Nye partnere i 2021

Nyheder • 03/09/2021

Albani Torv solgt og videreføres i de historiske rammer til nyt koncept

Den smukke, gamle bygning på Albani Torv, der igennem snart 100 år har fungeret som Fynsk Erhvervs domicil, er solgt til Nanna og Peer Kirkebjerg, der begge driver lægepraksis på Sct. Anne Plads i Odense centrum.

Huset skal være hovedsæde for Nanna Kirkebjergs nye koncept Lucia Care, som har fokus på forebyggelse og håndtering af stress, rekreation efter sygdom samt inspirere til en balanceret livsstil.

Nanna Kirkebjerg har som speciallæge i Almen medicin arbejdet i mange år med rekreation og stress. Hun vil skabe et lægefagligt stærkt tilbud til alle borgere i den flotte bygning, som skal nænsomt moderniseres til formålet. Nanna Kirkebjerg er meget begejstret for købet:

Vi er mega-glade og kan slet ikke vente med at komme i gang med at skabe det fantastiske tilbud til borgerne i det skønne hus”.

Mia Wagner (Nordic Female Founders) og Christian Bøving, speciallæge i Almen medicin, er med som partnere i Lucia Care. Det stærke hold har store ambitioner om at blive et internationalt sundheds- og velvære-koncept/brand. De har den holistiske tilgang til sundhed. Det hele menneske med alle facetter og dimensioner skal med i forståelsen af velvære og sundhed.

Nanna Kirkebjerg har tidligere haft rekreation og stressklinik på Dallund slot. Her lukkede Luciaklinikken i januar 2020 da ejerne af slottet selv skulle bruge lokalerne. Hun vil nu bygge videre på den viden og erfaring som hun fik på slottet og udvikle ideen videre i hjertet af Odense, i den gamle bygning og med det naturskønne område ned til åen.

Vi er meget tilfredse med at kunne videregive bygningen til dette formål

siger Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv og fortsætter:  ”Det har været vigtigt for os, at den historiske bygning på en og samme tid kan bevares i sin helhed og samtidig udvikle sig til at rumme et helt nyt forretningsområde som Lucia Care. Det er en gevinst, ikke mindst for byen.  Så vi ser frem til at se konceptet foldet helt ud primo 2023 og ønsker held og lykke på rejsen.”

Nanna Kirkebjerg, Lucia Care og Henrik Neelmeyer, Fynsk Erhverv

Køberne overtager huset pr. 1. april 2022, hvor moderniseringen starter op. Nanna og Peer Kirkebjerg vil fortsat drive deres lægepraksisser på Sct. Anne Plads i Odense centrum.

Albani Torv vil være domicil for Fynsk Erhverv frem til 1. november 2022, hvorefter vi flytter ind i det nye kontorfællesskab i Cortex Business Park ved SDU.

”Salget af huset på Albani Torv manifesterer den spændende vækstrejse, vi står foran i Fynsk Erhverv siger Jytte Reinholdt og fortsætter:

Med vores nye placering i Cortex Business Park tæt ved både SDU og motorvejene flytter vi tættere på Fyn.  Her vil vi skabe et levende kontorfællesskab med andre, spændende virksomheder, dyrke en tættere kontakt til vidensmiljøerne og vigtigst af alt, så får vi lettere adgang til de fynske virksomheder.

I det nye domicil vil Fynsk Erhverv udbyde enkeltstående arbejdspladser til hel eller delvis leje, ligesom der fortsat vil være adgang for Fynsk Erhverv partnervirksomheder til at benytte mødefaciliteter m.v..  Derudover garanterer Jytte Reinholdt, at flere særlige karakteristika fra Albani Torv vil skinne igennem i de nye rammer. ”Vi står på et snart 160-årigt gammelt fundament, og det vidner om stærkt sammenhold, gode relationer og resultater.  Det er det fundament, vi hver dag udvikler og udbygger Fynsk Erhverv på – i respekt for fortiden og med skarpt fokus på fremtiden. Det skal ingen være i tvivl om.”

Lerche Design v/Mie Lerche Bach, der har stået for den løbende modernisering af Albani Torv, vil bistå Fynsk Erhverv med indretning af lejemålet i Cortex Business Park og Nanna og Peer Kirkebjerg med moderniseringen af Albani Torv.

Servitization kan gøre kunder til partnere

Fynske virksomheder kan få hjælp til at komme i gang med eller bare at afsøge deres potentiale for servitization

Få succes med bestyrelsesarbejde i SMV-virksomheder

Fynsk Erhverv inviterer nu fynske ejerledere, direktører, nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af advisory boards til et fire-dages weekend-seminar, hvor vi sætter fokus på det succesfulde bestyrelsesarbejde og udviklingen heraf.

Hos Olav de Linde går fortid og fremtid hånd i hånd

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er aktiviteterne i Odense taget betragteligt til over de senere år, og ifølge Lars Friis Christensen, som er afdelingsdirektør i Odense, løber det samlede engagement op i knap 150.000 m2 erhvervsbygninger i Odense.

Virksomheder puljer kræfterne i fynsk energiprojekt

I erhvervslivet bliver der arbejdet på at optimere energivenlige tiltag, og et af dem er Fynsk Erhvervs MiO New Energy-koncept, som med udstrakt brug af samarbejde og vidensdeling skal sikre, at både leverandører og entreprenører i byggebranchen rykker helt frem i den internationale elite på området.

EU går til kamp mod tech-giganterne med nyt digitalt udspil

Online platforme som Facebook, Google og Amazon er efterhånden blevet en integreret del af vores allesammens hverdag. Vi holder kontakt med venner og familie gennem sociale medier og vores brug af e-handel sætter nye rekorder hvert år.

NEXT talent-projekt gav hurtige resultater

Match mellem Ken Hygiene Systems og den nyuddannede civilingeniør Martin Christophersen resulterede i en fastansættelse til alles glæde

Et godt netværk flytter virksomheder

"Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille," Sune Mark Henriksen, Sectra

Professionel bestyrelse vigtig for Odense Katedralskole 

Erhvervslivets stemme er vigtig for at sikre eleverne det bedste udbytte af deres uddannelse

Produktionsvirksomheder efterlyses: Projekt skal styrke industriens supply chains

Syddansk Universitet, Copenhagen Business School og Universität Bremen i Tyskland er gået sammen med Industriens Fond, for at styrke små og mellemstore produktionsvirksomheders Supply Chain Resilience.