Nyheder • 10/12/2021

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

“Forskellighed gør stærk” lyder titlen på en bog fra den tidligere håndboldlandstræner Ulrik Wilbek, men det er også overskriften på historien om, hvorfor Tempur Sealys administrerende direktør, Mark Reeh Pedersen, gennem en årrække har været tilknyttet et netværk gennem Fynsk Erhverv.

“Jeg har mødt mennesker, som jeg aldrig havde mødt, hvis det ikke var for netværket, fordi de kommer fra virksomheder i helt andre brancher end Tempur. På den måde har jeg fået en masse inspiration og indsigt, som jeg kan bruge til at udvikle min virksomhed og mig selv som leder, og det er selvfølgelig derfor, at jeg fortsat er med i netværket. Jeg får noget med hjem hver gang,” siger Mark Reeh Pedersen, der med det samme understreger, at de gode netværksoplevelser kræver disciplin og fokus fra deltagerne:

“Det er helt op til dig selv, hvad du får ud af det, men hvis du bidrager og giver noget af dig selv, giver et godt netværk rigtigt meget. Vores hold har en kerne af meget aktive deltagere: Vi møder op hver gang, og vi er forberedte på de emner, vi skal snakke om, for på den måde får vi den fortrolighed og den kvalitet, vi gerne vil have,” fortæller Mark Reeh Pedersen videre.

Mens han i det daglige arbejder inden for senge- og møbelbranchen, lægger Mark Reeh Pedersen ikke skjul på, at han gennem sit netværk ofte har fundet løsninger på problemer og inspiration til nye initiativer i helt andre brancher.

“Det spændende er, at vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. I nogle virksomheder er de længere fremme på nogle områder, end vi er, og på andre områder er det omvendt. Så kan man læne sig op ad hinandens erfaringer, når man skal rykke på noget, man ikke har prøvet før,” konstaterer Mark Reeh Pedersen.

***

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek på mobil 24 66 04 40, og du kan også læse mere på vores website her.

Dystre toner og gode råd fra Topmødet 2022

Der er ingen grund til at være optimistisk omkring verdenssituationen. Men der er god grund til at handle på den. Til Fynsk ErhvervsTopmøde gik økonomiprofessor fra Aarhus Universitet Philipp Schröder på scenen for at give sit syn på verdens tilstand.

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Udfordringerne står i kø, mens vi venter på ny regering

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er i gang. 16 fynske medlemmer af det nye folketing står klar til at tage fat, og der er nok at tage fat på, for udfordringerne står i kø. Der er sendt mange løfter afsted under valgkampen, og nu […]

Kriserne kan gøre dig til en bedre leder

Covid19, krigen i Ukraine og klimakrisen tvinger ledere til at uddelegere og handle hurtigere. Tina Moe gør os klogere til Fynsk ErhvervsTopmøde den 16. november, men kommer allerede her med nogle få, gode råd.

Vi er flyttet til Cortex Business Park

Vi er flyttet fra de historiske lokaler på Albani Torv 4 i Odense centrum til Cortex Business Park, Cortex Park Vest 4, st., Odense M. Du kan fortsat kontakte os på tlf.nr. 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk.

FV22: Virksomhederne efterlyser handling og reformer

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er gået i gang . Under valgkampen har vi adresseret de ønsker og behov, som det fynske erhvervsliv pegede på kort for valgudskrivelsen.  Og vi følger op på de udfordringer, der står i vejen for de fynske virksomheders udvikling […]

FV22: Ryd ud i bureaukratiet

De fynske virksomheder bruger for meget tid på at finde rundt i tunge bureaukratiske systemer og omfattende krav og reguleringer, og det opleves af mange som ’skudt langt over målet’ eller som spild af tid. Det viser en stikprøve kort før, at valget blev udskrevet den 5. oktober. Derfor efterlyser Fynsk Erhverv en målrettet indsats […]

FV22: Digital infrastruktur en forudsætning for vækst

Digitalisering, data og intelligente løsninger udvikler sig hurtigt og spiller en stadig større rolle for virksomhedernes indtjeningsevne og konkurrencekraft. Digitalisering er kort sagt en vækstdriver. Forudsætningen for at kunne profitere af de nyeste digitale teknologier er en mobil- og internetforbindelse i verdensklasse. Derfor er den digitale infrastruktur i dag at betragte som kritisk infrastruktur på […]