Nye partnervirksomheder

Nyheder • 15/09/2022

Flyt med Fynsk Erhverv i Cortex Business Park

Fynsk Erhverv flytter 1. november til det nyopførte Cortex Business Park i Odense M. Her får vi et kontorhus, hvor vi også har mulighed for at tilbyde vores partnervirksomheder både møde- og konferencelokaler – og det endda i både Odense, Århus og KBH.

Sunde arbejdspladser og høj trivsel er et must på arbejdsmarkedet, og det er der fokus på i vores nye hus.

Cortex Business Park er et topmoderne flerbrugerkontorhus med de nyeste tekniske faciliteter. Byggeriet er selvfølgelig bæredygtigt og DGNB guld-certificeret.

I Cortex Business Park finder du et energifelt af spændende virksomheder i et stærkt businessnetværk, tæt på Universitetet, med kort afstand til motorvejen og letbanen lige uden for døren.

Bliv en del af noget større og styrk din virksomhed – Flyt med Fynsk Erhverv i Cortex Business Park

Fra 1. december har du mulighed for at blive en del af  et stærkt businessnetværk, når vi udlejer kontorpladser i stueplan af Cortex Business Park:

 • Work’n’go (til dig, der har brug for en plads fra tid til anden)
 • Work’tru-week (til dig, der arbejder en uge ad gangen)
 • Work’n’stay (til dig, der har brug for en mere ”permanent” arbejdsplads)

Hos os bliver du en del af et større kontorfællesskab med et væld af fordele:

 • Fleksibel leje af en eller flere arbejdsstationer
 • ”Kollegaer” at sparre og netværke med
 • Gratis internet
 • Fri adgang til printer og kopimaskine
 • Gratis parkering (både for dig og dine gæster) tæt ved motorvejsafkørsel
 • Gratis adgang til mødefaciliteter i Cortex Business Park samt i København og Århus
 • Kaffe og te ad libitum
 • Mulighed for tilkøb af frokostordning
 • Adgang til deltagelse i Fynsk Erhvervs arrangementer

Ved leje af en enkelt kontorplads ligger prisen fast. Lejer du flere kontorpladser, falder prisen pr. plads – dvs. jo flere kontorpladser, du lejer, jo billigere bliver de.

Vil du høre mere om Cortex Business Park og leje af kontorpladser i Fynsk Erhverv, kontakter du administrationen på telefon 66 14 47 14 eller på e-mail til info@fynskerhverv.dk.

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Den 5. oktober inviterer Fynsk Erhverv og UCL til Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads, hvor Christian Ørsted fortæller om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

De tre største udfordringer i 2022/23

Er du interesseret i at vide, hvordan en række fynske erhvervsledere har knækket koden til succes i forhold til tre af de største udfordringer i 2022/2023?

Energipriser ændrer forbrugsmønstre – få gode råd

Siden Ruslands invasion af Ukraine er energipriserne steget enormt, og både virksomheder og private forbrugere har fået rekordhøje udgifter til blandt andet gas, el, benzin og diesel. Samtidig har Ruslands invasion understreget, at klimapolitik og sikkerhedspolitik hænger uløseligt sammen, og at den grønne omstilling er afgørende for klimaet og uafhængigheden af russisk energi. Hos Energi […]

Kriser er gode for kreativiteten

Selvom de forgangne år har budt på en række udfordringer på verdensplan, så er INGENIØR'NE optimistiske for fremtiden, der står på nye løsninger på nuværende projekter og fyldte ordrebøger. I artiklen giver afdelingschef, Bjarne Linde Jensen, og markedschef, Anders Friis-Wandall Nielsen, gode råd til virksomheder, der går med byggeri i tankerne.

Sommerhilsen fra formanden

Kære fynske erhvervsliv Velkommen tilbage fra sommerferie. Tilbage på jobbet kan vi spørge os selv: Skal vi nu se på skyfri himmel og sol eller mørke skyer i horisonten? Det kan anskues på flere måder. Jeg vælger den positive anskuelse trods en omverden af bekymringer, ikke mindst i medierne. Der forventes trods alt vækst i […]

Styrk din virksomhed med Fynsk Erhvervs arrangementer

Fynsk Erhverv byder det fynske erhvervsliv velkommen tilbage fra ferie. Er du i gang med at planlægge 2. halvår, kan du roligt sætte kryds i kalenderen og komme til spændende arrangementer i løbet af året. Vi har en masse på programmet, som giver dig ny viden, værktøjer og inspiration til at styrke din virksomhed. I […]

Erhvervsnetværk giver værdifuld sparring i hverdagen

Fynske erhvervsledere sparrer og debatterer i fortrolige fora i Fynsk Erhvervs netværksgrupper. Bloomits Claus Lethenborg er ikke i tvivl om, at han er blevet klædt på til at træffe bedre beslutninger for sin virksomhed. Du har netop nu mulighed for at byde ind på en af de ledige pladser i netværksgrupperne pr. 1. august. Vi matcher dig med den gruppe, der vil give dig størst værdi

Fynske virksomheder holder øje med udviklingen i Kina

Mens de fleste danskere ikke længere skænker Covid-krisen mange tanker i deres hverdag, er situationen uændret kaotisk i forhold for virksomheder med kinesiske forbindelser.

Kloakmester: Man skal ikke frygte akademikerne

Den familieejede kloakmestervirksomhed R. Hansen & Søn kører på fjerde generation, og kan i år fejre 100-års jubilæum. Trods den lange historie er kloakmesteren alt andet end traditionel og gammeldags i sin tilgang til faget. Dels er Gitte Zimmermann en af meget få kvindelige kloakmestre i Danmark med egen virksomhed, dels er hun meget glad […]