Nye partnere i 2021

Nyheder • 06/01/2022

Netværkstilbud: Styrk din markedsværdi som professionelt bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesnetværket_orange

Et bestyrelsesnetværk er et godt forum for de personer, som har en professionel tilgang til bestyrelsesarbejdet.

Der er lige nu ledige pladser for de rigtige profiler i Fynsk Erhvervs Bestyrelsesnetværk, så hvis du ønsker sparring til din professionelle bestyrelseskarriere i et fortroligt forum, så kontakt os nu for at høre mere om netværket og de fælles forventninger.

Gruppen består af fynske erhvervsledere med en bred bestyrelseserfaring, som bidrager med viden og erfaringer i en konstruktiv dialog med hinanden. Bestyrelsesnetværket faciliteres af Morten Kamuk Funder-Schmidt, der har fokus på værdiskabelsen i netværket:

Vi mødes ca. 5 gange årligt, hvor vi ofte har eksterne indlæg fra andre bestyrelsesformænd, -medlemmer eller ejerledere med en bestyrelsesvinkel på. Ud fra oplægget drøfter vi problemstillingen og inddrager vores fælles erfaringer i gruppen – det giver en rigtig god dynamik.

En del af medlemmerne har en bestyrelsesuddannelse, så det er den praktiske tilgang til bestyrelsesopgaverne, der bliver drøftet frem for teori. Medlemmerne udveksler erfaringer og kommer med bidrag, som man ikke kan læse i en bog – og det skaber værdi for alle i netværket.

Er du interesseret i at vide mere om bestyrelsesnetværket, så læs mere her

Du er også velkommen til at kontakte forretningsudviklerdirektør Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller tlf: +45 24 66 04 40.

Formandens nytårshilsen

Godt nytår! Et nyt år ligger foran os, og med det nye år åbner der sig nye muligheder for de fynske virksomheder. Dansk økonomi er på rekordtid gået fra minusvækst og masser af tabte arbejdspladser til en absolut højkonjunktur. Aktuelt har vi kurs mod den måske højeste vækst i 15 år. Det gælder også på […]

Nye ansigter på eksportkontoret

På eksportkontoret ekspederer vi hver dag mange eksportkunder og dokumenter. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service og gøre processen nem for vores kunder. Vi ser frem til at ekspedere dine dokumenter!

Fynsk infrastruktur – en del af noget større

Hvert år går virksomheder og samfundet glip af mia. af kroner som følge af trængsel i trafikken. Tal fra Aalborg Universitet viser, at forsinkelsestimerne i 2016 svarede til 77 mio. tabte køretøjstimer.

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

Mark Reeh Pedersen er glad for den faglige og personlige sparring, som han får fra ligestillede i andre brancher i sit netværk ved Fynsk Erhverv

Ti markedstrends, som enhver virksomhed bør kigge ind i

Lars Tvede giver - som avatar - sit bud på ti markedstrends, der kommer til at præge den nære fremtid

Hans Christian Munck stolt over Tietgen-prisen

Da Munck-gruppens administrerende direktør Hans Christian Munck gik på scenen for at modtage årets Tietgen-pris, var han stolt på både egne og virksomhedens vegne

Gør som Base2Charge – find din næste medarbejder igennem NextTalent Programmet

I den nyetablerede Tommerup-virksomhed Base2Charge, der udvikler ladestandere til elbiler, var succes i overflod ved at tage pusten fra direktør John Nyhøj Kristensen. En del af den udfordring er nu blevet løst med NextTalent

Lav uddannelsesaftalerne i december, så I sikrer jer de dygtigste elever

Erhvervsskolerne er utroligt glade for samarbejdet med virksomhederne, og at der indgås flere og flere lærepladsaftaler med eleverne. Det er der to grunde til, nemlig at eleverne skal færdiggøre deres uddannelse i virksomhederne, og at vi som samfund dermed sikrer os en tilgang af dygtige faglærte i fremtiden.

Hans Christian Munck modtager Tietgenprisen 2021

“Når vi ser på tidligere prismodtagere – senest Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack – er Tietgenprisen en eftertragtet og prestigefyldt erhvervspris på Fyn. Jeg vil sammenligne prisen med Sportens “Hall of Fame” – men her kan vi tillade os at kalde den Fynsk Erhvervs “Hall of Fame”, sagde Søren Jan Nielsen, bestyrelsesformand i Tietgen og […]