Nye partnere i 2021

Nyheder • 09/09/2021

NEXT talent tager nye højder

Lone Kaalund Døjbak er ny i Fynsk Erhverv. Hun indtager en central rolle i NEXT talent-projektet, hvor fynske virksomheder kan få ansat nyuddannede unge fra de videregående uddannelsesinstitutioner på favorable vilkår og herigennem få løst aktuelle opgaver og få tilført nye kompetencer.

Jeg er rigtigt glad for de nye udfordringer hos Fynsk Erhverv, der på mange måder gør mit arbejdsliv komplet, siger Lone.

Til daglig arbejder jeg som headhunter, hvor vi typisk er på udkig efter erfarne specialister og ledere, men hvis ikke vi får de unge nyuddannede indlemmet i arbejdsmarkedet, kommer de i den sidste ende til at mangle i udvalget af kandidater.

Det giver rigtigt meget mening for mig at hjælpe dem med at finde deres skjulte kompetencer, inspirere dem og give dem selvtillid til at komme igang med en karriere – de vil så gerne bidrage, men kan miste modet lidt, når de har sendt 100 ansøgninger uden at komme i betragtning.

Uden at generalisere for meget oplever jeg en stor vilje hos dem, til at komme ud og blive en aktiv del af erhvervslivet, og de bliver ret overraskede over, hvor mange muligheder der er. De har typisk intet netværk i forhold til små/mellemstore virksomheder, og jeg er helt overbevist om, at en udplacering vil være til glæde for både dem og arbejdsgiveren.

Jeg oplever en stor interesse for det produkt, som vi kan tilbyde, og hvis du som virksomhed har nogle konkrete opgaver, som du faktisk ikke får løst i hverdagen, vil det være en oplagt måde at få afprøvet en nyuddannet kandidat, som har alle værktøjer frisk i erindring, og som har masser af nye ideer at bidrage med.

Hvis det lyder som noget for dig som virksomhed, så tag endelig fat i mig for en yderligere snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

 

Læs mere om NEXT talent

Albani Torv solgt og videreføres i de historiske rammer til nyt koncept

Den smukke, gamle bygning på Albani Torv, der igennem snart 100 år har fungeret som Fynsk Erhvervs domicil, er solgt til Nanna og Peer Kirkebjerg, der begge driver lægepraksis på Sct. Anne Plads i Odense centrum.

Få succes med bestyrelsesarbejde i SMV-virksomheder

Fynsk Erhverv inviterer nu fynske ejerledere, direktører, nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af advisory boards til et fire-dages weekend-seminar, hvor vi sætter fokus på det succesfulde bestyrelsesarbejde og udviklingen heraf.

Hos Olav de Linde går fortid og fremtid hånd i hånd

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er aktiviteterne i Odense taget betragteligt til over de senere år, og ifølge Lars Friis Christensen, som er afdelingsdirektør i Odense, løber det samlede engagement op i knap 150.000 m2 erhvervsbygninger i Odense.

Virksomheder puljer kræfterne i fynsk energiprojekt

I erhvervslivet bliver der arbejdet på at optimere energivenlige tiltag, og et af dem er Fynsk Erhvervs MiO New Energy-koncept, som med udstrakt brug af samarbejde og vidensdeling skal sikre, at både leverandører og entreprenører i byggebranchen rykker helt frem i den internationale elite på området.

EU går til kamp mod tech-giganterne med nyt digitalt udspil

Online platforme som Facebook, Google og Amazon er efterhånden blevet en integreret del af vores allesammens hverdag. Vi holder kontakt med venner og familie gennem sociale medier og vores brug af e-handel sætter nye rekorder hvert år.

NEXT talent-projekt gav hurtige resultater

Match mellem Ken Hygiene Systems og den nyuddannede civilingeniør Martin Christophersen resulterede i en fastansættelse til alles glæde

Et godt netværk flytter virksomheder

"Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille," Sune Mark Henriksen, Sectra

Professionel bestyrelse vigtig for Odense Katedralskole 

Erhvervslivets stemme er vigtig for at sikre eleverne det bedste udbytte af deres uddannelse

Produktionsvirksomheder efterlyses: Projekt skal styrke industriens supply chains

Syddansk Universitet, Copenhagen Business School og Universität Bremen i Tyskland er gået sammen med Industriens Fond, for at styrke små og mellemstore produktionsvirksomheders Supply Chain Resilience.