Nyheder • 23/06/2022

Erhvervsnetværk giver værdifuld sparring i hverdagen

I en årrække har Fynsk Erhvervs netværksgrupper lagt grunden til masser af vigtige beslutninger i det fynske erhvervsliv. En af dem, der har været med på nærmeste hold, er Astrid Rechnagel, som siden 2017 har været blandt facilitatorerne for Fynsk Erhvervs netværksgrupper.

“Det er afsindigt inspirerende at være så tæt på det fynske erhvervsliv, hvor jeg oplever, at lederne har et fællesskab, hvor de kan vende vigtige beslutninger og have sparring med ligesindede i et fortroligt forum,” fortæller Astrid Rechnagel, som også glæder sig over de udviklingsmuligheder, som virksomhedsejernes dialog medfører.

“Vi mødes seks gange om året, og vi tager altid udgangspunkt i de emner, der rører deltagerne.

Og vi har en god blanding af gæsteindlæg, interne oplæg og sparring på virksomhedscases. Og fordi de ikke kommer fra de samme brancher, så er det min overbevisning, at de fleste går hjem med masser af inspiration og nye vinkler på hverdagen, når vi har været sammen”, konstaterer Astrid Rechnagel, som tidligere havde en karriere i det private erhvervsliv og idag blandt andet er lektor på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

En af deltagerne på Ejerledernetværket er Claus Lethenborg, der er stifter og direktør i blomstervirksomheden Bloomit, og han bekræfter til fulde Astrid Rechnagels betragtninger.

“Et godt netværk handler i høj grad om, hvad deltagerne selv lægger i det af kræfter, og jeg synes generelt, at alle tager vores netværksdage meget seriøst, så vi har nogle gode samlinger, hvor vi rykker os fagligt,” konstaterer Claus Lethenborg, der er glad for den tværfaglighed, som netværket tilbyder.

Det giver helt sikkert værdifulde input til driften af min virksomhed,

og jeg er slet ikke i tvivl om, at vores sparring og dialoger har betydet, at jeg har fået vendt nogle betragtninger på en måde, så jeg efterfølgende har været klædt bedre på til at træffe de rigtige beslutninger for Bloomit,” lyder det videre fra Claus Lethenborg.

___________________________________________________

Forsikringsrådgiverens gode råd: Netværk på to hjul styrker dig både professionelt og personligt

For forsikringsrådgiveren i Söderberg & Partners, Henrik Dybdahl Trommer, er der ingen tvivl om, hvilken værdi Fynsk Erhvervs Business Challenge Cykling har gjort for ham - både professionelt og personligt.

Netværkstilbud: Styrk din markedsværdi som professionelt bestyrelsesmedlem

Der er lige nu ledige pladser for de rigtige profiler i Fynsk Erhvervs Bestyrelsesnetværk, så hvis du ønsker sparring til din professionelle bestyrelseskarriere i et fortroligt forum.

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

Mark Reeh Pedersen er glad for den faglige og personlige sparring, som han får fra ligestillede i andre brancher i sit netværk ved Fynsk Erhverv

Dystre toner og gode råd fra Topmødet 2022

Der er ingen grund til at være optimistisk omkring verdenssituationen. Men der er god grund til at handle på den. Til Fynsk ErhvervsTopmøde gik økonomiprofessor fra Aarhus Universitet Philipp Schröder på scenen for at give sit syn på verdens tilstand.

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Udfordringerne står i kø, mens vi venter på ny regering

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er i gang. 16 fynske medlemmer af det nye folketing står klar til at tage fat, og der er nok at tage fat på, for udfordringerne står i kø. Der er sendt mange løfter afsted under valgkampen, og nu […]

Kriserne kan gøre dig til en bedre leder

Covid19, krigen i Ukraine og klimakrisen tvinger ledere til at uddelegere og handle hurtigere. Tina Moe gør os klogere til Fynsk ErhvervsTopmøde den 16. november, men kommer allerede her med nogle få, gode råd.

Vi er flyttet til Cortex Business Park

Vi er flyttet fra de historiske lokaler på Albani Torv 4 i Odense centrum til Cortex Business Park, Cortex Park Vest 4, st., Odense M. Du kan fortsat kontakte os på tlf.nr. 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk.

FV22: Virksomhederne efterlyser handling og reformer

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er gået i gang . Under valgkampen har vi adresseret de ønsker og behov, som det fynske erhvervsliv pegede på kort for valgudskrivelsen.  Og vi følger op på de udfordringer, der står i vejen for de fynske virksomheders udvikling […]

FV22: Ryd ud i bureaukratiet

De fynske virksomheder bruger for meget tid på at finde rundt i tunge bureaukratiske systemer og omfattende krav og reguleringer, og det opleves af mange som ’skudt langt over målet’ eller som spild af tid. Det viser en stikprøve kort før, at valget blev udskrevet den 5. oktober. Derfor efterlyser Fynsk Erhverv en målrettet indsats […]

FV22: Digital infrastruktur en forudsætning for vækst

Digitalisering, data og intelligente løsninger udvikler sig hurtigt og spiller en stadig større rolle for virksomhedernes indtjeningsevne og konkurrencekraft. Digitalisering er kort sagt en vækstdriver. Forudsætningen for at kunne profitere af de nyeste digitale teknologier er en mobil- og internetforbindelse i verdensklasse. Derfor er den digitale infrastruktur i dag at betragte som kritisk infrastruktur på […]