Nyheder • 09/03/2017

Berlingske Business Briefing

Fynsk Erhverv og PwC Odense indbyder i samarbejde med Berlingske Business til otte live-transmissioner fra Berlingske Business Briefing.

Et nyt tilbud til de fynske virksomhedsledere ser nu dagens lys med etableringen af Berlingske Business Briefing. Tanken er at give de fynske erhvervsledere let adgang til ny inspiration og nye kontakter, når vi mødes til korte morgenmøder med transmission af oplæg fra spændende topledere fra nær og fjern. Dette tilbud skal være med til at ruste det fynske erhvervsliv til fremtidens udfordringer.

Den storpolitiske scene er præget af opgør mod globaliseringen, samtidigt med at den teknologiske udvikling buldrer frem. Det vender op og ned på arbejdspladser og forretningsmodeller, og business as usual er ikke længere en mulighed. Hvad er modsvaret fra dansk erhvervsliv?

Det får du en række bud på, når Berlingske Business inviterer nogle af Danmarks fremmeste ledere til morgenmøder, hvor de fortæller om deres nye værktøjer. Gæsterne interviewes af erhvervsredaktør Peter Suppli Benson eller erhvervskommentator Jens Chr. Hansen efterfulgt af dialog med deltagerne.

Fynsk Erhverv og PwC Odense og inviterer til disse otte morgenmøder via live-transmission fra Berlingske Business Briefing, hvor du samtidig deltager i et inspirerende netværk for de fynske topledere. Møderne afholdes fra kl. 8.30-9.30 hos PwC Odense, Rytterkasernen 21, 5000 Odense C. Der vil være registrering, morgenmad og netværk fra kl. 8.00.

Den første live-transmission finder sted den 21. marts, hvor du kan møde Søren Nielsen, der tiltræder som koncernchef og administrerende direktør i William Demant Holding 1. april 2017. I 2015 blev han viceadministrerende direktør i koncernen, og han har siden 2008 haft ansvaret for Oticon, hvor han fortsætter som administrerende direktør.

Se hele programmet og tilmeld dig her