverdagen i vores respektive virksomheder.

Vi ved, at tingene bliver internt, og det, at vi kender hinanden så godt, gør også, at vi kan trække på hinanden året rundt,” siger Claus Hansen, som også er helt sikker på, at golfspillet har været med til at kitte gruppen godt sammen:

Vi har det tilfælles, at vi er erhvervsledere, og at vi er glade for golf. Men gruppen består af folk fra hele Fyn, og jeg har mødt nogle gode mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt, hvis det ikke havde været for det her netværk.

Flemming Hartvig Pedersen (Focus Advokater) tv. og Claus Hansen (Tool Denmark) på Vestfyn Golfklubs bane i Glamsbjerg efter årets finale, hvor Flemming løb med sejren efter omspil.

Udvikling og golf går hånd i hånd

Sammen med sine 15 netværksfæller mødes Claus Hansen cirka en gang om måneden i netværksgruppen. I forårs-  og efterårsmånederne har gruppen et intenst program, hvor forskellige oplæg og debatter om ledelse og personlig udvikling er på menuen indtil frokost, hvorefter mødeaktiviteten flyttes ud på de fynske golfbaner. I vintermånederne spilles der ikke golf, men bortset fra december, mødes gruppen til formiddagsseancerne.

“Vi har fået en god indsigt i hinandens kompetencer, og derfor taler vi selvfølgelig videre om oplæggene og om vores respektive udfordringer, når vi går banen rundt om eftermiddagen,” siger Claus Hansen, der bakkes op af netværksfacilitator Renata Alicja Edsbjerg:

Det hele handler om ledelse og personlig udvikling, også når de går på golfbanen. Der er opstået nogle tætte relationer, og det skyldes både golfspillet men også det, at de går i naturen i nogle andre omgivelser, end de plejer, og på den måde forlænger de møderummet.

Ud over at være netværksfacilitator  driver Renata Alicja Edsbjerg også virksomheden Human Revolution.

“Jeg er sikker på, at aktive netværk er en del af fremtiden. Vi har alle sammen fokus på at holde os fit så længe som muligt, og her er golfnetværket en oplagt mulighed for at blande det faglige samtidig med, at man kommer ud i naturen,” fortæller Renata Alicja Edsbjerg videre.

Din adgang til netværket:
Din virksomhed skal være premiumpartner i Fynsk Erhverv, ligesom du skal have et aktivt DGU Handicap. Netværkshonoraret er kr. 8.000 + moms. Studietur og greenfee afregnes særskilt. Optag foregår i november og december året før.

Steen Ernland: Tre gode råd til værdiskabelse i ledelser og bestyrelser

Steen Ernland, der blandt meget andet er medforfatter til bogen “Den Aktive Bestyrelse", giver her sit bud på, hvordan den moderne virksomhed skal tænke ledelse og bestyrelse i fremtiden for at tiltrække kapital fra investorer og opnå stærkere finansielle resultater.

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Den 5. oktober inviterer Fynsk Erhverv og UCL til Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads, hvor Christian Ørsted fortæller om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

De tre største udfordringer i 2022/23

Er du interesseret i at vide, hvordan en række fynske erhvervsledere har knækket koden til succes i forhold til tre af de største udfordringer i 2022/2023?

Energipriser ændrer forbrugsmønstre – få gode råd

Siden Ruslands invasion af Ukraine er energipriserne steget enormt, og både virksomheder og private forbrugere har fået rekordhøje udgifter til blandt andet gas, el, benzin og diesel. Samtidig har Ruslands invasion understreget, at klimapolitik og sikkerhedspolitik hænger uløseligt sammen, og at den grønne omstilling er afgørende for klimaet og uafhængigheden af russisk energi. Hos Energi […]

Kriser er gode for kreativiteten

Selvom de forgangne år har budt på en række udfordringer på verdensplan, så er INGENIØR'NE optimistiske for fremtiden, der står på nye løsninger på nuværende projekter og fyldte ordrebøger. I artiklen giver afdelingschef, Bjarne Linde Jensen, og markedschef, Anders Friis-Wandall Nielsen, gode råd til virksomheder, der går med byggeri i tankerne.

Sommerhilsen fra formanden

Kære fynske erhvervsliv Velkommen tilbage fra sommerferie. Tilbage på jobbet kan vi spørge os selv: Skal vi nu se på skyfri himmel og sol eller mørke skyer i horisonten? Det kan anskues på flere måder. Jeg vælger den positive anskuelse trods en omverden af bekymringer, ikke mindst i medierne. Der forventes trods alt vækst i […]

Styrk din virksomhed med Fynsk Erhvervs arrangementer

Fynsk Erhverv byder det fynske erhvervsliv velkommen tilbage fra ferie. Er du i gang med at planlægge 2. halvår, kan du roligt sætte kryds i kalenderen og komme til spændende arrangementer i løbet af året. Vi har en masse på programmet, som giver dig ny viden, værktøjer og inspiration til at styrke din virksomhed. I […]

Erhvervsnetværk giver værdifuld sparring i hverdagen

Fynske erhvervsledere sparrer og debatterer i fortrolige fora i Fynsk Erhvervs netværksgrupper. Bloomits Claus Lethenborg er ikke i tvivl om, at han er blevet klædt på til at træffe bedre beslutninger for sin virksomhed. Du har netop nu mulighed for at byde ind på en af de ledige pladser i netværksgrupperne pr. 1. august. Vi matcher dig med den gruppe, der vil give dig størst værdi

Fynske virksomheder holder øje med udviklingen i Kina

Mens de fleste danskere ikke længere skænker Covid-krisen mange tanker i deres hverdag, er situationen uændret kaotisk i forhold for virksomheder med kinesiske forbindelser.