Nye partnervirksomheder

Nyheder • 23/05/2022

Psykolog-praksis udvider med nye kompetencer

Odense: Som navnet antyder er virksomheden Psykologerne på Torvet bygget op omkring et specifikt akademisk speciale, nemlig psykologien, og sådan har det været siden virksomheden blev stiftet i 2004. Men i november 2021 ændrede hverdagen sig i klinikken, da indehaver Patricia Hammershøj Binggeli tog et nyt skridt.

”Jeg besluttede mig for, at udvikle på min virksomhed og for at kunne det, måtte jeg give slip på en del af det administrative arbejde, som jeg selv og en studentermedhjælper har udført gennem mange år.

Samtidig var det også åbenlyst, at vi havde brug for nogle andre kompetencer, end vi indtil da havde haft i huset, da digitalisering, marketing og branding ikke er mine specialer,” fortæller Patricia Hammershøj Binggeli om baggrunden for beslutningen om at tage kontakt til Fynsk Erhverv for at høre nærmere om NextTalent-ordningen.

Efter et relativt kort forløb tog Psykologerne på Torvet Kamilla Bennedsen ind, og fik dermed en kollega, som med udgangspunkt i en kandidatgrad i International virksomhedskommunikation netop kunne opfylde ønskerne i virksomheden, der indtil da talte seks psykologer.

”Kamilla er den første med en anden akademisk uddannelse i huset, og det har været meget stimulerende.

Når du har haft en virksomhed som den her i en årrække, kommer du let til at fortsætte i de samme rutiner, og det har været et enormt løft at få Kamilla ind. Hun har givet os et nyt syn på mange ting, og så har hun været med til at rykke os rigtig meget i forhold til digitalisering og online-booking, som jeg ikke har haft tid til at arbejde med selv. Ikke nok med at Kamilla varetager en stor del af den daglige administration, så er hendes kerneopgave også at styrke vores digitale tilstedeværelse. Det har blandt andet betydet, at virksomheden nu er kommet på Instagram, og har flere SoMe-planer i støbeskeen,” siger Patricia, som med seks nye ansatte og en syvende på vej har fordoblet antallet af kollegaer på et halvt år.

Travlhed presser udviklingen

Ifølge Patricia Hammershøj Binggeli har de danske psykologer generelt utrolig travlt i disse år, og coronapandemien har ikke gjort arbejdspresset mindre. Blandt andet derfor var NextTalent-forløbet en kærkommen mulighed for at gå nye veje uden at skulle drosle ned på andre ting.

 ”Det, at vi er blevet flere psykologer har givet mig mulighed for at træde lidt ud af den daglige drift, uden at vi har måttet sige nej til opgaver,

og det er nødvendigt, hvis man som leder ønsker udvikling og vækst i sin virksomhed,” konstaterer ejeren af Psykologerne på Torvet, der har hovedkontor i Odense, men i øvrigt også afdelinger i Hillerød, Slagelse, og Aarhus.

Selvom Kamilla Bennedsen er den første ikke-psykolog hos i Psykologerne på Torvet, er det ikke nyt for Patricia Hammershøj Binggeli at søge inspiration fra ukendte territorier.

 ”Jeg kan godt lide at følge med i andre brancher, og hvor folk min faggruppe nok generelt er tilbøjelige til at søge netværk med hinanden, har jeg altid fået meget ud af at møde folk fra andre forretningsområder. Jeg synes, at det giver inspiration og en masse nye perspektiver, og jeg er glad for løbende at kunne udvide mit netværk, blandt andet gennem Fynsk Erhverv. Jeg kan også sagtens forestille mig, at vi ansætter flere fra NextTalent-forløbet, i takt med at virksomheden udvikler sig.”

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Den 5. oktober inviterer Fynsk Erhverv og UCL til Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads, hvor Christian Ørsted fortæller om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

Kloakmester: Man skal ikke frygte akademikerne

Den familieejede kloakmestervirksomhed R. Hansen & Søn kører på fjerde generation, og kan i år fejre 100-års jubilæum. Trods den lange historie er kloakmesteren alt andet end traditionel og gammeldags i sin tilgang til faget. Dels er Gitte Zimmermann en af meget få kvindelige kloakmestre i Danmark med egen virksomhed, dels er hun meget glad […]

Virksomheder skal slås for lærlingene

Der har i årenes løb været mange eksempler på, at lærlingene på erhvervsuddannelserne har måttet kigge langt efter lærepladser. I dag er problemet det modsatte, og ifølge Lars Bregnehøj, der er direktør på Syddansk Erhvervsskole, vil udfordringen for virksomhederne blive endnu mere markant i de kommende år.

Kloakmester: Man skal ikke frygte akademikerne

Den familieejede kloakmestervirksomhed R. Hansen & Søn kører på fjerde generation, og kan i år fejre 100-års jubilæum. Trods den lange historie er kloakmesteren alt andet end traditionel og gammeldags i sin tilgang til faget. Dels er Gitte Zimmermann en af meget få kvindelige kloakmestre i Danmark med egen virksomhed, dels er hun meget glad […]

Bliv klogere på Tyskland og lær det bedste vinområde i Tyskland at kende

De danske virksomheder har gode muligheder for at komme ind på det tyske marked. Ifølge virksomhedskonsulent, Sandra Neelmeyer, er der et stort potentiale indenfor digitale løsninger, hvor de skandinaviske lande er langt foran sammenlignet Tyskland.

Små skridt til stærke resultater ved øget fokus på ansvarlighed

I disse år stiger kravene til ansvarlighed, transparens og dokumentation for både store og små virksomheder. Derfor sætter Fynsk Erhverv og Lise Bendix fra STRONG SMALL STEPS fokus på emnet den 23. august. Vi har talt med Lise Bendix om bl.a. vigtigheden af at stille skarpt på ansvarlighed i virksomhederne.

Møde med transportministeren giver grund til optimisme på Fyn

Den fynske infrastruktur står højt på Fynsk Erhvervs politiske dagsorden. Derfor har vi netop været forbi transportminister Trine Bramsen for at sikre et fortsat stærkt fokus på de fynske vejprojekter og broafgifterne over Storebælt.

God sommer fra Fynsk Erhverv

Vi ønsker hele det fynske erhvervsliv en god sommer. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig på Albani Torv 4, 5000 Odense C. I juni, juli og august holder eksportkontoret åbent: Mandag til torsdag fra kl. 10-14 og fredag fra kl. 10-13. Vi står også klar til at hjælpe dig på tlf: 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk og eksport@fynskerhverv.dk

Lederes tilstedeværelse på sociale medier er en vigtig opgave

Synlighed er vigtigt. Vi ved, at når kunderne skal vælge leverandør og produkter er kendskab vigtigt. Vi ved, at det er nemmere at tiltrække medarbejdere, når man har et stærkt brand. Men i 2022 er det ikke nok at virksomheden kommunikerer. Enhver leder i 2022 skal kommunikere – internt som eksternt. I artiklen kommer kommunikationsrådgiver Julie Lindegaard med en række gode råd til, hvordan du gør.

Tour de France-festen vil sætte sit tydelige præg på Fyn

Den 1. juli rammer det legendariske cykelløb Tour de France Danmark. På andendagen afsluttes etapen i Nyborg og tusindvis af fynboer kommer til at mærke den gule feber. Optakten mærker man særligt i hotelbranchen, hvor Nyborg nu melder fuldt booket og øvrige hoteller på Fyn følger trop.

Virksomheder skal slås for lærlingene

Der har i årenes løb været mange eksempler på, at lærlingene på erhvervsuddannelserne har måttet kigge langt efter lærepladser. I dag er problemet det modsatte, og ifølge Lars Bregnehøj, der er direktør på Syddansk Erhvervsskole, vil udfordringen for virksomhederne blive endnu mere markant i de kommende år.

Bæredygtig fynsk virksomhed med eksportdrømme

Den fynske virksomhed Biotrans Nordic tilbyder løsninger inden for håndtering og genanvendelse af organisk affald, og har i det seneste år haft en øget efterspørgsel på ca. 25 procent. Dermed er der for alvor gang i hjulene igen efter en ufrivillig opbremsning grundet Covid-19.