Nye partnere i 2021

Nyheder • 25/10/2021

Erhvervsledere tager netværket med på golfbanen

Intensiv fortrolighed og spændende dialoger. Og så en fælles glæde ved at spille golf. Det er, hvad de 16 fynske erhvervsledere i Fynsk Erhvervs Business Challenge Golf-netværk får, når de 11 gange om året mødes til deres fælles netværksdage.

En af deltagerne er Claus Hansen, der er salgschef og medejer af værktøjsfabrikanten Tool Denmark. Han har været med siden netværkets begyndelse, og rent bortset fra den sportslige glæde han fik, da han i år spillede sig helt til finalen i netværkets interne mesterskab, er han ikke i tvivl om, hvad han har fået ud af sin deltagelse gennem årene.

Det vigtigste for mig er den fortrolighed, der er opbygget i gruppen. Over årene er der blevet opbygget et stærkt forum, hvor vi kan diskutere ting fra hverdagen i vores respektive virksomheder.

Vi ved, at tingene bliver internt, og det, at vi kender hinanden så godt, gør også, at vi kan trække på hinanden året rundt,” siger Claus Hansen, som også er helt sikker på, at golfspillet har været med til at kitte gruppen godt sammen:

Vi har det tilfælles, at vi er erhvervsledere, og at vi er glade for golf. Men gruppen består af folk fra hele Fyn, og jeg har mødt nogle gode mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt, hvis det ikke havde været for det her netværk.

Flemming Hartvig Pedersen (Focus Advokater) tv. og Claus Hansen (Tool Denmark) på Vestfyn Golfklubs bane i Glamsbjerg efter årets finale, hvor Flemming løb med sejren efter omspil.

Udvikling og golf går hånd i hånd

Sammen med sine 15 netværksfæller mødes Claus Hansen cirka en gang om måneden i netværksgruppen. I forårs-  og efterårsmånederne har gruppen et intenst program, hvor forskellige oplæg og debatter om ledelse og personlig udvikling er på menuen indtil frokost, hvorefter mødeaktiviteten flyttes ud på de fynske golfbaner. I vintermånederne spilles der ikke golf, men bortset fra december, mødes gruppen til formiddagsseancerne.

“Vi har fået en god indsigt i hinandens kompetencer, og derfor taler vi selvfølgelig videre om oplæggene og om vores respektive udfordringer, når vi går banen rundt om eftermiddagen,” siger Claus Hansen, der bakkes op af netværksfacilitator Renata Alicja Edsbjerg:

Det hele handler om ledelse og personlig udvikling, også når de går på golfbanen. Der er opstået nogle tætte relationer, og det skyldes både golfspillet men også det, at de går i naturen i nogle andre omgivelser, end de plejer, og på den måde forlænger de møderummet.

Ud over at være netværksfacilitator  driver Renata Alicja Edsbjerg også virksomheden Human Revolution.

“Jeg er sikker på, at aktive netværk er en del af fremtiden. Vi har alle sammen fokus på at holde os fit så længe som muligt, og her er golfnetværket en oplagt mulighed for at blande det faglige samtidig med, at man kommer ud i naturen,” fortæller Renata Alicja Edsbjerg videre.

Din adgang til netværket:
Din virksomhed skal være premiumpartner i Fynsk Erhverv, ligesom du skal have et aktivt DGU Handicap. Netværkshonoraret er kr. 8.000 + moms. Studietur og greenfee afregnes særskilt. Optag foregår i november og december året før.

Fremtidsforsker: Vi skal turde prøve kræfter med fremtiden

Ifølge fremtidsforsker Liselotte Lyngsø sker udviklingen så hurtigt, at man i dag snarere taler Science Fiction end Science Faction

Arbejdskraft, infrastruktur og klimadagsordenen topper ønskelisten

Fynsk Erhverv sætter i forbindelse med det forestående kommunalvalget den 16. november  erhvervslivets behov på den politiske dagsorden ved forskellige lejligheder.  Rundt på Fyn har vi sat den ’siddende’ borgmester og dennes udfordrer nr. 1 stævne ved fyraftensmøder på lokale virksomheder  med det formål at få sat fokus på de aktuelle udfordringer og behov, som […]

KV21:  Gør Odense tilgængelig, levende og attraktiv

Nyt udspil til en ”Vision for Odenses vejnet og lufthavn” fra Konservative i Odense rammer centralt ned i de udfordringer, som både borgere og erhvervsliv støder på allerede i dag.  Og derfor er udspillet et godt forhandlingsudspil for fremtidige investeringer i et tilgængeligt, levende og attraktivt Odense. Der er en udbredt opfattelse af, at det […]

Lars Tvede: Fremtiden er allerede en del af hverdagen

Ifølge Lars Tvede er det yderst vigtigt, at de fynske virksomheder udnytter de teknologiske landvindinger, så de er rustet til at møde den internationale konkurrence. Du kan møde ham på Fynsk ErhvervsTopmøde den 17. november på Hindsgavl Slot

Stop regelrytteriet!

I dansk erhvervsliv kæmper vi i øjeblikket med et bureaukrati og lange sagsbehandlingstider, når vi har en aktuel byggesag og diverse andre ansøgninger hos det offentlige.  For en stor dels vedkommende skyldes det absurde regler og komplicerede it-systemer, uanset projektets størrelse og omfang. F.eks. er der bestemmelser i bygningsreglementet, som komplicerer såvel ansøgningsprocedurer som byggesagsbehandlingen […]

Vi skal bruge energien bedre – måske kan du hjælpe?

Af Pernille Weiss, K, medlem af Europa-Parlamentet. Siden jeg skrev sidst, er jeg blevet udpeget som min partigruppes forhandler af revideringen af energieffektiviseringsdirektivet (EED). Det er en stor opgave. Dels fordi energieffektivisering er noget af det mest oplagte: Energi, der ikke bruges, skal der ikke betales for, og det belaster ikke klimaet. Dertil er det […]

Mød Fynsk Erhverv på Iværksætterugen i Odense

Når Odenses iværksætteruge løber at staben i uge 45, kan du finde Fynsk Erhverv og vores messestand på Startup Summit’21 på Nature Energy Park d. 9. -10. november 2021. Uanset, om du står med en idé skrevet ned på en serviet, eller du er garvet iværksætter med masser af erfaring – så tilbyder Startup Summit’21 […]

Ny SDU Business School skal styrke det regionale erhvervsliv

5.000 studerende fordelt på forskellige erhvervsøkonomiske uddannelser på de forskellige campusser under SDU vil være med til at tegne fremtidens erhverv i regionen

Branding og bæredygtighed øverst på tavlen

På KV21 Fyraftensmødet i Assens kommune efterlyste de lokale erhvervsledere fortsat dialog og samarbejde med Assens Kommune.