Nyheder • 02/12/2022

EG Digital Welfare udvider medarbejderstaben med Next Talent

Når matchet er godt, kan en lille tilfældighed udvikle sig positivt på ingen tid. Det har man med al tydelighed bevist i software-huset EG Digital Welfare ApS, der har til huse på Østerbro i Odenses bymidte, da man slog hurtig til og tilknyttede civilingeniør Jeppe Bukh Madsen gennem Fynsk Erhvervs Next Talent-program i foråret.

I marts blev kontakten skabt, og efter en kort praktikperiode, hvor parterne kunne prøve kemien af, blev Jeppe Bukh Madsen ansat som project owner i en afdeling med seks mand.

”Egentlig var det en af mine kollegaer, der havde fået Jeppes cv til en anden stilling, men så fandt vi ud af, at Jeppe matchede de behov, som vi stod med. Så jeg valgte at slå til og prøve Next Talent-programmet, og det har vi ikke fortrudt,” siger Rune Møller Andersen, der er manager i afdelingen, hvor Jeppe Bukh Madsen hører under.

Vi har altid haft stor succes med at ansætte praktikanter i udviklingsafdelingen. Lige nu har vi også to, der skriver speciale, så vi er generelt ikke bange for at give plads til de unge talenter.

Derfor passede Jeppe også godt ind i virksomheden,” siger Rune Møller Andersen, som tilføjer, at EG Digital Welfare Aps også meget gerne ansætter personer med erfaring, når det er muligt.

”I det her tilfælde havde Jeppe ikke den store erfaring med fra erhvervslivet. Så han begyndte som føl i en tid, og da han blev fastansat, var han også klar til at drive et udviklingsteam, der beskæftiger sig med webteknologier omkring borgerdata og styring af tilbud fra kommunen,” fortæller Rune Møller Andersen.

Jeppe Bukh Madsens kandidatgrad er inden for Lærings- og oplevelsesteknologi, der blandt andet retter sig mod spilindustrien. Men kan også anvendes i flere brancher, fordi det er vigtigt at have slutbrugerens oplevelse i tankerne, når der udvikles software til mange forskellige borgere.

”Jeg er ikke den skarpeste tekniker, men jeg forstår kodning nok til, at jeg kan tale samme sprog som udviklerne. Det betyder, at jeg kan være bindeleddet mellem teknikerne og slutbrugerne. Man kan sige, at jeg har en IT-uddannelse med humaniora ind over, hvor jeg får brugt begge dele i det daglige, så det jeg er rigtig godt tilfreds,” siger Jeppe Bukh Madsen.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Egeskov klar til at gå nye veje

Med flere kåringer som ”Danmarks bedste attraktion” i kategorien for slotte på meritlisten, tvivler få på, at udstillingerne på Egeskov Slot i Kværndrup har masser at byde på for de besøgende. Med ansættelsen af historieuddannede Magnus Keil Eistrup gennem Fynsk Erhvervs NEXT talent-program, er Egeskov nu gået målrettet i gang med at udnytte det fulde potentiale i udstillingerne.

Next Talent giver P. Christensen ekstra ressourcer

P. Christensen tænkte ud af boksen, da antallet af administrative opgaver voksede. De rakte ud til Fynsk Erhverv, som igennem NEXT talent-programmet hurtigt fandt frem til en dygtig kandidat, der i dag er ansat i den landsdækkende bilforhandler-koncern på Krumtappen i Odense, hvor koncernen har til huse.

Rutineret netværker beriges af forskelligheden i sin netværksgruppe i Fynsk Erhverv

I mere end 15 år har Dennis Larsen været fast netværksmedlem Fynsk Erhverv, men han er langt fra færdig med at udvikle sig i fællesskab med ligesindede.

Bæredygtighed er en hjørnesten i Damixa

Fynskfødte Damixa nærmer sig hundrede år, men er en topmoderne virksomhed. Og at være topmoderne i 2023 handler i høj grad om fokus på bæredygtighed

Tue Mantoni: Virksomhedens rolle i samfundet er vigtig

Ifølge Tue Mantoni, der er tidligere CEO i Bang & Olufsen og motorcykelgiganten Triumph samt tidligere bestyrelsesformand i Vækstfonden, bør alle erhvervsledere have fokus på, hvilken rolle deres virksomhed kan spille i samfundet i 2023. “Man skal selvfølgelig levere værdi til sine aktionærer, men man skal også tænke på, hvordan man kan appellere og kommunikere […]

Tag en bestyrelsesuddannelse og skab større værdi

Som partnervirksomhed i Fynsk Erhverv har du mulighed for at deltage i Bestyrelsesuddannelsen for SMV-virksomheder ved Aarhus Universitet, endda på favorable vilkår. Igennem de senere år har tæt på 40 fynske erhvervsledere gjort brug af denne partnerfordel, og alle uden undtagelse har gennemført uddannelsen med stor begejstring for både form, indhold og netværket.

Nordeas frivillige arbejde er et “win-win”

I de seneste har tre har de ansatte i banken Nordea haft mulighed for at bruge to arbejdsdage hvert år på at arbejde frivilligt i en god sags tjeneste. En del ansatte i Odense-afdelingen er tilknyttet frivilligcenter Odense - et samarbejde alle parter er godt tilfreds med.

FormueFyn satser på smarte IT-løsninger og godt netværk

Selvom FormueFyn var Danmarks første fondsmælgerselskab, så er moderne teknologi, netværk og nytænkning fortsat en meget vigtig del af hverdagen i forretningen. 

Software-eksperter får sparring til nyansættelser

Da Viking Software havde brug for nye kompetencer til deres marketingafdeling, så skete matchet gennem Fynsk Erhvervs Next Talent forløb - to gange.

Nyt, grønt projekt gør bæredygtighed mere målbar for Automation Lab i Svendborg

I Svendborg-virksomheden Automation Lab har der i de senere år været skarpt fokus på at skrue op for bæredygtigheden og ned for klimaaftrykket. I den forbindelse har virksomheden været testkanin på et nyt tiltag, der nu skal gøre det lettere for alle virksomheder at måle udviklingen på de bæredygtige tiltag. Værktøjet bliver nu rullet ud […]

Focus Advokater: Gode HR-værktøjer understøtter forretningen

Digitalisering af HR-processen hjælper Focus Advokater til at bruge ressourcerne mere fordelagtigt med HR-ONs systemer.