Nye partnervirksomheder

Nyheder • 10/12/2021

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

“Forskellighed gør stærk” lyder titlen på en bog fra den tidligere håndboldlandstræner Ulrik Wilbek, men det er også overskriften på historien om, hvorfor Tempur Sealys administrerende direktør, Mark Reeh Pedersen, gennem en årrække har været tilknyttet et netværk gennem Fynsk Erhverv.

“Jeg har mødt mennesker, som jeg aldrig havde mødt, hvis det ikke var for netværket, fordi de kommer fra virksomheder i helt andre brancher end Tempur. På den måde har jeg fået en masse inspiration og indsigt, som jeg kan bruge til at udvikle min virksomhed og mig selv som leder, og det er selvfølgelig derfor, at jeg fortsat er med i netværket. Jeg får noget med hjem hver gang,” siger Mark Reeh Pedersen, der med det samme understreger, at de gode netværksoplevelser kræver disciplin og fokus fra deltagerne:

“Det er helt op til dig selv, hvad du får ud af det, men hvis du bidrager og giver noget af dig selv, giver et godt netværk rigtigt meget. Vores hold har en kerne af meget aktive deltagere: Vi møder op hver gang, og vi er forberedte på de emner, vi skal snakke om, for på den måde får vi den fortrolighed og den kvalitet, vi gerne vil have,” fortæller Mark Reeh Pedersen videre.

Mens han i det daglige arbejder inden for senge- og møbelbranchen, lægger Mark Reeh Pedersen ikke skjul på, at han gennem sit netværk ofte har fundet løsninger på problemer og inspiration til nye initiativer i helt andre brancher.

“Det spændende er, at vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. I nogle virksomheder er de længere fremme på nogle områder, end vi er, og på andre områder er det omvendt. Så kan man læne sig op ad hinandens erfaringer, når man skal rykke på noget, man ikke har prøvet før,” konstaterer Mark Reeh Pedersen.

***

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek på mobil 24 66 04 40, og du kan også læse mere på vores website her.

Kloakmester: Man skal ikke frygte akademikerne

Den familieejede kloakmestervirksomhed R. Hansen & Søn kører på fjerde generation, og kan i år fejre 100-års jubilæum. Trods den lange historie er kloakmesteren alt andet end traditionel og gammeldags i sin tilgang til faget. Dels er Gitte Zimmermann en af meget få kvindelige kloakmestre i Danmark med egen virksomhed, dels er hun meget glad […]

Bliv klogere på Tyskland og lær det bedste vinområde i Tyskland at kende

De danske virksomheder har gode muligheder for at komme ind på det tyske marked. Ifølge virksomhedskonsulent, Sandra Neelmeyer, er der et stort potentiale indenfor digitale løsninger, hvor de skandinaviske lande er langt foran sammenlignet Tyskland.

Små skridt til stærke resultater ved øget fokus på ansvarlighed

I disse år stiger kravene til ansvarlighed, transparens og dokumentation for både store og små virksomheder. Derfor sætter Fynsk Erhverv og Lise Bendix fra STRONG SMALL STEPS fokus på emnet den 23. august. Vi har talt med Lise Bendix om bl.a. vigtigheden af at stille skarpt på ansvarlighed i virksomhederne.

Møde med transportministeren giver grund til optimisme på Fyn

Den fynske infrastruktur står højt på Fynsk Erhvervs politiske dagsorden. Derfor har vi netop været forbi transportminister Trine Bramsen for at sikre et fortsat stærkt fokus på de fynske vejprojekter og broafgifterne over Storebælt.

God sommer fra Fynsk Erhverv

Vi ønsker hele det fynske erhvervsliv en god sommer. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig på Albani Torv 4, 5000 Odense C. I juni, juli og august holder eksportkontoret åbent: Mandag til torsdag fra kl. 10-14 og fredag fra kl. 10-13. Vi står også klar til at hjælpe dig på tlf: 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk og eksport@fynskerhverv.dk

Lederes tilstedeværelse på sociale medier er en vigtig opgave

Synlighed er vigtigt. Vi ved, at når kunderne skal vælge leverandør og produkter er kendskab vigtigt. Vi ved, at det er nemmere at tiltrække medarbejdere, når man har et stærkt brand. Men i 2022 er det ikke nok at virksomheden kommunikerer. Enhver leder i 2022 skal kommunikere – internt som eksternt. I artiklen kommer kommunikationsrådgiver Julie Lindegaard med en række gode råd til, hvordan du gør.

Tour de France-festen vil sætte sit tydelige præg på Fyn

Den 1. juli rammer det legendariske cykelløb Tour de France Danmark. På andendagen afsluttes etapen i Nyborg og tusindvis af fynboer kommer til at mærke den gule feber. Optakten mærker man særligt i hotelbranchen, hvor Nyborg nu melder fuldt booket og øvrige hoteller på Fyn følger trop.

Virksomheder skal slås for lærlingene

Der har i årenes løb været mange eksempler på, at lærlingene på erhvervsuddannelserne har måttet kigge langt efter lærepladser. I dag er problemet det modsatte, og ifølge Lars Bregnehøj, der er direktør på Syddansk Erhvervsskole, vil udfordringen for virksomhederne blive endnu mere markant i de kommende år.

Bæredygtig fynsk virksomhed med eksportdrømme

Den fynske virksomhed Biotrans Nordic tilbyder løsninger inden for håndtering og genanvendelse af organisk affald, og har i det seneste år haft en øget efterspørgsel på ca. 25 procent. Dermed er der for alvor gang i hjulene igen efter en ufrivillig opbremsning grundet Covid-19.