Nye partnere i 2021

Nyheder • 01/12/2021

Gør som Base2Charge – find din næste medarbejder igennem NextTalent Programmet

I den nyetablerede Tommerup-virksomhed Base2Charge, der udvikler ladestandere til elbiler, var succes i overflod ved at tage pusten fra direktør John Nyhøj Kristensen. Men den udfordring er nu blevet adresseret gennem Fynsk Erhvervs NextTalent Program, som har sat Base2Charge i forbindelse med Katja Lysemose Brandt. Hun er efterfølgende blevet ansat som Marketing Manager i virksomheden.

”Jeg har været i dialog med Fynsk Erhverv i et års tid omkring NextTalent, fordi jeg vidste, at jeg ville få brug for hjælp. Jeg kender mig selv og mine styrker, og jeg ved, at når jeg kommer tilbage på kontoret fra mine møder og kundebesøg, så drysser der mange ting ud af mine lommer, som jeg aldrig selv får tid til at føre ud i livet,” fortæller John Nyhøj Kristensen om baggrunden for, at han længe har været varm på at finde sin næste ansatte gennem NextTalent:

Nu skønnede jeg, at Base2Charge som virksomhed er så veletableret, at vi har noget at give igen til en ny ansat, og samtidig er vi på et sted, hvor der helt afgjort var en masse uforløst potentiale, som vi ikke havde ressourcerne til at udnytte

siger Base2Charge-direktøren, der er meget glad for de match, han blev præsenteret for i processen.

”Lone (Døjbak, Fynsk Erhverv) sendte en liste med oplagte kandidater, og jeg er sikker på, at de alle sammen havde de kvaliteter, jeg havde brug for. Allerede ved første samtale var jeg sikker på, at matchet var rigtigt. Katja var ledig på arbejdsmarkedet, ikke fordi hun ikke var kompetent, men fordi hun måske ikke har haft det netværk, der skal til, for at finde en god arbejdsplads,” siger John Nyhøj Kristensen.

Hjælp til netværk
Resultatet af matchmakingen gennem Fynsk Erhvervs NextTalent Program og den efterfølgende jobsamtale blev, at nyuddannede Katja Lysemose Brandt fra den 1. november er startet som Marketing Manager i Base2Charge med lovning på en efterfølgende kontrakt.

”Jeg har været arbejdsløs, siden jeg blev færdiguddannet i slut juni, og jeg søgte en masse jobs på Fyn og i Trekantsområdet. Men jeg havde som nyuddannet ikke det store netværk at trække på. Da jeg ansøgte om at komme med i NextTalent Programmet, kom jeg til samtale ved Fynsk Erhverv allerede dagen efter, og allerede dér fortalte Lone, at hun havde et muligt match” fortæller Katja Lysemose Brandt, der kort tid efter var til den jobsamtale, hvor hun og John Nyhøj Kristensen hurtigt blev enige om et samarbejde.

”Base2Charge er en ny virksomhed, hvor jeg kan være med til at sætte mit eget præg på tingene, hvilket jeg synes er super spændende” siger den nyslåede Marketing Manager, der allerede på førstedagen fik sine fremtidsplaner ændret endnu en gang – på den gode måde:

”Jeg startede hos Base2Charge som Marketing Manager 1. november, og jeg var så heldig, at vi faktisk hurtigt blev enige om, at jeg kunne droppe praktikperioden, og i stedet bare starte med en fastansættelse fra dag 1 af.”

Vil du vide mere?
Med NEXT talent får de fynske virksomheder nu direkte adgang til nyuddannede medarbejdere, der med ny viden og energi kan løse netop de arbejdsopgaver, som enten ligger og venter på, ’at der kommer bedre tid’. Eller som du gerne vil aflastes for, så du selv kan kaste dig over de gode ideer og muligheder – og høste gevinsterne.

Du finder mere information og kontaktinformationer til NEXT talent Programmet her.

Virksomheder søges til ph.d.-projekt i organisation og ledelse

Partnervirksomheder i Fynsk Erhverv får nu muligheden for at deltage i nyt ph.d.-projekt, som skal fokusere på at skabe en meningsfuld arbejdsplads og styrke såvel konkurrenceevnen som potentialet for vækst.

Formandens nytårshilsen

Godt nytår! Et nyt år ligger foran os, og med det nye år åbner der sig nye muligheder for de fynske virksomheder. Dansk økonomi er på rekordtid gået fra minusvækst og masser af tabte arbejdspladser til en absolut højkonjunktur. Aktuelt har vi kurs mod den måske højeste vækst i 15 år. Det gælder også på […]

Nye ansigter på eksportkontoret

På eksportkontoret ekspederer vi hver dag mange eksportkunder og dokumenter. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service og gøre processen nem for vores kunder. Vi ser frem til at ekspedere dine dokumenter!

Fynsk infrastruktur – en del af noget større

Hvert år går virksomheder og samfundet glip af mia. af kroner som følge af trængsel i trafikken. Tal fra Aalborg Universitet viser, at forsinkelsestimerne i 2016 svarede til 77 mio. tabte køretøjstimer.

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

Mark Reeh Pedersen er glad for den faglige og personlige sparring, som han får fra ligestillede i andre brancher i sit netværk ved Fynsk Erhverv

Ti markedstrends, som enhver virksomhed bør kigge ind i

Lars Tvede giver - som avatar - sit bud på ti markedstrends, der kommer til at præge den nære fremtid

Hans Christian Munck stolt over Tietgen-prisen

Da Munck-gruppens administrerende direktør Hans Christian Munck gik på scenen for at modtage årets Tietgen-pris, var han stolt på både egne og virksomhedens vegne

Lav uddannelsesaftalerne i december, så I sikrer jer de dygtigste elever

Erhvervsskolerne er utroligt glade for samarbejdet med virksomhederne, og at der indgås flere og flere lærepladsaftaler med eleverne. Det er der to grunde til, nemlig at eleverne skal færdiggøre deres uddannelse i virksomhederne, og at vi som samfund dermed sikrer os en tilgang af dygtige faglærte i fremtiden.

Hans Christian Munck modtager Tietgenprisen 2021

“Når vi ser på tidligere prismodtagere – senest Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack – er Tietgenprisen en eftertragtet og prestigefyldt erhvervspris på Fyn. Jeg vil sammenligne prisen med Sportens “Hall of Fame” – men her kan vi tillade os at kalde den Fynsk Erhvervs “Hall of Fame”, sagde Søren Jan Nielsen, bestyrelsesformand i Tietgen og […]