Nye partnere i 2021

Nyheder • 09/09/2020

Cykelnetværk sluttede sæson med borgmestermøde og pandekager

Deltagerne i netværket Business Challenge anno 2020 har netop rundet sæsonens netværk på de fynske landeveje af med en fælles weekendtur til Langeland.

Foruden cykelturen Langeland Rundt på 153 kilometer og den sociale del, indeholdt turen et møde med borgmester Tonni Hansen og Jane Jegind, som få dage tidligere var tiltrådt som chef for erhvervs-, kultur- og turismeområdet i Langeland Kommune

Oprindelig stod menuen for netværkets medlemmer ellers på deltagelse i det ikoniske italienske cykelløb Strade Bianche, men på grund af coronasituationen var turen aflyst, og derfor tog 34 deltagere i stedet på udflugt i lidt mindre eksotiske omgivelser.

“Vi havde nogle spændende møder med Jane Jegind og Tonni Hansen, og det var generelt en rigtig god tur, selvom vi naturligvis havde andre tanker i begyndelsen af sæsonen. Vi var 34 mand afsted, og det var en fin blanding af folk, der har kørt med i mange år og nogle af de nye,” siger Peter Konggaard, Konggaard ApS, der er netværksfacilitator på Business Challenge Cykelnetværket sammen med Kim Gørlitz, Red Ink A/S .

“Vejret var også fint, og så havde vi arrangeret en stor overraskelse for alle, da GOPA stod klar med deres pandekage-bil i Spodsbjerg, og det var også ret populært,” siger Peter Konggaard.

Klar til ny tur i 2021

Undervejs i sæsonen har Business Challenge-rytterne været udfordret af blandt andet forsamlingsforbuddet, men det har ikke slået Peter Konggaard og de øvrige 60 erhvervsledere ud.

“Da det blev muligt at køre sammen, organiserede vi os i tidsslots, så vi kørte i grupper med under 10, og på den måde fik vi alligevel kørt sammen. I forhold til vores netværksmøder var der kun et, vi måtte aflyse, og vi har alligevel som sædvanlig haft mange gode samtaler mellem deltagerne, og det havde vi også på Langeland,” siger Peter Konggaard, som allerede er begyndt at vende blikket mod 2021-sæsonen.

“Nu ser vi frem mod næste år, hvor vi igen får en masse spændende oplæg og møder, og så satser vi på at køre Strade Bianche dér. Jeg er sikker på, at de fleste af virksomhederne fra i år melder sig til igen, når vi har ‘Kick Off’ den 1. december, og mon ikke der også kommer nogle nye til, som der plejer,” siger Peter Konggaard.