Ukategoriseret • 20/01/2014

Seneste nyt fra Business Challenge 2014

Seneste nyt:

Del 1 – Rejseplan og praktiske info

Del 2 – Ruter i Dolomitterne

Opdateret årsplan – 2014

Se eller gense præsentationerne fra tidligere netværksarrangementer

Rejseinfo

Som nævnt får vi en ekstra cykeldag i Dolomitterne. Fly tidspunkter er herefter:
Afgang fra Billund onsdag den 3. september kl. 14.30 – Ankomst Bergamo kl. 16.30
Afgang fra Bergamo mandag den 8. september kl. 16.55 – Ankomst Billund kl. 19.00

Bustransfer Odense – Billund og retur.

Fyen Rundt

Træningsdagen søndag den 15. juni vil foregå som deltagelse i Fyen Rundt. Deltagelsen er gratis for os i Business Challenge.
Du kan tilmelde dig på følgende ruter: 110 km – 180 km og 333 km.
Se mere på www.fyenrundt.dk

Jeg vender tilbage vedrørende tilmelding. Dog skal I som ønsker at deltage på 333 km  ruten allerede nu give mig en tilbagemelding, da der er deltagerbegrænsning på denne rute.

Ligeledes vil jeg meget gerne høre fra jer, der allerede har tilmeldt jer 333 km ruten, så vi kan sikre, at I bliver registreret som Business Challenge deltagere og dermed også deltager gratis.
Send mig meget gerne en mail snarest.

Foredrag ”Kost og motion” med Klinisk diætist Stine Henriksen

Husk at det er på onsdag den 22. januar, at der er foredrag med Stine.
Mødet foregår hos Bernt – Thode Erhverv, Lind Hansens Vej 9, 5000 Odense C – kl. 16.30
Tilmelding til mig senest på tirsdag.

Hannah Grant
Tak for i går i selskab med en meget inspirerende, passioneret og vidende person, som gav os alle en rigtig god oplevelse i går aftes.

Opfølgning
Jeg har lavet den aftale med Hannah, at hvis du har spørgsmål, kan bruge et godt råd eller god vejledning eller der måtte være noget i hendes bog, som du ønsker uddybet, så skal du blot sende det til mig. Jeg samler alle henvendelser sammen og sender samlet til Hannah, så hun kan forholde sig til vores spørgsmål og input ad én omgang.

Køb af bog
De af jer, som ikke havde mulighed for at deltage i går, men ønsker at købe Hannahs bog eller hvis du ønsker at købe et ekstra eksemplar til gave e.lign. har mulighed for at købe bogen hos Henrik, Folkebo cykler. Det er muligt frem til og med næste fredag den 14. februar. Prisen er kr. 200,-, meget gerne i kontanter.

Fedtprocentmåling
Det vil løbende være muligt at få foretaget fedtprocentmåling, så du kan følge den positive effekt af din træningsindsats – og eventuelt resultatet af Hannahs gode anbefalinger.

En forklaring af de værdier som angives på den strimmel, som du får ved målingen, er nu at finde på hjemmesiden.

En melder fra – en ny er kommet til
Desværre må Michael Jakobsen af arbejdsmæssige grunde springe over i år, men forventer at være med igen i 2015. Vi fastholder imidlertid årets deltagerantal, idet vi i absolut sidste øjeblik har fået en ny deltager med på holdet. Det er Bo Qvist Jørgensen fra Willis.

Hilsen fra Poul Berthelsen
Til de af jer, som kender Poul viderebringes hermed en hilsen. Det går heldigvis fremad for Ida og stille og roligt håber de på en fremtid.

Syre i benene– kramper
Jeg fik en henvendelse fra netværket om jeg kendte et godt råd mod kramper.

Da det er et emne, som jeg mener at kunne have interesse for os alle, har jeg valgt at skrive nogle linier om det og lægge det på vores hjemmeside. Jeg ved, at der er flere af jer, som har gode erfaringer med egne små husgeråd Det kunne være spændende, hvis I ville melde dem ind til mig, så vil jeg sørge for at samskrive dem og lægge dem på hjemmesiden.
Fly og hotel booket
Vores flybilletter er booket og de sidste forhandlinger vedrørende vores hotel er faldet på plads.

Vi stepper lige et niveau op, i forhold til vores ophold i 2012 og 2013 på Alpe d´Huez og Bourg d´oisans.

Vi skal bo på Hotel Sant Anton, som er et 4-stjernet hotel med bl.a. WI-FI, Wellness-center og aflåst rum til vores cykler. Tjek: www.santanton.com

Værtsskaber
Følgende værter har nu booket sig ind med dato: Creo Arkitekterne den 18. maj og Tool Denmark den 24. maj. – Vi glæder os til at besøge jer.

fedtprocentmåling

Syre i benene og kramper

Stines Power Point ”Kostoptimering på landevejen”:  Kostoptimering på landevejen_2014

CORE træning

Cykeltræning er andet end kredsløbstræning og styrketræning af ben. Stabilitet og styrke i kropsstammen er vigtig og træning af mave og ryg er et ofte forsømt område, som vi først bliver mindet om, når smerterne i ryggen og nakken sniger sig ind efter nogle timer på raceren. De smerter er ofte mere generende for vores ydeevne end smerter i lår og lægge og kan betyde, at en ellers fantastisk oplevelse på raceren bliver knap så god. Derfor har jeg lagt et forslag til øvelser af netop ryg, mave og nakke på hjemmesiden. Det er enkle og effektive øvelser, som alle sikkert kender i forvejen. Pluk i øvelserne og brug den tid, som du har til rådighed. Selv få minutters træning vil gavne dig rigtig meget, når du sidder på raceren til foråret. God fornøjelse.

Læs mere her  CORE træning_2014

Jeg lægger senere øvelsesforslag til styrketræning af ben på hjemmesiden, ligesom der også kommer forslag til styrke- og udstrækningsøvelser, som du kan lave siddende på cyklen.

/Kay

Deltagerlisten

[table id=4 /]

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.

Netværk styrker Pia Mathiasens HR-kompetencer

Med HR-ansvar for over 300 medarbejdere, har HR-ansvarlig hos Ken Hygiejne Systems A/S, Pia Mathiasen, trådt ind i vores HR-netværk for at få ekstern, faglig sparring med ligesindede. Er du også interesseret i en netværksgruppe – så har vi også et til dig!

Bestyrelsesuddannelse klæder Torsten Kjeldsen bedre på til bestyrelsesarbejdet

COO i Broen-Lab, Torsten Kjeldsen, har netop færdiggjort ”Bestyrelsesuddannelsen med fokus på små og mellemstore virksomheder” ved Århus Universitet, og han kommer med en klar anbefaling. Som partnervirksomhed kan du stadig nå at komme med på en af de eftertragtede pladser til en favorabel pris - deadline for næste hold er den 17. maj 2024.

Video: Tietgenprisen 2024

Til Fynsk ErhvervsTopmøde den 18. april modtog Jens Hempel-Hansen Tietgenprisen som påskønnelse for sit store engagement indenfor cirkulær økonomi og ESG og for at stille sig i front for at gøre affald til morgendagens ressource og næste generations guld

Video: Morgendagens succes kræver innovation og stærke partnerskaber

De næste 10 år bliver vildere end de seneste 5.000, og teknologien kommer til slå igennem på måder, vi ikke kan forestille os i dag. Det er ikke alt, man kan overskue at gøre på en gang, men det handler bare om at komme med, mener innovationsekspert Mads Thimmer

Mod og vilje holder 195-årige H.J. Hansen på toppen

Med en historie, der rækker imponerende 195 år tilbage i tiden, har Odense-virksomheden H.J. Hansen præsteret en holdbarhed af international topklasse, Til trods for, at dagen for 200-års-jubilæet nærmer sig, er der bestemt ingen fare for, at H.J. Hansen går i stå. Faktisk har virksomheden aldrig været mere relevant end den er i dag. Affald […]

En sejr til fynsk erhvervsliv

Det er en god melding for det fynske erhvervsliv, at forligspartierne bag Infrastrukturplan 2035 er blevet enige om, hvordan motorvejen syd om Odense kan udvides til seks spor.

NextTalent rykker Gardingruppen nærmere en ny IT-løsning

Normalt har Odense-virksomheden Gardingruppen fokus på kreativitet og meget analoge løsninger. Men i de seneste måneder har der været talt rigtig meget om digitalisering, automation, optimering af arbejdsgange og nye IT-systemer