Nyheder • 08/01/2019

Din virksomhed kan også skabe vækst og bæredygtighed

FN

FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling er blandt de vigtigste og mest ambitiøse tiltag til dato, og Danmark har muligheden for at være helt i top i bæredygtig forretning. De 17 verdensmål er ikke blot utopi og gode intentioner; de er i høj grad realistiske, og på mange områder er Danmark allerede godt på vej.

Verdensmålene åbner op for nye muligheder for virksomheder, der ønsker både at skabe vækst og løsninger, som er til gavn for verden. Bæredygtighed er nemlig ikke kun filantropi, det er også god forretning.

Den 23. januar 2019 er MiljøForum Fyn, Odense Bæredygtighedsråd, DI, Ingeniørforeningen og Fynsk Erhverv værter ved et heldagsarrangement, som sætter fokus på netop dette. På arrangementet får du inspiration og netværk, som kan hjælpe din virksomhed nærmere en bæredygtig forretningsmodel.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

Nyt netværk i Fynsk Erhverv
De 17 Verdensmål rummer et stort potentiale for vores virksomheder på tværs af brancher og markeder. Derfor lancerer Fynsk Erhverv et nyt faciliteret netværk: Netværk for bæredygtig forretningsudvikling.

I netværket får du sparring, inspiration og viden sammen med ligesindede virksomhedsledere, der ønsker at forene bæredygtighed med god forretning.

Netværk for bæredygtig forretningsudvikling vil blive lanceret i forbindelse med arrangementet om FN’s Verdensmål den 23. januar.