Nyheder • 25/10/2021

Erhvervsledere tager netværket med på golfbanen

Intensiv fortrolighed og spændende dialoger. Og så en fælles glæde ved at spille golf. Det er, hvad de 16 fynske erhvervsledere i Fynsk Erhvervs Business Challenge Golf-netværk får, når de 11 gange om året mødes til deres fælles netværksdage.

En af deltagerne er Claus Hansen, der er salgschef og medejer af værktøjsfabrikanten Tool Denmark. Han har været med siden netværkets begyndelse, og rent bortset fra den sportslige glæde han fik, da han i år spillede sig helt til finalen i netværkets interne mesterskab, er han ikke i tvivl om, hvad han har fået ud af sin deltagelse gennem årene.

Det vigtigste for mig er den fortrolighed, der er opbygget i gruppen. Over årene er der blevet opbygget et stærkt forum, hvor vi kan diskutere ting fra hverdagen i vores respektive virksomheder.

Vi ved, at tingene bliver internt, og det, at vi kender hinanden så godt, gør også, at vi kan trække på hinanden året rundt,” siger Claus Hansen, som også er helt sikker på, at golfspillet har været med til at kitte gruppen godt sammen:

Vi har det tilfælles, at vi er erhvervsledere, og at vi er glade for golf. Men gruppen består af folk fra hele Fyn, og jeg har mødt nogle gode mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt, hvis det ikke havde været for det her netværk.

Flemming Hartvig Pedersen (Focus Advokater) tv. og Claus Hansen (Tool Denmark) på Vestfyn Golfklubs bane i Glamsbjerg efter årets finale, hvor Flemming løb med sejren efter omspil.

Udvikling og golf går hånd i hånd

Sammen med sine 15 netværksfæller mødes Claus Hansen cirka en gang om måneden i netværksgruppen. I forårs-  og efterårsmånederne har gruppen et intenst program, hvor forskellige oplæg og debatter om ledelse og personlig udvikling er på menuen indtil frokost, hvorefter mødeaktiviteten flyttes ud på de fynske golfbaner. I vintermånederne spilles der ikke golf, men bortset fra december, mødes gruppen til formiddagsseancerne.

“Vi har fået en god indsigt i hinandens kompetencer, og derfor taler vi selvfølgelig videre om oplæggene og om vores respektive udfordringer, når vi går banen rundt om eftermiddagen,” siger Claus Hansen, der bakkes op af netværksfacilitator Renata Alicja Edsbjerg:

Det hele handler om ledelse og personlig udvikling, også når de går på golfbanen. Der er opstået nogle tætte relationer, og det skyldes både golfspillet men også det, at de går i naturen i nogle andre omgivelser, end de plejer, og på den måde forlænger de møderummet.

Ud over at være netværksfacilitator  driver Renata Alicja Edsbjerg også virksomheden Human Revolution.

“Jeg er sikker på, at aktive netværk er en del af fremtiden. Vi har alle sammen fokus på at holde os fit så længe som muligt, og her er golfnetværket en oplagt mulighed for at blande det faglige samtidig med, at man kommer ud i naturen,” fortæller Renata Alicja Edsbjerg videre.

Din adgang til netværket:
Din virksomhed skal være premiumpartner i Fynsk Erhverv, ligesom du skal have et aktivt DGU Handicap. Netværkshonoraret er kr. 8.000 + moms. Studietur og greenfee afregnes særskilt. Optag foregår i november og december året før.

Dialog om udfordret varedistribution i Odense City

Varedistribution i Odense City har altid været et problem, og kombinationen af stigende godsmængder og byfortætning gør ikke udfordringerne mindre. Distributørerne oplever bl.a. dagligt trængsel og forsinkelser og P-bøder som følge af manglende parkeringsbåse til de store biler.

Paneldebat om attraktive arbejdspladser: Tid, tillid og tydelighed

Hvordan skaber vi sunde virksomheder og attraktive arbejdspladser på Fyn – og hvordan balancerer vi de mange hensyn i en kompleks tid? Det var omdrejningspunktet for en levende paneldebat på Fynsk ErhvervsTopmøde.

Video: Årets Tietgenpris-modtager bygger byer og fællesskaber

Tietgenprisen 2025 går til Per Jørgensen – medejer og bestyrelsesformand i 5E Byg A/S og drivkraft bag en lang række initiativer, der har sat tydelige aftryk i Middelfart og på Fyn.

Ekspert: Virksomheder skal holde fokus på det væsentlige

Ifølge arbejdsmarkedsresearcher Alexandra Krautwald giver målstyring kun mening, når virksomheden ser helheden og har tålmodighed til at fastholde forandringer, indtil de har bidt sig fast.

Albani: Tillid starter hos ledelsen – det er noget vi opbygger sammen

I dagens Danmark er tillid en forudsætning for overhovedet at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Det har ændret måden, man driver bryggeri på hos Royal Unibrew.

Novo Nordisk i Odense: “Vi kommer ikke med spidse sko”

Når Stine Wolf Randrup træder op til debatten på Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. april, bliver det med et klart budskab: Novo Nordisk er kommet til Odense for at blive – men med stor respekt for det fællesskab, de træder ind i. “Vi går ind i det her med ydmyghed. Vi ved, vi starter højt og […]

Kolster risikerer at sige nej til ordrer – tiltrækning af medarbejdere er blevet en ledelsesdisciplin

Hos Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S i Middelfart er der gang i hjulene. Men uden nok medarbejdere til at følge med efterspørgslen risikerer direktør Tue Christiansen at skulle sige nej til opgaver, han gerne ville tage ind. Markedet er der. Kunderne er der. Men for at kunne sige ja, kræver det folk – og dem […]

Stadil: Fremtidens lederskab kræver sult, mod og kant

Christian Stadil har altid gået sine egne veje. Han kombinerer buddhisme med benhård forretning og investeringer i startups med meditation og meningsfulde arbejdsfællesskaber. Til september gæster han Learn X, hvor han deler sine erfaringer med at lede i en tid præget af AI, innovation og strategisk usikkerhed.

Klimapraktikanter gav Danren Bogdol fremdrift og struktur

Danren Bogdol er en professionel servicevirksomhed med base i Odense, der gennem mere end 40 år har leveret rengøringsydelser til offentlige og private kunder i hele landet. Virksomheden bygger på faglighed, effektivitet og ordentlighed.