Fynsk Erhverv overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona Vi sørger for, at du kan føle dig tryg til Fynsk Erhvervs arrangementer Kontakt os hvis du har spørgsmål
Fynsk Erhverv overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona Vi sørger for, at du kan føle dig tryg til Fynsk Erhvervs arrangementer Kontakt os hvis du har spørgsmål

Nyheder • 24/09/2020

Business Lounge gav deltagere noget med hjem

Iris Isabella Engelund

Ved tirsdagens Business Lounge havde Fynsk Erhverv inviteret Iris Engelund, CEO og grundlægger af Play Your Talent til at tale om talent og talentudvikling.  Arrangementet, der blev afholdt i Tech Town, blev et givtigt tilløbsstykke for deltagerne. Både for de, som deltog fysisk, og for de deltagere, som fulgte med online via livestream.

Kim Dalgaard
Kim Dalgaard

Oplægget handlede i høj grad om, hvordan virksomheder kan udnytte det eksisterede talent, men også om, hvordan de ansatte i højere grad bringer sig selv i spil til de opgaver, som giver dem mere energi i dagligdagen.

Og ifølge Kim Dalgaard, som er statsautoriseret revisor hos BDO, var der håndgribelige værktøjer at tage med hjem fra oplægget.

Det var et godt og meget interessant arrangement. Iris var utrolig inspirerende, og jeg var positivt overrasket over den app, som hun præsenterede. Det var et rigtig godt værktøj, som jeg tror kan have god praktisk anvendelighed i hverdagen,” siger Kim Dalgaard, der var fysisk tilstede i Titan, som det nybyggede hus i Tech Town er døbt.

Mette Grøstad Hawck
Mette Grøstad Hawck

Det var Mette G. Hawck, der i det daglige arbejder som projektleder på EU-projekter ved Tietgens KompetenceCenter ikke.
Hun havde valgt at følge med fra privaten, og det planlægger hun også at gøre i fremtiden, når det er muligt:

Det passer godt for mig, for det tager mindre af min tid. Iris Engelund var meget medlevende, og det var et spændende foredrag. Lyden var rigtig god og det fungerede godt at være med online, så det håber jeg også bliver muligt i fremtiden,” siger Mette G. Hawck, som tilføjer, at hun efterfølgende har fulgt op på de pointer, som Iris Engelund gav i løbet af sit oplæg.

Jeg har været inde på hendes hjemmeside (https://www.playyourtalent.com), og jeg er helt sikker på, at der er nogle ting, som jeg kan tage med videre. Jeg har tidligere arbejdet med rekruttering, og jeg er helt enig med hende i, at eksamenspapirer ikke altid betyder lige så meget som talent og engagement,” konstaterer Mette G. Hawck.