Nyheder • 18/06/2012

OLITEC A/S har hele pakken

Olitec Packaging Solutions A/S leverer emballageløsninger i plast til industri- og logistikformål. Virksomheden startede i det små på adm. direktør, Christian Abildhauge Olesens hjemmeadresse og kan nu næste år fejre 20 års jubilæum. Gennem årerne har Olitec udvidet både sortiment og medarbejderstab, så det i dag tilbyder en bred vifte af emballageprodukter bl.a. til fødevare, medicinal, medico og metalindustrien.
Foruden administration og salgsorganisation i Odense, har Olitec Packaging Solutions A/S salgsagenter i Finland, Norge, Tyskland og Benelux.
Eksport er helt klart et fokusområde, men samtidig er der fortsat vækstmuligheder i Danmark i kraft af vores stadigt mere omfattende produktudbud siger salgsleder Elisabeth Forsberg Nørgaard og fortsætter:

Traditionelt har kunderne været at finde indenfor produktionsvirksomheder, hvor vores produkter anvendes i produktionen, på lageret og under forsendelse.

Firmaets produkter omfatter bl.a. spande og bøtter til fødevare, paller og beholdere, IBC containere til flydende gods, medicinalæsker, termoemballage, rustbeskyttende emballage og miljøteknisk emballage til farligt gods.
Industriens stigende interesse for emballage i plast har flere forklaringer; at plast altid har samme mål og vægt, er rent, støvfrit og hygiejnisk, såvel som ideelt til automatiseret håndtering og tåler industriel rengøring. Desuden er der gennem årerne kommet mere fokus på emballageløsninger, der opfylder kravene fra såvel fødevare- og miljøkontrollen, samt arbejdstilsynet. I stigende grad skal vore emballager også overholde f.eks. HACCP og GMP standarder.
Emballage handler ofte om at minimere produktskader, optimere logistikken eller kundens branding, hvorfor Olitec ofte udvikler kundespecifikke løsninger i samarbejde med kunden.

– Mulighederne er uendelige, så længe vi ikke er bange for at tænke nyt, supplerer adm. direktør Christian Abildhauge Olesen.

Netop plads til nytænkning har medført, at Olitec fornyeligt har overtaget forhandlingen af beholdere og specialprodukter fra Promens A/S, Farum. Produkterne er godt tilpasset det nuværende sortiment, samtidig med at det henvender sig til nye kunder i andre brancher.
Olitec Packaging Solutions A/S har høje vækstambitioner og har sammen med bl.a. Væksthus Syddanmark samt en ekstern rådgiver igangsat et forløb, der har udmøntet sig i en konkret vækstplan for de kommende år.

Besøg Olitec på www.olitecpackaging.com

 

Netværk er win-win for travl advokat

Ifølge Jeanette Illum-Johansen, der er partner og bestyrelsesmedlem i Mazanti-Andersen, er det muligheden for at sparre med og udvikle sig sammen med profiler fra helt andre grene af erhvervslivet, som hun ser frem til at dyrke yderligere i fremtiden. Derfor er hun trådt ind i vores direktørnetværksgruppe.

Formandens nytårshilsen

Formanden for Fynsk Erhverv, Henrik Neelmeyer, ønsker partnervirksomheder og det fynske erhvervsliv godt nytår og sender en klar appel til de fynske virksomheder.

Brug dit partnerskab til at rekruttere kvalificeret arbejdskraft

Vi har igennem de senere år haft stor succes med at matche ledige akademikere med fynske virksomheder.  I mange tilfælde virksomheder, der ikke tidligere har haft ansat akademikere.

Geopartner rykker på digitaliseringen i nyt videnforum

Den stigende efterspørgsel efter nye digitale løsninger har blandt andet betydet, at Geopartner tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan optimere arbejdsprocesser og levere mere præcise resultater for kunderne. Det mærker IT-driftschef Kenneth Søndergaard, der blandt andet af den grund har meldt sig under fanerne på Fynsk Erhvervs Videnforum for Digital Transformation.

Bliv bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv og gør en forskel!

Vil du være med til at udvikle det fynske erhvervsliv? Vil du være med til at indfri Fynsk Erhvervs vision om at realisere potentialerne – personlige som forretningsmæssige i de fynske virksomheder? Så har du nu en unik mulighed for at blive bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv!

‘Årets Ejerledere’ er et stærkt makkerpar

Makkerparret Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Broby-virksomheden Ventherm A/S kåret som Årets Ejerledere 2023 på Fyn i et meget stærkt felt.

Byggros fik nyt blod, friske øjne og en ny kollega gennem Next Talent-programmet

Byggros fik i efteråret en af vores Next Talent kandidater ud i forløb, der var så stor en succes, at virksomheden nu har ansat kandidaten.

Netværkets friske øjne fjerner de blinde pletter

For virksomhedsejer Betina Skipper er det helt centralt, at udvikle sine kompetencer kontinuerligt, få udvidet netværket samt have forskellige sparringsmuligheder til rådighed. Det får hun bl.a. igennem vores netværksgruppe SoloConnect.

Robotklynge: Innovation kræver samarbejde

Ifølge Søren Adamsen Mouritsen, der er Head of Innovation i robotklyngen Odense Robotics, skal de fynske virksomheder stå sammen for at udnytte mulighederne i de teknologiske fremskridt