Nye partnere i 2021

Nyheder • 07/09/2020

Styrk og dyrk dit talent

“Uanset hvad man laver, er det vigtigt, at man bliver klog på sit eget talent, så man kan spille sig selv og sine kollegaer bedre. Den indsigt kan jeg hjælpe med at give med Play Your Talent-værktøjet, som du vil blive præsenteret for til Business Lounge.”

Sådan lover Iris Engelund, CEO og grundlægger af Play Your Talent, der indtager scenen, når Fynsk Erhverv holder Business Lounge i Tech Town den 22. september, og hun lover også, at de fremmødte (uanset om de kommer fysisk, eller deltager virtuelt), vil få konkrete værktøjer, som vi kan bruge fremover.

“Jeg har fået udviklet en app, som viser brugeren, hvad det er for opgaver og udfordringer, som giver dem energi, og hvad det er, der dræner dem. Det en understøttende løsning, der er meget håndgribelig, og det er utrolig vigtigt i forhold til, hvordan man leder andre, og for hvordan man lader sig lede,” siger Iris Engelund, som især fokuserer på den enkelte persons talenter.

“Det er motiverende at arbejde med de ting, som giver dig god energi, og på den måde kan du styrke din livskvalitet. Det gavner både dig og arbejdspladsen som helhed, og derfor er det også meget vigtigt for produktiviteten at lave teams, hvor forskelligheden udnyttes og bruges som en styrke,” forklarer Iris Engelund videre.

Iris Engelund har mere end 20 års erfaring som erhvervscoach, konsulent og projektleder i både det offentlige og i det private, og hun er ikke i tvivl om, at det aldrig har været vigtigere at optimere talentarbejdet, end det er nu.

“I kraft af coronakrisen er det vigtigere end nogensinde før. Mange steder er der sket store ændringer i markederne, og derfor har virksomhederne brug for hurtigt at få på plads, hvilke talenter, de har til rådighed, og hvordan de får sat dem i spil,” konstaterer Iris Engelund, som også tilføjer, at talentudviklingen ofte vil afdække ukendt potentiale, der kan forbedre dagligdagen på arbejdspladsen

“Strategisk talentudvikling kræver, at virksomheden organiserer teamsamarbejdet, kommunikationen og kulturen på en måde, hvor der er plads til at udvikle egne talenter og til at bruge talenterne optimalt. Det kan ‘Play Your Talent’ hjælpe med på en meget håndgribelig måde,” lover Iris Engelund, som fik meget stor opmærksomhed i forbindelse med et LinkedIn-oplæg på Børsen Business i den forgangne uge.

“Jeg fortalte en historie om min egen søn, der gik til ishockey. Han havde en træner, som var virkelig dygtig til at arbejde med talenter, og på grund af ham sprang min dreng sengen tidligt om morgenen, fem gange om ugen. Sådan gik det i tre år, men men så fik han en helt anderledes træner, der fokuserede helt anderledes, og bare tre uger senere, droppede han sporten.

“Og så ændrede stilen sig radikalt, og pludselig var det hele meget analytisk og kæft, trit og retning. På tre uger havde min søn tabt al energien og droppede sporten.”

Du kan læse mere om Business Lounge og tilmelde dig arrangementet med Iris Engelund her