Nyheder • 24/06/2013

ADVIZOR IT – En god forbindelse

LEJ EN IT-AFDELING: IT er en vigtig livsnerve i enhver virksomhed. Hos konsulentvirksomheden Advizor IT har de derfor et helt team klar til udrykning.

Hvis du ikke har din egen IT-afdeling – kan du leje en.

Det giver mening for mange mindre virksomheder at have et fleksibelt IT-konsulentbureau tilknyttet fremfor en dyr “stationær” IT-afdeling, der også skal driftes og administreres.
Hos fynske Advizor IT står de klar til udrykning ved både akutte IT-problemer – men også i forhold til at implementerer helstøbte hosting-løsninger.

Behovene er lige så forskellige som kunderne, hos Advizor IT  har man derfor organiseret sig i tre teams, der afspejler den måde, kunderne bruger deres produkter på, nemlig indenfor: Proces, Strategi og Teknologi.
Men det handler også om tilstandsvurdering, analyse og generel planlægning af, hvordan Advizor IT bedst muligt når de mål, som IT-strategien skal være med til at realisere.
Teknologi dækker over de konkrete IT-løsninger, som Advizor implementerer. F.eks. en Small Business Server, en PC installeret med de rigtige programmer eller en Hosted Exchange.

Som kunde bliver du tilknyttet et af de tre teams. Alt sammen for at sikre en fokuseret indsats og en målrettet service.
Alle mennesker kan lide, at der er nogen, der gør sig umage for dem

– Vi er IT-entusiaster, men ikke nørder. Vi kan finde ud af at tale med folk. Det er vi faktisk rigtig gode til. Vi forventer ikke, at vores kunder interesserer sig særligt meget for IT. Det skal jo bare fungere. Vi er til gengæld sikre på, at alle mennesker kan lide at mærke, at der er nogen, der gør sig umage for at give råd og hurtig hjælp, hvis der opstår problemer. Vi tror også, det betyder noget, at vi har vores egen stil, og at vi er gode til at se IT-behov og sammensætte den rigtige pakke hver gang.


Læs meget mere på www.advizor.dk – og mød alle på holdet: 

Gislev Rejser: Fra familievirksomhed til del af stor koncern

Den fynske rejsevirksomhed Gislev Rejser har gennem de senere år været gennem en betydelig transformation. Ifølge administrerende direktør Niels Ravn Eriksen har både det nye ejerskab og flytningen været med til at styrke virksomhedens profil og synlighed, og samtidig har samarbejdet med Aller-koncernen hurtigt vist sig at skabe værdi.

Familievirksomhed forbereder sig på miljøkrav i god tid

Mens byggevirksomheden Poul Rasmussen endnu ikke er undlagt lovkravet om bæredygtighedsrapporteringen, så er virksomheden godt i gang med at klæde sig på til den bæredygtige dagsorden. Derfor har familievirksomheden tilmeldt sig vores ESG-Netværk for at være klar til fremtidige krav fra både stat, kunder og institutioner. 

Brain Boost: Ikke alle indtægter skaber samme værdi

Da softwarehuset Ecreo og Fynsk Erhverv i fællesskab afholdte seminaret "Styrk din digitale B2B-strategi og skab resiliens i en uforudsigelig tid" var Odense-virksomheden Flexbuy Technologies repræsenteret blandt deltagerne i form af Jacob Brage. Og han forlod Alfred og Kamilla, hvor arrangementet blev afholdt, i opløftet tilstand.

Brug din stemme på et stærkt EU

Når der søndag, den 9. juni er valg til Europa-Parlamentet i Danmark, er det vigtigt, at vi alle gør brug af vores demokratiske ret og sætter vores kryds på stemmesedlen. Det skaber en grønnere fremtid og styrker den enkelte virksomhed, det enkelte land - og den europæiske union. Tak fordi du bruger din stemme.

Fynsk logistikgigant krydser fingre for bedre forbindelser til motorvejsnettet

Den familieejede logistikvirksomhed Alex Andersen Ølund A/S forventer efter en årrække med særdeles solide regnskaber, at de kommende år byder på flere udfordringer og mere usikkerhed i markedet. Men ikke desto mindre er stemningen på direktionsgangen på Logistikvej i Odense fortsat høj, og listen over nye initiativer bliver ikke kortere. “2024 bliver et overgangsår, hvor […]

Damixa skruer op for den digitale tilstedeværelse

På Den Fynske E-handelskonference den 21. maj sætter Damixas Brand og Marketing Manager, Anna Trojel, ord på den digitale rejse, der skal føre Damixa helt up to date.

Optimisme at spore i det fynske erhvervsliv

De fynske virksomheder er sunde og robuste, og de fleste er ved at indfinde sig i den nye virkelighed med stigende tempo og kompleksitet. Det viser vores nyeste temperaturmåling i det fynske erhvervsliv, der giver en stærk tro på fremtiden.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.