Nyheder • 11/08/2017

E-sport event hilses velkommen i Fynsk Erhverv: Det handler om meget mere end e-sport

Fynsk Erhverv har stor respekt for, at det lykkes at trække en så stor international begivenhed som finalestævnet i Counter-Strike til Odense. E-sporten trækker enorm interesse, både blandt de aktivt udøvende, blandt tilskuerne og ikke mindst blandt mennesker verden over, der intenst følger begivenhederne direkte via diverse medier.

At E-sport er at sidestille med øvrige sportsgrene er for længst et faktum.  Men E-sport er meget mere end sport.

Med Counter-Strike-finalen til december får Odense muligheden for eksponering worldwide, der kan åbne især yngre menneskers øjne for de fantastiske muligheder for at gøre karriere inden for it-/teknologi- og robotbranchen. Yngre mennesker, som igennem deres e-sport er vant til at kommunikere med og konkurrere mod ligesindede fra hele kloden, med erfaring i at træne hårdt for at nå sine mål.  De kan tænke og udføre en taktik, håndtere modstand og stress – og de får også fejret successerne undervejs.  Derudover ligger der noget stærkt i at turde forfølge deres passion for ’gaming’.

Mon ikke de også på et tidspunkt tør forfølge muligheden for et fedt job i en fynsk virksomhed, der kan drage fordel af de kompetencer og erfaringer, disse dygtige e-sportsudøvere får opbygget undervejs i karrieren?

Læs også pressemeddelelse fra Odense Kommune: Finalen i verdens største esportsturnering i Counter Strike afholdes i Odense