Nyheder • 15/09/2022

Flyt med Fynsk Erhverv i Cortex Business Park

Fynsk Erhverv flyttede 1. november til det nyopførte Cortex Business Park i Odense M. Vi har fået et kontorhus, hvor vi også har mulighed for at tilbyde vores partnervirksomheder både møde- og konferencelokaler.

Sunde arbejdspladser og høj trivsel er et must på arbejdsmarkedet, og det er der fokus på i vores nye hus.

Cortex Business Park er et topmoderne flerbrugerkontorhus med de nyeste tekniske faciliteter. Byggeriet er selvfølgelig bæredygtigt og DGNB guld-certificeret.

I Cortex Business Park finder du et energifelt af spændende virksomheder i et stærkt businessnetværk, tæt på Universitetet, med kort afstand til motorvejen og letbanen lige uden for døren.

Bliv en del af noget større og styrk din virksomhed – Flyt med Fynsk Erhverv i Cortex Business Park

Fra 1. december har du mulighed for at blive en del af et stærkt businessnetværk, når vi udlejer kontorpladser i stueplan af Cortex Business Park:

 • Work’tru-week (til dig, der arbejder en uge eller to ad gangen)
 • Work’n’stay (til dig, der har brug for en mere ”permanent” arbejdsplads)

Hos os bliver du en del af et større kontorfællesskab med et væld af fordele:

 • Fleksibel leje af en eller flere arbejdsstationer
 • ”Kollegaer” at sparre og netværke med
 • Gratis internet
 • Fri adgang til printer og kopimaskine
 • Gratis parkering (både for dig og dine gæster) tæt ved motorvejsafkørsel
 • Gratis adgang til mødefaciliteter i Cortex Business Park
 • Gratis adgang til mødefaciliteter i Århus og København
 • Kaffe og te ad libitum
 • Mulighed for tilkøb af frokostordning
 • Adgang til deltagelse i  arrangementer i Fynsk Erhverv

Ved leje af en enkelt kontorplads ligger prisen fast. Lejer du flere kontorpladser, falder prisen pr. plads – dvs. jo flere kontorpladser, du lejer, jo billigere bliver de.

Vil du høre mere om Cortex Business Park og leje af kontorpladser i Fynsk Erhverv, kontakter du administrationen på telefon 66 14 47 14 eller på e-mail til info@fynskerhverv.dk.

Gør-det-selv med effektive software-robotter

Hvis din virksomhed martres af gentagne, kedelige og tidsrøvende arbejdsprocesser, der tager tid fra medarbejderne, er der rigtigt godt nyt. Den moderne teknologi gør det nemlig muligt at automatisere rigtig meget, og faktisk er værktøjerne nu blevet så nemme at arbejde med, at de ansatte selv kan sætte systemerne op. Det fortæller Jesper Hansen, der […]

Klimapilot klædte virksomhed bedre på til grøn omstilling

Mathias Høck har bekræftet vognmandsvirksomheden Peder Olsen & Søn i, at nytænkning kan være lønsomt

Det fynske Vækstbarometer 2023

Det fynske Vækstbarometer 2023 er klar. Her er viden og inspiration fra de fynske virksomheder til at realisere yderligere potentiale og skabe en positiv udvikling og vækst i virksomhederne i fremtiden.

Trængte budgetter flytter aben videre til virksomhederne

De kommunale budgetter for 2024 er på agendaen i de fynske kommuner lige nu og traditionen tro er der besparelser og omprioriteringer i sigte. Det giver god mening i mange tilfælde, men det går sjældent stille af sig.

Tempur-direktør anbefaler øget fokus på sikkerhed

Selv om man er ret sikker på, at man har sine sikkerhedsforanstaltninger godt på plads, kan det ikke skade at blive klogere

Mindeord om Preben Nielsen

Æresmedlem i Fynsk Erhverv, Preben Nielsen, er gået bort. Empatisk, nærværende, lyttende og vidende – et skattet medlem i foreningen gennem rigtig mange år.

Gratis værktøjer og ressourcer til at sikre normal drift under kommende kriser

35 fynske virksomheder fik kort før sommerferien fyldt deres værktøjskasse, da de deltog i seminaret “Beyond the Crisis”. Bag overskriften “Beyond the Crisis” gemmer sig et omfattende projekt, som  Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (GTS-Institut) netop har afsluttet.  Projektet har det formål at blive klogere på, hvordan man sikrer fortsat drift under kriser. Vi har […]

Vigtigt at kunne trykprøve ideer i sit netværk

Muligheden for faglig sparring og idéudvikling står øverst på listen når Martin Murrekilde skal fortælle om værdierne i et HR-netværk

Klimaregnskaber sikrer virksomheder et forspring

Den 29. august indleder Udvikling Assens, Totalbankens og Fynsk Erhverv i fællesskab forløbet “GO GREEN – Lav dit første klimaregnskab”