Nyheder • 02/12/2022

EG Digital Welfare udvider medarbejderstaben med Next Talent

Når matchet er godt, kan en lille tilfældighed udvikle sig positivt på ingen tid. Det har man med al tydelighed bevist i software-huset EG Digital Welfare ApS, der har til huse på Østerbro i Odenses bymidte, da man slog hurtig til og tilknyttede civilingeniør Jeppe Bukh Madsen gennem Fynsk Erhvervs Next Talent-program i foråret.

I marts blev kontakten skabt, og efter en kort praktikperiode, hvor parterne kunne prøve kemien af, blev Jeppe Bukh Madsen ansat som project owner i en afdeling med seks mand.

”Egentlig var det en af mine kollegaer, der havde fået Jeppes cv til en anden stilling, men så fandt vi ud af, at Jeppe matchede de behov, som vi stod med. Så jeg valgte at slå til og prøve Next Talent-programmet, og det har vi ikke fortrudt,” siger Rune Møller Andersen, der er manager i afdelingen, hvor Jeppe Bukh Madsen hører under.

Vi har altid haft stor succes med at ansætte praktikanter i udviklingsafdelingen. Lige nu har vi også to, der skriver speciale, så vi er generelt ikke bange for at give plads til de unge talenter.

Derfor passede Jeppe også godt ind i virksomheden,” siger Rune Møller Andersen, som tilføjer, at EG Digital Welfare Aps også meget gerne ansætter personer med erfaring, når det er muligt.

”I det her tilfælde havde Jeppe ikke den store erfaring med fra erhvervslivet. Så han begyndte som føl i en tid, og da han blev fastansat, var han også klar til at drive et udviklingsteam, der beskæftiger sig med webteknologier omkring borgerdata og styring af tilbud fra kommunen,” fortæller Rune Møller Andersen.

Jeppe Bukh Madsens kandidatgrad er inden for Lærings- og oplevelsesteknologi, der blandt andet retter sig mod spilindustrien. Men kan også anvendes i flere brancher, fordi det er vigtigt at have slutbrugerens oplevelse i tankerne, når der udvikles software til mange forskellige borgere.

”Jeg er ikke den skarpeste tekniker, men jeg forstår kodning nok til, at jeg kan tale samme sprog som udviklerne. Det betyder, at jeg kan være bindeleddet mellem teknikerne og slutbrugerne. Man kan sige, at jeg har en IT-uddannelse med humaniora ind over, hvor jeg får brugt begge dele i det daglige, så det jeg er rigtig godt tilfreds,” siger Jeppe Bukh Madsen.

Klimapilot sætter fart på dokumentationen

Med en klimapilot fra Fynsk Erhverv har MSS Professional sat fuld fart på de grønne regnskaber

Klimapiloterne gør en forskel i de fynske virksomheder

En klimapilot er en jobsøgende akademiker, der har særlig interesse og kompetencer indenfor bæredygtighed, cirkulær økonomi og grøn omstilling. De deltager i Fynsk Erhvervs Next Talent-program, og de første 15 klimapiloter på Hold I har netop gennemført og bestået faget Bæredygtig forretningsforståelse (5 ects-point) med flotte resultater. Og det høster 15 fynske virksomheder også gevinst […]

Software-eksperter får sparring til nyansættelser

Da Viking Software havde brug for nye kompetencer til deres marketingafdeling, så skete matchet gennem Fynsk Erhvervs Next Talent forløb - to gange.

En sejr til fynsk erhvervsliv

Det er en god melding for det fynske erhvervsliv, at forligspartierne bag Infrastrukturplan 2035 er blevet enige om, hvordan motorvejen syd om Odense kan udvides til seks spor.

NextTalent rykker Gardingruppen nærmere en ny IT-løsning

Normalt har Odense-virksomheden Gardingruppen fokus på kreativitet og meget analoge løsninger. Men i de seneste måneder har der været talt rigtig meget om digitalisering, automation, optimering af arbejdsgange og nye IT-systemer

Nyt netværk styrker enkeltmandsvirksomhederne

Da Fynsk Erhverv i slutningen af 2023 annoncerede oprettelsen af SoloConnect-netværket for enkeltmandsvirksomheder, var tilstrømningen så stor, at det snart lå fast, at der var behov for mere end en gruppe. Derfor er SoloConnect 2 nu på affyringsrampen, og allerede 15. april kl. 8:30 til 10:30 er der åbent dialogmøde, hvor interesserede, uanset medlemskab i […]

Nyt partnerskab viser vejen til relevant viden om fremtidens attraktive arbejdsplads

Fynsk Erhverv, SDU Business School og TietgenSkolen har en fælles ambition om at bidrage til positiv udvikling og vækst i de fynske virksomheder. Derfor har vi inviteret lokale virksomheder og studerende og undervisere fra hhv. TietgenSkolen og SDU Business School til en spændende workshop for at blive klogere på forventningerne til fremtidens attraktive arbejdsplads. Dialogerne […]

Cybersikkerhed skal højere op på agendaen

Cybersikkerhed skal stå højere på agendaen i virksomhederne, da truslerne er konstant stigende – også mod de fynske virksomheder. Samtidig skal vi i virksomhederne skabe større opmærksomhed hos vores ansatte, da langt de fleste sikkerhedsbrud (72%) stammer fra klik på eller downloads fra falske mails og links’, såkaldt phishing. Det var to af en lang […]

Fokuseret rekruttering til Fynsk Erhvervs bestyrelse skaber forventninger

Vi står i Fynsk Erhverv stærkt i fremtiden med fire nye profiler i bestyrelsen. Tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer for godt samarbejde og stærke resultater.

Erhvervsredaktør forudser et ekstremt kaotisk år

Ifølge Berlingske Tidendes erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen kan 2024 blive både historisk og ekstremt tumultarisk på mange måder. Den 20. marts i forlængelse af generalforsamlingen bringer han sin forudsigelse for året 2024, men bringer her en smagsprøve på oplægget.

Datagidselforhandler: Det er for sent at forholde sig til angreb, når først man er blevet hacket

Til Brain Boost den 14. marts kan du møde datagidselforhandleren Michael Andersen, der opfordrer alle virksomheder til at tage situationen med cyberkriminalitet meget seriøst. Vi har forinden været i dialog med Michael Andersen, der her løfter lidt af sløret for sit indlæg til seminaret.

Nyt ESG-netværk skal gøre bæredygtig indsats til en god forretning

På Fynsk Erhvervs nystiftede ESG-Netværk, er der fokus på en berigende bæredygtighedsindsats, der skal gøre bærdygtighed til god forretning.