Nyheder • 02/12/2022

EG Digital Welfare udvider medarbejderstaben med Next Talent

Når matchet er godt, kan en lille tilfældighed udvikle sig positivt på ingen tid. Det har man med al tydelighed bevist i software-huset EG Digital Welfare ApS, der har til huse på Østerbro i Odenses bymidte, da man slog hurtig til og tilknyttede civilingeniør Jeppe Bukh Madsen gennem Fynsk Erhvervs Next Talent-program i foråret.

I marts blev kontakten skabt, og efter en kort praktikperiode, hvor parterne kunne prøve kemien af, blev Jeppe Bukh Madsen ansat som project owner i en afdeling med seks mand.

”Egentlig var det en af mine kollegaer, der havde fået Jeppes cv til en anden stilling, men så fandt vi ud af, at Jeppe matchede de behov, som vi stod med. Så jeg valgte at slå til og prøve Next Talent-programmet, og det har vi ikke fortrudt,” siger Rune Møller Andersen, der er manager i afdelingen, hvor Jeppe Bukh Madsen hører under.

Vi har altid haft stor succes med at ansætte praktikanter i udviklingsafdelingen. Lige nu har vi også to, der skriver speciale, så vi er generelt ikke bange for at give plads til de unge talenter.

Derfor passede Jeppe også godt ind i virksomheden,” siger Rune Møller Andersen, som tilføjer, at EG Digital Welfare Aps også meget gerne ansætter personer med erfaring, når det er muligt.

”I det her tilfælde havde Jeppe ikke den store erfaring med fra erhvervslivet. Så han begyndte som føl i en tid, og da han blev fastansat, var han også klar til at drive et udviklingsteam, der beskæftiger sig med webteknologier omkring borgerdata og styring af tilbud fra kommunen,” fortæller Rune Møller Andersen.

Jeppe Bukh Madsens kandidatgrad er inden for Lærings- og oplevelsesteknologi, der blandt andet retter sig mod spilindustrien. Men kan også anvendes i flere brancher, fordi det er vigtigt at have slutbrugerens oplevelse i tankerne, når der udvikles software til mange forskellige borgere.

”Jeg er ikke den skarpeste tekniker, men jeg forstår kodning nok til, at jeg kan tale samme sprog som udviklerne. Det betyder, at jeg kan være bindeleddet mellem teknikerne og slutbrugerne. Man kan sige, at jeg har en IT-uddannelse med humaniora ind over, hvor jeg får brugt begge dele i det daglige, så det jeg er rigtig godt tilfreds,” siger Jeppe Bukh Madsen.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Egeskov klar til at gå nye veje

Med flere kåringer som ”Danmarks bedste attraktion” i kategorien for slotte på meritlisten, tvivler få på, at udstillingerne på Egeskov Slot i Kværndrup har masser at byde på for de besøgende. Med ansættelsen af historieuddannede Magnus Keil Eistrup gennem Fynsk Erhvervs NEXT talent-program, er Egeskov nu gået målrettet i gang med at udnytte det fulde potentiale i udstillingerne.

Next Talent giver P. Christensen ekstra ressourcer

P. Christensen tænkte ud af boksen, da antallet af administrative opgaver voksede. De rakte ud til Fynsk Erhverv, som igennem NEXT talent-programmet hurtigt fandt frem til en dygtig kandidat, der i dag er ansat i den landsdækkende bilforhandler-koncern på Krumtappen i Odense, hvor koncernen har til huse.

Netværk blæste Gitte over fra første møde

Gitte Zimmermann er glad for den fortrolige sparring, hun får sammen med andre ejerledere i Fynsk Erhvervs netværk. Og anbefaler andre at kigge nærmere på tilbuddet.

Hør Tue Mantoni ved Nytårskuren i Cortex Business Park

Den 27. januar afholder vi nytårskur, hvor vi skal møde Tue Mantoni, der vil udfordrer os på vores vanetænkning, tidens uforudsigelighed, virksomhedernes nye sårbarhed og samfundsansvar. Tue Mantoni er bestyrelsesformand i Vækstfonden og tidligere direktør i Bang & Olufsen og Triumph Mortorcycles. Derudover er han forfatter til bogen ’Samfundskontrakten – En danmarksrejse på jagt efter […]

Nytårshilsen fra formanden 2023

Kære partnervirksomhed – allerførst godt nytår! Så fik vi en ny regering, den første, brede regering i mange år. Der er kommet mere fokus på erhvervslivet og på reformer, men vi ser også områder med plads til forbedringer og en smule bekymring. Vi har i det fynske erhvervsliv behov for langsigtede løsninger, forenklinger og incitamenter. […]

Årets fynske ejerledere fra AM Tooling forventer fortsat succes

Den fynske virksomhed AM Tooling er blevet hyldet som Årets Ejerledere 2022 på Fyn. Takket være målrettede satsninger på specifikke brancher og højteknologisk udvikling har de to ejere på få år femdoblet omsætningen, og planen er at fortsætte i samme stil i de kommende år.

Go Green – License to operate

I vores dialog med virksomheder over hele Fyn oplever vi et udtalt behov for et konkret tilbud, der kan få det første klimaregnskab i hus. Derfor har vi udviklet et netværkskoncept, som vi kalder ’Go Green’.  Her skaber virksomhedsledere i løbet af få møder det første klimaregnskab og får introduktion til bæredygtighedsrapporten

Broby-virksomhed til kamp for global trivsel

Med fokus på sundhed, hygiejne, digitalisering og FNs verdensmål, har Ken Hygiejne godt gang i forretningen, der hele tiden udvider med båder kunder og ansatte. Og særlig inddragelsen af verdensmålene har været en vigtig spiller i vækstrejsen.

Forsikringsrådgiverens gode råd: Netværk på to hjul styrker dig både professionelt og personligt

For forsikringsrådgiveren i Söderberg & Partners, Henrik Dybdahl Trommer, er der ingen tvivl om, hvilken værdi Fynsk Erhvervs Business Challenge Cykling har gjort for ham - både professionelt og personligt.

Dystre toner og gode råd fra Topmødet 2022

Der er ingen grund til at være optimistisk omkring verdenssituationen. Men der er god grund til at handle på den. Til Fynsk ErhvervsTopmøde gik økonomiprofessor fra Aarhus Universitet Philipp Schröder på scenen for at give sit syn på verdens tilstand.

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.