Nye partnere i 2021

Fynsk Erhverv Kultur

Der er garanti for inspiration, nærvær og nye kontakter, når Fynsk Erhverv inviterer til kulturoplevelser. Med Fynsk Erhverv Kultur præsenterer vi fynske kulturaktiviteter for ejerledere og ansatte i Fynsk Erhvervs partnervirksomheder.

Som partnervirksomhed i Fynsk Erhverv bliver I inviteret til spændende og relevante kulturaktiviteter, eksklusivt for partnervirksomheder i Fynsk Erhverv. Alle arrangementer vil være gratis som følge af partnerskabet i Fynsk Erhverv.

Formålet er

  • At hente inspiration i nye miljøer
  • At få gode oplevelser sammen med kolleger m.fl.
  • At møde nye mennesker og knytte nye kontakter i det fynske erhvervsliv
  • At lade sig påvirke af kunst- og kulturoplevelser

Mange fynske virksomheder har ikke en personaleforening eller en kunstforening, som løbende inviterer til fælles udflugter og oplevelser med kollegerne. I nogle tilfælde udspringer sociale tiltag på enkeltpersoners initiativ, i andre tilfælde er der ingen tiltag, der understøtter socialt samvær mellem kollegerne efter arbejdstids ophør. Det afhænger helt af kulturen i den enkelte virksomhed. Med Fynsk Erhverv Kultur gør vi det nu nemt for virksomhederne, idet de kan tilbyde medarbejderne at deltage i en palette af aktiviteter sammen – eller hver for sig.

Hold løbende øje med vores kalender her på portalen for at se arrangementerne.