Nyheder • 11/03/2020

Fynsk Erhverv følger regeringens anbefalinger og aflyser…

Situationen omkring den eksponentielle vækst i spredningen af coronavirus er nu så alvorlig, at regeringen tager skridt til ‘at lukke Danmark ned’. Med statsministerens ord skal vi nu stå sammen ved at holde afstand. Det betyder, at alle arrangementer i Fynsk Erhverv aflyses foreløbig frem til udgangen af marts måned.

Fynsk ErhvervsTopmøde aflyses
Fynsk ErhvervsTopmøde den 18. marts aflyses.  Vi forventer at afvikle det med samme program den 18. november. Nærmere information følger.  De tilmeldte får direkte besked.

Den ordinære generalforsamling udsættes til den 31. marts
Vi afholder ikke den ordinære generalforsamling den 18. marts kl. 16.30 i Odense Koncerthus som planlagt ved fysisk fremmøde. Vi udsætter den i stedet til den 31. marts kl. 16.30 i Odense Koncerthus, hvor vi vil gennemføre den fuldt elektronisk, såfremt der fortsat på dette tidspunkt vil være et forbud mod forsamlinger over 100 mennesker.

Alle netværksmøder aflyses
Alle møder i Fynsk Erhvervs netværksgrupper aflyses foreløbigt frem til påske.

Infomøde om coronavirus/COVID-19 
Vi afholder måske informationsmøde for partnervirksomheder om coronavirus/covid19 den 23. marts i Fynsk Erhverv som planlagt. Læs mere og tilmeld dig her

Eksportdokumentkontoret holder åbent
Eksportdokumentkontoret vil være åbent som hidtil dagligt i tidsrummet kl. 10.00-14.00 man-torsdag og 10.00-13.00 fredag.

Øvrige planlagte møder i Fynsk Erhvervs lokaler vil ligeledes være aflyst i denne periode.

Vi vil være tilgængelige pr. telefon eller mail og vil løbende holde jer orienteret via vores nyhedskanaler, LinkedIn og Facebook. Vi henviser iøvrigt til myndighedernes anbefalinger.