Ukategoriseret • 26/09/2013

Business development – på fynsk!

Vi sætter spot på forretningsudvikling og vækst og præsenterer såvel muligheder som faldgruber. Hans Eibe Sørensen, lektor og ph.d. ved SDU, stiller sin viden til rådighed, når han serverer et lærerigt og inddragende seminar om business development – uden filter! Og Bettina Eriksen, partner i Beacon Group, inspirerer dig til din egen forretningsudvikling med konkrete eksempler på virksomheder, som med succes har flyttet sig markant med business development aktiviteter.

26. september 2013 kl. 14:00

OBS! Det er ikke muligt kun at tilmelde sig et enkelt modul. Se hele det samlede udviklingsforløb her – og tilmeld dig på info@fynskerhverv.dk

Som en del af Fynsk Erhvervs samlede udviklingsforløb for ledere og ejere i fynske B2B-virksomheder præsenterer vi her første modul om Business Development:   Dugfrisk forskning viser nemlig, at virksomhedens unikke business development opgaver og processer bidrager direkte til bundlinjen. Men samme forskning viser imidlertid også, at der er plads til forbedring herhjemme.
Bliv klogere på muligheder og faldgruber, når Hans Eibe Sørensen byder på et lærerigt og inddragende seminar om business development .

Og så går vi mere praktisk til værks, når Betinna Eriksen, partner i Beacon Group, med mange års erfaringer folder konkrete eksempler ud på virksomheder, som med succes har flyttet sig markant med strategiske business development aktiviteter:

-Hvad var det de gjorde?  Hvad kan vi lære af det?
-Hvordan defineres og sikres virksomhedens eksistensberettigelse?
Og hvordan skaber vi proaktive ledere, der er ambitiøse og succesrige business developers?

Vel mødt til to inspirerende oplæg – helt uden filter!

Hans Eibe Sørensen, ph.d., er lektor i strategisk organisationsdesign ved Institut for Marketing & Management, Syddansk Universitet og forfatter til bogen ”Business Development: a market-oriented perspective” (John Wiley & Sons, Ltd., 2012). Hans har bl.a. været sergent ved militærpolitiet, doctoral fellow på Wharton (PA, USA), medstifter af biotek-virksomheder og sidder i dag i bestyrelser og advisory boards. Han fungerer desuden som konsulent for offentlige organisationer og etablerede high og low-tech virksomheder.

Betinna Eriksen, indehaver af Beacon Group Business Development, som beskæftiger sig med rådgivning inden for både teoretisk og praksis-baseret organisations- og forretningsudvikling.

Dit udbytte:

Du bliver inspireret og klædt på til at tage hånd om forretningsudvikling i din egen virksomhed
Du får konkrete eksempler på virksomheder, der har opnået at skabe vækst gennem forretningsudvikling
Du opnår netværk, sparring og erfaringsudveksling med andre virksomhedsledere, der ligeledes brænder for at skabe udvikling og vækst

OBS! Du kan ikke tilmelde dig nedenfor, da der er tale om et samlet forløb, som du kan læse mere om her.

Kontakt Fynsk Erhverv for mere information: sophie@fynskerhverv.dk, tlf: 7879 9018.

Gislev Rejser: Fra familievirksomhed til del af stor koncern

Den fynske rejsevirksomhed Gislev Rejser har gennem de senere år været gennem en betydelig transformation. Ifølge administrerende direktør Niels Ravn Eriksen har både det nye ejerskab og flytningen været med til at styrke virksomhedens profil og synlighed, og samtidig har samarbejdet med Aller-koncernen hurtigt vist sig at skabe værdi.

Familievirksomhed forbereder sig på miljøkrav i god tid

Mens byggevirksomheden Poul Rasmussen endnu ikke er undlagt lovkravet om bæredygtighedsrapporteringen, så er virksomheden godt i gang med at klæde sig på til den bæredygtige dagsorden. Derfor har familievirksomheden tilmeldt sig vores ESG-Netværk for at være klar til fremtidige krav fra både stat, kunder og institutioner. 

Brain Boost: Ikke alle indtægter skaber samme værdi

Da softwarehuset Ecreo og Fynsk Erhverv i fællesskab afholdte seminaret "Styrk din digitale B2B-strategi og skab resiliens i en uforudsigelig tid" var Odense-virksomheden Flexbuy Technologies repræsenteret blandt deltagerne i form af Jacob Brage. Og han forlod Alfred og Kamilla, hvor arrangementet blev afholdt, i opløftet tilstand.

Brug din stemme på et stærkt EU

Når der søndag, den 9. juni er valg til Europa-Parlamentet i Danmark, er det vigtigt, at vi alle gør brug af vores demokratiske ret og sætter vores kryds på stemmesedlen. Det skaber en grønnere fremtid og styrker den enkelte virksomhed, det enkelte land - og den europæiske union. Tak fordi du bruger din stemme.

Fynsk logistikgigant krydser fingre for bedre forbindelser til motorvejsnettet

Den familieejede logistikvirksomhed Alex Andersen Ølund A/S forventer efter en årrække med særdeles solide regnskaber, at de kommende år byder på flere udfordringer og mere usikkerhed i markedet. Men ikke desto mindre er stemningen på direktionsgangen på Logistikvej i Odense fortsat høj, og listen over nye initiativer bliver ikke kortere. “2024 bliver et overgangsår, hvor […]

Damixa skruer op for den digitale tilstedeværelse

På Den Fynske E-handelskonference den 21. maj sætter Damixas Brand og Marketing Manager, Anna Trojel, ord på den digitale rejse, der skal føre Damixa helt up to date.

Optimisme at spore i det fynske erhvervsliv

De fynske virksomheder er sunde og robuste, og de fleste er ved at indfinde sig i den nye virkelighed med stigende tempo og kompleksitet. Det viser vores nyeste temperaturmåling i det fynske erhvervsliv, der giver en stærk tro på fremtiden.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.