Nye partnere i 2021

Nyheder • 10/12/2021

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

“Forskellighed gør stærk” lyder titlen på en bog fra den tidligere håndboldlandstræner Ulrik Wilbek, men det er også overskriften på historien om, hvorfor Tempur Sealys administrerende direktør, Mark Reeh Pedersen, gennem en årrække har været tilknyttet et netværk gennem Fynsk Erhverv.

“Jeg har mødt mennesker, som jeg aldrig havde mødt, hvis det ikke var for netværket, fordi de kommer fra virksomheder i helt andre brancher end Tempur. På den måde har jeg fået en masse inspiration og indsigt, som jeg kan bruge til at udvikle min virksomhed og mig selv som leder, og det er selvfølgelig derfor, at jeg fortsat er med i netværket. Jeg får noget med hjem hver gang,” siger Mark Reeh Pedersen, der med det samme understreger, at de gode netværksoplevelser kræver disciplin og fokus fra deltagerne:

“Det er helt op til dig selv, hvad du får ud af det, men hvis du bidrager og giver noget af dig selv, giver et godt netværk rigtigt meget. Vores hold har en kerne af meget aktive deltagere: Vi møder op hver gang, og vi er forberedte på de emner, vi skal snakke om, for på den måde får vi den fortrolighed og den kvalitet, vi gerne vil have,” fortæller Mark Reeh Pedersen videre.

Mens han i det daglige arbejder inden for senge- og møbelbranchen, lægger Mark Reeh Pedersen ikke skjul på, at han gennem sit netværk ofte har fundet løsninger på problemer og inspiration til nye initiativer i helt andre brancher.

“Det spændende er, at vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. I nogle virksomheder er de længere fremme på nogle områder, end vi er, og på andre områder er det omvendt. Så kan man læne sig op ad hinandens erfaringer, når man skal rykke på noget, man ikke har prøvet før,” konstaterer Mark Reeh Pedersen.

***

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek på mobil 24 66 04 40, og du kan også læse mere på vores website her.

Virksomheder søges til ph.d.-projekt i organisation og ledelse

Partnervirksomheder i Fynsk Erhverv får nu muligheden for at deltage i nyt ph.d.-projekt, som skal fokusere på at skabe en meningsfuld arbejdsplads og styrke såvel konkurrenceevnen som potentialet for vækst.

Formandens nytårshilsen

Godt nytår! Et nyt år ligger foran os, og med det nye år åbner der sig nye muligheder for de fynske virksomheder. Dansk økonomi er på rekordtid gået fra minusvækst og masser af tabte arbejdspladser til en absolut højkonjunktur. Aktuelt har vi kurs mod den måske højeste vækst i 15 år. Det gælder også på […]

Nye ansigter på eksportkontoret

På eksportkontoret ekspederer vi hver dag mange eksportkunder og dokumenter. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service og gøre processen nem for vores kunder. Vi ser frem til at ekspedere dine dokumenter!

Fynsk infrastruktur – en del af noget større

Hvert år går virksomheder og samfundet glip af mia. af kroner som følge af trængsel i trafikken. Tal fra Aalborg Universitet viser, at forsinkelsestimerne i 2016 svarede til 77 mio. tabte køretøjstimer.

Ti markedstrends, som enhver virksomhed bør kigge ind i

Lars Tvede giver - som avatar - sit bud på ti markedstrends, der kommer til at præge den nære fremtid

Hans Christian Munck stolt over Tietgen-prisen

Da Munck-gruppens administrerende direktør Hans Christian Munck gik på scenen for at modtage årets Tietgen-pris, var han stolt på både egne og virksomhedens vegne

Gør som Base2Charge – find din næste medarbejder igennem NextTalent Programmet

I den nyetablerede Tommerup-virksomhed Base2Charge, der udvikler ladestandere til elbiler, var succes i overflod ved at tage pusten fra direktør John Nyhøj Kristensen. En del af den udfordring er nu blevet løst med NextTalent

Lav uddannelsesaftalerne i december, så I sikrer jer de dygtigste elever

Erhvervsskolerne er utroligt glade for samarbejdet med virksomhederne, og at der indgås flere og flere lærepladsaftaler med eleverne. Det er der to grunde til, nemlig at eleverne skal færdiggøre deres uddannelse i virksomhederne, og at vi som samfund dermed sikrer os en tilgang af dygtige faglærte i fremtiden.

Hans Christian Munck modtager Tietgenprisen 2021

“Når vi ser på tidligere prismodtagere – senest Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack – er Tietgenprisen en eftertragtet og prestigefyldt erhvervspris på Fyn. Jeg vil sammenligne prisen med Sportens “Hall of Fame” – men her kan vi tillade os at kalde den Fynsk Erhvervs “Hall of Fame”, sagde Søren Jan Nielsen, bestyrelsesformand i Tietgen og […]