Nye partnere i 2021

Nyheder • 08/10/2020

Lokalt samarbejde sikrer Kerteminderevyen for en årrække

På grund af restriktionerne i kølvandet på coronaepidemien har Kerteminderevyens fremtid været i overhængende fare. Men takket være et samarbejde mellem revyen, det lokale erhvervsliv og kommunen, er revyens fremtid nu sikret for en årrække.

“Det startede med, at Tornøes Hotel, hvor vi spiller, og jeg, sammen med direktøren for STOK, Martin Frederiksen, så hinanden i øjnene og besluttede, at vi i stedet for at jamre over, at Corona lukkede hotellet og aflyste årets revy, skulle se fremad. Vi ville sørge for, at vi i fællesskab brugte tiden til at sikre, at vi kom styrket ud på den anden side. Det betød, at den lokale erhvervsforening også engagerede sig, og så tog det for alvor fart. Sammen har vi nu lagt en farbar vej, hvor det lokale erhvervsliv kan sikre sig hjælp til selvhjælp i en presset tid”, siger revydirektør Mads Nørby om beslutningen, der glæder i alle lejre.

I første omgang har STOK underskrevet en sponsoraftale, der gælder for de kommende fem år, og flere andre virksomheder følger efter for at give revyen gode kår. Desuden har direktionen på Tornøes Hotel besluttet sig for at opdatere faciliteterne blandt andet med klimaanlæg og teleslynger.

Også borgmester Kasper Ejsing Olesen er begejstret for samarbejdet:

Det giver sådan en vi-følelse her og en stolthed af, at man er en del af noget, der bliver eksponeret så godt, som Kerteminderevyen retteligt gør.

Ifølge Jes Aagaard, der udover at være formand for den lokale erhvervsforening også arbejder for Kielberg Advokater, har revyen stor betydning for det lokale erhvervsliv.

“Revyen er et kæmpe aktiv for erhvervslivet i Kerteminde. Det giver mulighed for, at vi kan invitere gæster internt fra kommunen, men også udefra. Det er med til at profilere de virksomheder, som er i kommunen, så det er et stort aktiv for kommunen, også for den generelle branding. For at vise omverden, at den her by, den er altså i live. Den kan noget. Og der bærer Kerteminderevyen en rigtig stor del af det arbejde. Det er vi meget taknemmelige for,” lyder det.

Vis indlæg