Nye partnere i 2021

Nyheder • 21/06/2017

Velkommen til Fynsk Erhverv 4.0

Velkommen til Fynsk Erhverv 4.0
– og til Den fynske virksomhedsportal!

Nu sætter vi ikke bare strøm til Fynsk Erhverv – men til hele det fynske erhvervsliv. Vi tager digitaliseringen til os og baner med Den fynske virksomhedsportal vejen for positiv udvikling og vækst i og mellem de fynske virksomheder.

Fynsk Erhvervs DNA er den viden, de erfaringer og de kontakter, som vores virksomheder stiller til rådighed for hinanden. Flere og flere fynske virksomheder kan se styrken i dette fællesskab og bliver en aktiv del af Fynsk Erhverv. Som konsekvens af medejerskabet og et stærkt engagement i det fynske erhvervslivs egen, uafhængige platform, har vi nu besluttet at opgradere alle medlemsvirksomheder til partnere i Fynsk Erhverv 4.0.

Samtidig går vi i luften med Den fynske virksomhedsportal, hvor alle fynske virksomheder er registreret og kan udsøges på baggrund af branche, speciale og geografi. Som partner i Fynsk Erhverv får hver enkelt virksomhed en udvidet virksomhedsprofil. Denne virksomhedsprofil er et helt centralt omdrejningspunkt i portalen, og du skal bruge den til at præsentere virksomhedens unikke produkter, særlige styrker og kompetencer, ligesom du kan præsentere ledelsen og dine dygtige nøglemedarbejdere, så nye forretningsforbindelser kan komme direkte i kontakt med de rette personer i din virksomhed, uden at forstyrre andre. Derudover får du mulighed for at lave en kort præsentation af din virksomhed og samtidig tilføje op til 25 specifikke søgeord, f.eks. hvis din virksomhed udmærker sig ved at benytte særlige teknologier, har opnået certificeringer, prioriterer økologisk/bæredygtig produktion eller eksporterer til specifikke lande. Det vil styrke muligheden for, at netop din virksomhed bliver udsøgt i virksomhedsportalen og placeret højt på listen, netop i kraft af dine unikke søgeord og dit partnerskab i Fynsk Erhverv.

I Den fynske virksomhedsportal får du derudover mulighed for at tjekke regnskaber og økonomiske nøgletal i de seneste fem år på de fynske virksomheder. Og du kan give en positiv anbefaling af en god samarbejdspartner, leverandør eller kunde, som bliver synlig på dennes virksomhedsprofil – og ligeledes kan andre anbefale dig og din virksomhed. Endelig kan du på din virksomhedsprofil selv publicere nyheder, kurser/seminarer og arrangementer i din egen virksomhed, som bliver synlige for alle besøgende på Den fynske virksomhedsportal.

Den fynske virksomhedsportal er således et udstillingsvindue for de fynske virksomheder og i særdeleshed for Fynsk Erhvervs partnervirksomheder over for kommende samarbejdspartnere, kunder, leverandører og medarbejdere – ikke kun fra Fyn, men fra hele DK. Den giver synlighed og direkte adgang til andre fynske virksomheder samt mulighed for at dele viden og erfaringer med hinanden.

Tag godt imod denne første version og gør din virksomhed synlig og attraktiv for kunder, leverandører og nye medarbejdere. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed og demonstrerer Den fynske virksomhedsportal og de mange muligheder, den åbner for. Den fynske virksomhedsportal er udviklet i tæt samspil med fynske virksomheder, og vi håber, at rigtig mange vil være med til at udbrede kendskabet til portalen og de mange, dygtige virksomheder, vi har på Fyn. Her ligger nye muligheder og samarbejdsrelationer ikke længere væk end et klik eller to.

Værsgo Fyn – ”Den fynske virksomhedsportal” er nu i jeres tjeneste!

Udover Den fynske virksomhedsportal og de åbenlyse fordele, der følger med her for Fynsk Erhvervs partnervirksomheder, har vi tilføjet endnu en attraktiv portal til Fynsk Erhverv 4.0. Det handler om Lederindsigt – en inspirerende værktøjskasse for virksomhedslederen. Derudover giver vi mulighed for Member to Member-tilbud og en række favorable tilbud, der skaber værdi i virksomhederne og slår igennem på bundlinjen, f.eks. plads på en af Danmarks bedste bestyrelsesuddannelser til en rigtig god pris.  Dette er blot nogle af de nye tiltag.  Følg med og fortæl os, hvad du mener – vi er også altid kun et klik eller to væk.

Værsgo partnere – Velkommen til Fynsk Erhverv 4.0!

Jytte Reinholdt
Direktør