Nyheder • 05/03/2020

Informationsmøde om Corona Virus 2019 (Covid-19)

Mandag, den 23. marts kl. 15-17 | Fynsk Erhverv

Coronavirussen har på tre måneder spredt sig til næste hele verden, og den første smittede er nu også diagnosticeret på Fyn. Denne virus smitter let, og langt de fleste føler sig enten ikke syge eller har lette symptomer som feber, tør hoste m.v. Alligevel kan den påvirke mange mennesker og virksomheder, og der er brug for at have et beredskab og nogle klare retningslinier klar, for at minimere konsekvenserne.

Vil du have en aktuel status på Covid19 og have inspiration til, hvilke forholdsregler du/I skal tage i din virksomheder i forhold til ansatte, kunder, leverandører m.fl., så har vi i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn inviteret en af landets eksperter, læge Svend Trautner, Trautner Consult til Fynsk Erhverv mandag, den 23. marts kl. 15.00-17.00.

Ifølge Sundhedsstyrelsens vurdering er risikoen for, at der kan komme flere rejserelaterede tilfælde af COVID-19 i Danmark og tilfælde blandt kontakter til disse nu høj. Og risikoen for, at der vil komme et egentligt smitteudbrud i Danmark inden for de kommende uger vurderes som moderat.

Læs Sundhedsstyrelsens forholdsregler og bliv løbende opdateret her:

Sundhedsstyrelsen

Udenrigsministeriet

 

Tilmelding her senest torsdag, den 19. marts.