Nyheder • 10/12/2021

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

“Forskellighed gør stærk” lyder titlen på en bog fra den tidligere håndboldlandstræner Ulrik Wilbek, men det er også overskriften på historien om, hvorfor Tempur Sealys administrerende direktør, Mark Reeh Pedersen, gennem en årrække har været tilknyttet et netværk gennem Fynsk Erhverv.

“Jeg har mødt mennesker, som jeg aldrig havde mødt, hvis det ikke var for netværket, fordi de kommer fra virksomheder i helt andre brancher end Tempur. På den måde har jeg fået en masse inspiration og indsigt, som jeg kan bruge til at udvikle min virksomhed og mig selv som leder, og det er selvfølgelig derfor, at jeg fortsat er med i netværket. Jeg får noget med hjem hver gang,” siger Mark Reeh Pedersen, der med det samme understreger, at de gode netværksoplevelser kræver disciplin og fokus fra deltagerne:

“Det er helt op til dig selv, hvad du får ud af det, men hvis du bidrager og giver noget af dig selv, giver et godt netværk rigtigt meget. Vores hold har en kerne af meget aktive deltagere: Vi møder op hver gang, og vi er forberedte på de emner, vi skal snakke om, for på den måde får vi den fortrolighed og den kvalitet, vi gerne vil have,” fortæller Mark Reeh Pedersen videre.

Mens han i det daglige arbejder inden for senge- og møbelbranchen, lægger Mark Reeh Pedersen ikke skjul på, at han gennem sit netværk ofte har fundet løsninger på problemer og inspiration til nye initiativer i helt andre brancher.

“Det spændende er, at vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. I nogle virksomheder er de længere fremme på nogle områder, end vi er, og på andre områder er det omvendt. Så kan man læne sig op ad hinandens erfaringer, når man skal rykke på noget, man ikke har prøvet før,” konstaterer Mark Reeh Pedersen.

***

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek på mobil 24 66 04 40, og du kan også læse mere på vores website her.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.

Netværk styrker Pia Mathiasens HR-kompetencer

Med HR-ansvar for over 300 medarbejdere, har HR-ansvarlig hos Ken Hygiejne Systems A/S, Pia Mathiasen, trådt ind i vores HR-netværk for at få ekstern, faglig sparring med ligesindede. Er du også interesseret i en netværksgruppe – så har vi også et til dig!

Bestyrelsesuddannelse klæder Torsten Kjeldsen bedre på til bestyrelsesarbejdet

COO i Broen-Lab, Torsten Kjeldsen, har netop færdiggjort ”Bestyrelsesuddannelsen med fokus på små og mellemstore virksomheder” ved Århus Universitet, og han kommer med en klar anbefaling. Som partnervirksomhed kan du stadig nå at komme med på en af de eftertragtede pladser til en favorabel pris - deadline for næste hold er den 17. maj 2024.

Video: Tietgenprisen 2024

Til Fynsk ErhvervsTopmøde den 18. april modtog Jens Hempel-Hansen Tietgenprisen som påskønnelse for sit store engagement indenfor cirkulær økonomi og ESG og for at stille sig i front for at gøre affald til morgendagens ressource og næste generations guld

Video: Morgendagens succes kræver innovation og stærke partnerskaber

De næste 10 år bliver vildere end de seneste 5.000, og teknologien kommer til slå igennem på måder, vi ikke kan forestille os i dag. Det er ikke alt, man kan overskue at gøre på en gang, men det handler bare om at komme med, mener innovationsekspert Mads Thimmer

Mod og vilje holder 195-årige H.J. Hansen på toppen

Med en historie, der rækker imponerende 195 år tilbage i tiden, har Odense-virksomheden H.J. Hansen præsteret en holdbarhed af international topklasse, Til trods for, at dagen for 200-års-jubilæet nærmer sig, er der bestemt ingen fare for, at H.J. Hansen går i stå. Faktisk har virksomheden aldrig været mere relevant end den er i dag. Affald […]

En sejr til fynsk erhvervsliv

Det er en god melding for det fynske erhvervsliv, at forligspartierne bag Infrastrukturplan 2035 er blevet enige om, hvordan motorvejen syd om Odense kan udvides til seks spor.

NextTalent rykker Gardingruppen nærmere en ny IT-løsning

Normalt har Odense-virksomheden Gardingruppen fokus på kreativitet og meget analoge løsninger. Men i de seneste måneder har der været talt rigtig meget om digitalisering, automation, optimering af arbejdsgange og nye IT-systemer