Nye partnere i 2021

Nyheder • 09/05/2012

Gazellen gør comeback

Agidon A/S har netop offentliggjort regnskabet for 2011/12, med et resultat før skat på 3,5 mio. kr. Der er tale om en fremgang på 49 % målt på bruttoresultatet, og en resultatforbedring på mere end 6 mio. kr. Det har selvsagt været en meget positiv periode for Agidon, der med udgangspunkt i Microsofts Dynamics NAV, udvikler, leverer og supporterer effektive it-løsninger.

Agidon er en 100% danskejet IT konsulentvirksomhed, der har eksisteret siden 1994 og været Microsoft Dynamics partner lige siden.
Fra starten har Agidon beskæftiget sig med optimering af virksomheder og procedurer gennem it-løsninger, der tilgodeser brugeren. Med fokusområder indenfor: Brancheløsninger, Tillægsløsninger, Hosting, Integration og Konsulentforretning er Agidon specielt dedikeret til forretningssoftwaren Microsoft Dynamics.
Firmaet har kunder over hele Danmark og i udlandet og har i dag 30 ansatte fordelt på hovedkontoret i Hjørring samt videnscentret i Odense.
Udover en række udmærkelser som Microsoft Partner, såsom guld status indenfor ERP og senest udnævnt til medlem af ”Microsoft Presidents Club”, har Agidon som den eneste virksomhed opnået Børsens gazellepris 9 år i træk.
En del af Agidons standardiserede løsninger har opnået den største anerkendelse som ”Certified for Microsoft Dynamics NAV”.
Sammen med konsulentydelser imødekommer disse løsninger specifikke effektiviseringsopgaver for kunden. Alle løsningerne har til formål at øge brugerens produktivitet på konkrete områder.
Derudover har Agidon dannet grobundt for produktet ThermIt, som er et temperaturmålingssystem til brug for fødevarebranchen. Temperaturer overvåges på en webportal, og rapporter til eksempelvis egenkontrol bliver sendt pr mail til brugeren. Derudover er der en indbygget alarmfunktion, som sender besked direkte til brugeren, hvis temperaturen bevæger sig udenfor de tilladte grænseværdier.
Løsningen sælges i hele Skandinavien.
Agidons målsætning er, at være Agile, Dynamiske og On – altså til stede. Disse tre ord danner basis for navnet Agidon.
Læs mere på www.agidon.dk