Nyheder • 23/05/2022

Psykolog-praksis udvider med nye kompetencer

Odense: Som navnet antyder er virksomheden Psykologerne på Torvet bygget op omkring et specifikt akademisk speciale, nemlig psykologien, og sådan har det været siden virksomheden blev stiftet i 2004. Men i november 2021 ændrede hverdagen sig i klinikken, da indehaver Patricia Hammershøj Binggeli tog et nyt skridt.

”Jeg besluttede mig for, at udvikle på min virksomhed og for at kunne det, måtte jeg give slip på en del af det administrative arbejde, som jeg selv og en studentermedhjælper har udført gennem mange år.

Samtidig var det også åbenlyst, at vi havde brug for nogle andre kompetencer, end vi indtil da havde haft i huset, da digitalisering, marketing og branding ikke er mine specialer,” fortæller Patricia Hammershøj Binggeli om baggrunden for beslutningen om at tage kontakt til Fynsk Erhverv for at høre nærmere om NextTalent-ordningen.

Efter et relativt kort forløb tog Psykologerne på Torvet Kamilla Bennedsen ind, og fik dermed en kollega, som med udgangspunkt i en kandidatgrad i International virksomhedskommunikation netop kunne opfylde ønskerne i virksomheden, der indtil da talte seks psykologer.

”Kamilla er den første med en anden akademisk uddannelse i huset, og det har været meget stimulerende.

Når du har haft en virksomhed som den her i en årrække, kommer du let til at fortsætte i de samme rutiner, og det har været et enormt løft at få Kamilla ind. Hun har givet os et nyt syn på mange ting, og så har hun været med til at rykke os rigtig meget i forhold til digitalisering og online-booking, som jeg ikke har haft tid til at arbejde med selv. Ikke nok med at Kamilla varetager en stor del af den daglige administration, så er hendes kerneopgave også at styrke vores digitale tilstedeværelse. Det har blandt andet betydet, at virksomheden nu er kommet på Instagram, og har flere SoMe-planer i støbeskeen,” siger Patricia, som med seks nye ansatte og en syvende på vej har fordoblet antallet af kollegaer på et halvt år.

Travlhed presser udviklingen

Ifølge Patricia Hammershøj Binggeli har de danske psykologer generelt utrolig travlt i disse år, og coronapandemien har ikke gjort arbejdspresset mindre. Blandt andet derfor var NextTalent-forløbet en kærkommen mulighed for at gå nye veje uden at skulle drosle ned på andre ting.

 ”Det, at vi er blevet flere psykologer har givet mig mulighed for at træde lidt ud af den daglige drift, uden at vi har måttet sige nej til opgaver,

og det er nødvendigt, hvis man som leder ønsker udvikling og vækst i sin virksomhed,” konstaterer ejeren af Psykologerne på Torvet, der har hovedkontor i Odense, men i øvrigt også afdelinger i Hillerød, Slagelse, og Aarhus.

Selvom Kamilla Bennedsen er den første ikke-psykolog hos i Psykologerne på Torvet, er det ikke nyt for Patricia Hammershøj Binggeli at søge inspiration fra ukendte territorier.

 ”Jeg kan godt lide at følge med i andre brancher, og hvor folk min faggruppe nok generelt er tilbøjelige til at søge netværk med hinanden, har jeg altid fået meget ud af at møde folk fra andre forretningsområder. Jeg synes, at det giver inspiration og en masse nye perspektiver, og jeg er glad for løbende at kunne udvide mit netværk, blandt andet gennem Fynsk Erhverv. Jeg kan også sagtens forestille mig, at vi ansætter flere fra NextTalent-forløbet, i takt med at virksomheden udvikler sig.”

Next Talent: fra føl til project owner hos EG Digital Welfare

Next Talent-projekt, der matcher virksomheder med højtuddannede kandidater, gav det match, som EG Digital havde behov for - dog i en anden stilling, end først tænkt.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Egeskov klar til at gå nye veje

Med flere kåringer som ”Danmarks bedste attraktion” i kategorien for slotte på meritlisten, tvivler få på, at udstillingerne på Egeskov Slot i Kværndrup har masser at byde på for de besøgende. Med ansættelsen af historieuddannede Magnus Keil Eistrup gennem Fynsk Erhvervs NEXT talent-program, er Egeskov nu gået målrettet i gang med at udnytte det fulde potentiale i udstillingerne.

Dystre toner og gode råd fra Topmødet 2022

Der er ingen grund til at være optimistisk omkring verdenssituationen. Men der er god grund til at handle på den. Til Fynsk ErhvervsTopmøde gik økonomiprofessor fra Aarhus Universitet Philipp Schröder på scenen for at give sit syn på verdens tilstand.

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Udfordringerne står i kø, mens vi venter på ny regering

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er i gang. 16 fynske medlemmer af det nye folketing står klar til at tage fat, og der er nok at tage fat på, for udfordringerne står i kø. Der er sendt mange løfter afsted under valgkampen, og nu […]

Kriserne kan gøre dig til en bedre leder

Covid19, krigen i Ukraine og klimakrisen tvinger ledere til at uddelegere og handle hurtigere. Tina Moe gør os klogere til Fynsk ErhvervsTopmøde den 16. november, men kommer allerede her med nogle få, gode råd.

Vi er flyttet til Cortex Business Park

Vi er flyttet fra de historiske lokaler på Albani Torv 4 i Odense centrum til Cortex Business Park, Cortex Park Vest 4, st., Odense M. Du kan fortsat kontakte os på tlf.nr. 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk.

FV22: Virksomhederne efterlyser handling og reformer

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er gået i gang . Under valgkampen har vi adresseret de ønsker og behov, som det fynske erhvervsliv pegede på kort for valgudskrivelsen.  Og vi følger op på de udfordringer, der står i vejen for de fynske virksomheders udvikling […]

FV22: Ryd ud i bureaukratiet

De fynske virksomheder bruger for meget tid på at finde rundt i tunge bureaukratiske systemer og omfattende krav og reguleringer, og det opleves af mange som ’skudt langt over målet’ eller som spild af tid. Det viser en stikprøve kort før, at valget blev udskrevet den 5. oktober. Derfor efterlyser Fynsk Erhverv en målrettet indsats […]

FV22: Digital infrastruktur en forudsætning for vækst

Digitalisering, data og intelligente løsninger udvikler sig hurtigt og spiller en stadig større rolle for virksomhedernes indtjeningsevne og konkurrencekraft. Digitalisering er kort sagt en vækstdriver. Forudsætningen for at kunne profitere af de nyeste digitale teknologier er en mobil- og internetforbindelse i verdensklasse. Derfor er den digitale infrastruktur i dag at betragte som kritisk infrastruktur på […]