Nyheder • 01/12/2021

Gør som Base2Charge – find din næste medarbejder igennem NextTalent Programmet

I den nyetablerede Tommerup-virksomhed Base2Charge, der udvikler ladestandere til elbiler, var succes i overflod ved at tage pusten fra direktør John Nyhøj Kristensen. Men den udfordring er nu blevet adresseret gennem Fynsk Erhvervs NextTalent Program, som har sat Base2Charge i forbindelse med Katja Lysemose Brandt. Hun er efterfølgende blevet ansat som Marketing Manager i virksomheden.

”Jeg har været i dialog med Fynsk Erhverv i et års tid omkring NextTalent, fordi jeg vidste, at jeg ville få brug for hjælp. Jeg kender mig selv og mine styrker, og jeg ved, at når jeg kommer tilbage på kontoret fra mine møder og kundebesøg, så drysser der mange ting ud af mine lommer, som jeg aldrig selv får tid til at føre ud i livet,” fortæller John Nyhøj Kristensen om baggrunden for, at han længe har været varm på at finde sin næste ansatte gennem NextTalent:

Nu skønnede jeg, at Base2Charge som virksomhed er så veletableret, at vi har noget at give igen til en ny ansat, og samtidig er vi på et sted, hvor der helt afgjort var en masse uforløst potentiale, som vi ikke havde ressourcerne til at udnytte

siger Base2Charge-direktøren, der er meget glad for de match, han blev præsenteret for i processen.

”Lone (Døjbak, Fynsk Erhverv) sendte en liste med oplagte kandidater, og jeg er sikker på, at de alle sammen havde de kvaliteter, jeg havde brug for. Allerede ved første samtale var jeg sikker på, at matchet var rigtigt. Katja var ledig på arbejdsmarkedet, ikke fordi hun ikke var kompetent, men fordi hun måske ikke har haft det netværk, der skal til, for at finde en god arbejdsplads,” siger John Nyhøj Kristensen.

Hjælp til netværk
Resultatet af matchmakingen gennem Fynsk Erhvervs NextTalent Program og den efterfølgende jobsamtale blev, at nyuddannede Katja Lysemose Brandt fra den 1. november er startet som Marketing Manager i Base2Charge med lovning på en efterfølgende kontrakt.

”Jeg har været arbejdsløs, siden jeg blev færdiguddannet i slut juni, og jeg søgte en masse jobs på Fyn og i Trekantsområdet. Men jeg havde som nyuddannet ikke det store netværk at trække på. Da jeg ansøgte om at komme med i NextTalent Programmet, kom jeg til samtale ved Fynsk Erhverv allerede dagen efter, og allerede dér fortalte Lone, at hun havde et muligt match” fortæller Katja Lysemose Brandt, der kort tid efter var til den jobsamtale, hvor hun og John Nyhøj Kristensen hurtigt blev enige om et samarbejde.

”Base2Charge er en ny virksomhed, hvor jeg kan være med til at sætte mit eget præg på tingene, hvilket jeg synes er super spændende” siger den nyslåede Marketing Manager, der allerede på førstedagen fik sine fremtidsplaner ændret endnu en gang – på den gode måde:

”Jeg startede hos Base2Charge som Marketing Manager 1. november, og jeg var så heldig, at vi faktisk hurtigt blev enige om, at jeg kunne droppe praktikperioden, og i stedet bare starte med en fastansættelse fra dag 1 af.”

Vil du vide mere?
Med NEXT talent får de fynske virksomheder nu direkte adgang til nyuddannede medarbejdere, der med ny viden og energi kan løse netop de arbejdsopgaver, som enten ligger og venter på, ’at der kommer bedre tid’. Eller som du gerne vil aflastes for, så du selv kan kaste dig over de gode ideer og muligheder – og høste gevinsterne.

Du finder mere information og kontaktinformationer til NEXT talent Programmet her.

Next Talent: fra føl til project owner hos EG Digital Welfare

Next Talent-projekt, der matcher virksomheder med højtuddannede kandidater, gav det match, som EG Digital havde behov for - dog i en anden stilling, end først tænkt.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Egeskov klar til at gå nye veje

Med flere kåringer som ”Danmarks bedste attraktion” i kategorien for slotte på meritlisten, tvivler få på, at udstillingerne på Egeskov Slot i Kværndrup har masser at byde på for de besøgende. Med ansættelsen af historieuddannede Magnus Keil Eistrup gennem Fynsk Erhvervs NEXT talent-program, er Egeskov nu gået målrettet i gang med at udnytte det fulde potentiale i udstillingerne.

Dystre toner og gode råd fra Topmødet 2022

Der er ingen grund til at være optimistisk omkring verdenssituationen. Men der er god grund til at handle på den. Til Fynsk ErhvervsTopmøde gik økonomiprofessor fra Aarhus Universitet Philipp Schröder på scenen for at give sit syn på verdens tilstand.

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Udfordringerne står i kø, mens vi venter på ny regering

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er i gang. 16 fynske medlemmer af det nye folketing står klar til at tage fat, og der er nok at tage fat på, for udfordringerne står i kø. Der er sendt mange løfter afsted under valgkampen, og nu […]

Kriserne kan gøre dig til en bedre leder

Covid19, krigen i Ukraine og klimakrisen tvinger ledere til at uddelegere og handle hurtigere. Tina Moe gør os klogere til Fynsk ErhvervsTopmøde den 16. november, men kommer allerede her med nogle få, gode råd.

Vi er flyttet til Cortex Business Park

Vi er flyttet fra de historiske lokaler på Albani Torv 4 i Odense centrum til Cortex Business Park, Cortex Park Vest 4, st., Odense M. Du kan fortsat kontakte os på tlf.nr. 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk.

FV22: Virksomhederne efterlyser handling og reformer

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er gået i gang . Under valgkampen har vi adresseret de ønsker og behov, som det fynske erhvervsliv pegede på kort for valgudskrivelsen.  Og vi følger op på de udfordringer, der står i vejen for de fynske virksomheders udvikling […]

FV22: Ryd ud i bureaukratiet

De fynske virksomheder bruger for meget tid på at finde rundt i tunge bureaukratiske systemer og omfattende krav og reguleringer, og det opleves af mange som ’skudt langt over målet’ eller som spild af tid. Det viser en stikprøve kort før, at valget blev udskrevet den 5. oktober. Derfor efterlyser Fynsk Erhverv en målrettet indsats […]

FV22: Digital infrastruktur en forudsætning for vækst

Digitalisering, data og intelligente løsninger udvikler sig hurtigt og spiller en stadig større rolle for virksomhedernes indtjeningsevne og konkurrencekraft. Digitalisering er kort sagt en vækstdriver. Forudsætningen for at kunne profitere af de nyeste digitale teknologier er en mobil- og internetforbindelse i verdensklasse. Derfor er den digitale infrastruktur i dag at betragte som kritisk infrastruktur på […]