Nye partnere i 2021

Nyheder • 29/12/2020

HR-ON-direktør hædret med inspirationspris

Ali Cevik, HR-ON. © HR-ON

Da revisions- og konsulentvirksomheden EY i fællesskab med Erhverv+ uddelte Entrepreneur Of The Year Inspirationsprisen for 2020, gik prisen til en stolt Ali E. Cevik, der er stifter og direktør af tech-virksomheden HR-ON.

I beskrivelsen af, hvorfor Ali E. Cevik modtager årets pris, lyder der blandt andet følgende fra juryen: “Ali E. Cevik får Inspirationsprisen på Fyn for at gå forrest og vise, at man kan, hvad man vil, for at skabe værdi for andre end sig selv og ikke mindst for at inspirere andre til at gøre det samme. Det handler blandt andet om at være stolt af sin baggrund, bevare sin integritet og gøre det, som mange taler om – nemlig at sætte mangfoldigheden i spil i forhold til udvikling, innovation og en bedre bundlinje.”

“Jeg er utrolig glad for den pris. Det, der flytter mig i det daglige er, hvis jeg kan lave noget, som gør folk lykkeligere eller giver dem mulighed for at få mere tid til det, der betyder noget i deres liv. Og derfor glæder det mig, at jeg bliver hædret for at inspirere andre,” siger Ali E. Cevik, der skynder sig at give en stor del af æren for prisen videre til sine ansatte:

“Det er fantastisk hver dag at komme ind på en arbejdsplads, hvor der er glade medarbejdere, en stor rummelighed og et fælles ønske om at lave nogle løsninger, der er nyttige for vores brugere,” konstaterer Ali E. Cevik, der leder omkring 50 ansatte fra hovedkontoret i Odense Banegård Center.

HR-ON leverer – som navnet antyder – softwareløsninger til HR og rekruttering, og kunderne skal findes i det private erhvervsliv såvel som det offentlige og kundekredsen tæller også virksomheder uden for landets grænser.

“Vores løsninger handler i høj grad om at spare folks tid på administrative opgaver og i stedet give dem mere tid til det, der giver virksomheden værdi, hvad enten der er tale om rekruttering og online håndtering af ansøgninger eller onboarding, medarbejderudvikling, trivsel og offboarding af medarbejdere. På den måde forbedrer vi virksomhedernes mulighed for at vækste med de rette ansatte, så de kan opfylde deres mål, og samtidig gør vi det nemt for jobsøgere at finde og søge et job, der matcher deres kvalifikationer og drømme,” forklarer Ali Cevik, som altid selv er frisk på at afsøge nye muligheder sammen med sine ansatte:

“Når jeg kan se en større mening med et projekt, så inspirerer det mig. Derfor er jeg glad for af at være del af en arbejdsplads, hvor der er stor mangfoldighed og mange gode idéer – og selvfølgelig er jeg stolt over, at inspirationen går begge veje.”