Nyheder • 10/10/2013

VINOBLE VÆKSTER: To etagers ‘storebror’ i Dalum

MÅNEDENS VIRKSOMHED: De sidste fire år har vinforretningen Vinoble i Odense været i vækst. Især erhvervskunderne strømmer til.

 

MÅNEDENS VIRKSOMHED: I det gamle Overgade-kvarter i centrum af Odense ligger vinforretningen Vinoble, som de sidste fire år har haft stigende vækst. Så meget, at butikken nu har fået en storebror i Dalum:

Jeg har altid sagt, at jeg vil have flere butikker, og jeg har kigget på lokaler i Dalum i to år nu. Jeg synes, at det var tid til at få en ny vinforretning – og vi har nu fået en stor og lækker vinforretning med et fedt smagslokale, et stort lager og meget bedre parkeringsforhold. Dalum er så let at køre til pga. Ringvejen, så det gav helt sig selv, forklarer indehaveren af nu to Vinoble-butikker, John Hoppe og fortsætter:

– Det har været en helt naturlig udvikling for os efter de sidste fire år med stigende vækst – og sidste år var vores bedste regnskabsår….vi har en øget tilgang af erhvervskunder…så derfor var det nødvendigt for os at finde nye lokaler og Dalum er så tæt på Ringvejen og er generelt et område i udvikling og stort potentiale. 
John Hoppe ved en tidligere lejlighed i Fynsk Erhverv

Som både vinentusiast og foretningsejer har John Hoppe været i både Paris og London for at hente inspiration til sin nye vinforretning

Vores butik i centrum er stadig der, hvor det hele startede. Men man vil tydeligt kunne mærke forskellen på de to butikker, hvor den i Dalum har et mere internationalt og erhvervsrettet indretning.

I den nye to etagers forretning har man allerede haft den første erhvervssmagning, og er nu i fuld gang med at pakke julegaver.
Besøg den nye butik på Dalumvej 30B i Odense – eller læs mere på www.vinoble.dk 

Gislev Rejser: Fra familievirksomhed til del af stor koncern

Den fynske rejsevirksomhed Gislev Rejser har gennem de senere år været gennem en betydelig transformation. Ifølge administrerende direktør Niels Ravn Eriksen har både det nye ejerskab og flytningen været med til at styrke virksomhedens profil og synlighed, og samtidig har samarbejdet med Aller-koncernen hurtigt vist sig at skabe værdi.

Familievirksomhed forbereder sig på miljøkrav i god tid

Mens byggevirksomheden Poul Rasmussen endnu ikke er undlagt lovkravet om bæredygtighedsrapporteringen, så er virksomheden godt i gang med at klæde sig på til den bæredygtige dagsorden. Derfor har familievirksomheden tilmeldt sig vores ESG-Netværk for at være klar til fremtidige krav fra både stat, kunder og institutioner. 

Brain Boost: Ikke alle indtægter skaber samme værdi

Da softwarehuset Ecreo og Fynsk Erhverv i fællesskab afholdte seminaret "Styrk din digitale B2B-strategi og skab resiliens i en uforudsigelig tid" var Odense-virksomheden Flexbuy Technologies repræsenteret blandt deltagerne i form af Jacob Brage. Og han forlod Alfred og Kamilla, hvor arrangementet blev afholdt, i opløftet tilstand.

Brug din stemme på et stærkt EU

Når der søndag, den 9. juni er valg til Europa-Parlamentet i Danmark, er det vigtigt, at vi alle gør brug af vores demokratiske ret og sætter vores kryds på stemmesedlen. Det skaber en grønnere fremtid og styrker den enkelte virksomhed, det enkelte land - og den europæiske union. Tak fordi du bruger din stemme.

Fynsk logistikgigant krydser fingre for bedre forbindelser til motorvejsnettet

Den familieejede logistikvirksomhed Alex Andersen Ølund A/S forventer efter en årrække med særdeles solide regnskaber, at de kommende år byder på flere udfordringer og mere usikkerhed i markedet. Men ikke desto mindre er stemningen på direktionsgangen på Logistikvej i Odense fortsat høj, og listen over nye initiativer bliver ikke kortere. “2024 bliver et overgangsår, hvor […]

Damixa skruer op for den digitale tilstedeværelse

På Den Fynske E-handelskonference den 21. maj sætter Damixas Brand og Marketing Manager, Anna Trojel, ord på den digitale rejse, der skal føre Damixa helt up to date.

Optimisme at spore i det fynske erhvervsliv

De fynske virksomheder er sunde og robuste, og de fleste er ved at indfinde sig i den nye virkelighed med stigende tempo og kompleksitet. Det viser vores nyeste temperaturmåling i det fynske erhvervsliv, der giver en stærk tro på fremtiden.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.