Nye partnere i 2021

Nyheder • 26/06/2020

AV-Center har fået nye produkter på hylderne

Hvor hverdagen for Hr. og Fru Danmark efterhånden ligner sig selv i forhold til før coronakrisen, er det helt anderledes hos AV-Center, hvor der kommer til at gå lang tid, før alt er, som det var før. Til gengæld er der kommet nye produkter på hylderne i mellemtiden.
AV-Center specialiserer sig i at levere AV-udstyr til store arrangementer i hele Europa, og da forsamlingsforbuddet blev indført, betød det også, at de planlagte opgaver til messer og kongresser blev aflyst fra den ene dag til den anden.
Håndboldklubben GOG flyttede det årlige cykelsponsorløb ind hos AV-Center og transmitterede direkte hjem til fans og følgere over nettet. Her bliver ekscykelrytteren Brian Holm interviewet af Carsten Mortensen, mens GOG-direktør Kasper Jørgensen og Jan Pytlick ser svedende til fra baggrunden
Den ledighed brugte virksomhedens specialister tidligt under krisen blandt andet til at opbygge en virtuel scene i hovedkvarteret i Odense. Siden har mange forskellige virksomheder har afholdt virtuelle arrangementer, som er blevet streamet over nettet.
“Jeg kan ikke prale af selv at have fået idéen, men vi er selvfølgelig meget stærke på lyd og billede, og da nogle af vores ansatte  har arbejdet med Streaming i årevis, kunne vi levere et superprofessionelt setup fra den ene dag til den anden,” siger Johnny Bo Larsen, som er salgschef for udlejningsafdelingen og partner i virksomheden.
“Kunderne kender os i forvejen, og de ved hvad vi står for, så derfor har der også hurtigt været efterspørgsel efter vores opsætning, som gør, at vi kan skabe lige præcis den kulisse, som der er ønske om. Vi har blandt andet afholdt to virtuelle ølsmagninger fra Anarkist – Beer & Food Lab i Odense, et par koncerter samt et virtuelt cykelsponsorløb for håndboldklubben GOG fra vores eget studie i Tietgenbyen,” siger Johnny Bo Larsen.
Efter kommentarerne på Facebook at dømme, har arrangementerne været store succeser, og en 3. version af den virtuelle ølsmagning er da også allerede blevet annonceret, selvom det godt kunne lade sig gøre at afholde den på mere almindelig vis. Den udvikling glæder i sagens natur Johnny Bo Larsen og hans kollegaer.
“Vi har fået et nyt produkt på hylderne, og der har også været nye kunder, som har fået øjnene op for, at vi har nogle gode priser, og at vi har nogle af de bedste teknikere i landet. Det er positivt, og der er ingen tvivl om, at vi vil få flere streaming-opgaver i fremtiden,” konstaterer Johnny Bo Larsen, som dog understreger, at virksomheden ikke klarer skærene uden skrammer:

“Det er ikke nogen hemmelighed, at krisen er en kæmpe økonomisk udfordring for os, fordi vi gik fra 100 til 0 over natten, og at vi måtte sende 35 mand hjem fra udlejningsforretningen. Men vi klør på, og så bliver vi ved med at arbejde på at vise erhvervslivet, hvordan vi kan hjælpe dem på nye måder.”

Du kan se en lille film om den virtuelle ølsmagning her: https://www.youtube.com/watch?v=Ktp5tHDja7s