Nyheder • 16/12/2020

Middelfart-klinik udvider med coronatest ud af huset

Siden 2019 har speciallæge Ahmed Aziz og hans forretningspartner og samlever Maria Egeberg Wellejus Olsen på Middelfart-klinikken Medin haft hovedfokus på hjerteundersøgelser og helbredsundersøgelser for virksomheder,  herunder de lovpligtige helbredsundersøgelser hos personer, der har natarbejde.

Men med coronaepidemien er paletten udvidet.

Nyeste skud på stammen er, at virksomheden tilbyder coronatest til virksomheder, og ganske som de øvrige ydelser, er Medin særligt fokuseret på at løfte opgaven på en måde, som tilgodeser borgeren og virksomheden, og som samtidig kan tage lidt af trykket fra det offentlige system.

“Vores grundlæggende forudsætning er i forvejen, at vi tilpasser os vores klienter, og vi har gerne åbent om aftenen eller i weekenderne, og vi kommer gerne ud til virksomhederne, hvis det er mest belejligt. Da en lokal virksomhed forespurgte på muligheden for, at vi kunne lave coronatest, var det oplagt,” siger Ahmed Aziz, der er uddannet som speciallæge i hjertemedicin på Odense Universitetshospital, hvor han også har sit daglige virke.

Efter en del research fandt han frem til den samme type coronatest, som rejsepasset også bygger på, og ifølge Ahmed Aziz er testen meget velegnet til screeninger.

“Vores test er blandt de bedste på markedet, den er CE-godkendt og oplagt hos dem, som ikke forventer, at de er smittet. Hvis en klient slår ud som positiv med vores test, så er den positiv, og så kan vi rådgive omkring isolation og behandling, fordi vi har sundhedsfagligt personale,” siger Ahmed Aziz, der med tiltaget også plejer sin indre iværksætter.

“Det er en kort periode, og vi har besluttet, at det giver god mening for os at sætte tid af til det. Til at begynde med var det bare i Middelfart, men hvis der er over 10 test, så kører vi gerne ud til virksomheder andre steder på Fyn,” fortæller lægen, som netop har meldt sin klinik ind i Fynsk Erhverv.

“Jeg tror ikke umiddelbart, at jeg skal være iværksætter på fuld tid, for jeg er meget glad for mit arbejde i det offentlige. Men jeg håber, at medlemskabet kan være med til at styrke vores erhvervsprofil, og måske kan det på sigt blive til mere,” lyder det fra Ahmed Aziz.

Resten af måneden giver Medin rabat på coronatest til medlemmer af Fynsk Erhverv – klik her for at læse mere.

Læs mere om tilbuddet her
Klik på billedet for at læse mere

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.

Netværk styrker Pia Mathiasens HR-kompetencer

Med HR-ansvar for over 300 medarbejdere, har HR-ansvarlig hos Ken Hygiejne Systems A/S, Pia Mathiasen, trådt ind i vores HR-netværk for at få ekstern, faglig sparring med ligesindede. Er du også interesseret i en netværksgruppe – så har vi også et til dig!

Bestyrelsesuddannelse klæder Torsten Kjeldsen bedre på til bestyrelsesarbejdet

COO i Broen-Lab, Torsten Kjeldsen, har netop færdiggjort ”Bestyrelsesuddannelsen med fokus på små og mellemstore virksomheder” ved Århus Universitet, og han kommer med en klar anbefaling. Som partnervirksomhed kan du stadig nå at komme med på en af de eftertragtede pladser til en favorabel pris - deadline for næste hold er den 17. maj 2024.

Video: Tietgenprisen 2024

Til Fynsk ErhvervsTopmøde den 18. april modtog Jens Hempel-Hansen Tietgenprisen som påskønnelse for sit store engagement indenfor cirkulær økonomi og ESG og for at stille sig i front for at gøre affald til morgendagens ressource og næste generations guld

Video: Morgendagens succes kræver innovation og stærke partnerskaber

De næste 10 år bliver vildere end de seneste 5.000, og teknologien kommer til slå igennem på måder, vi ikke kan forestille os i dag. Det er ikke alt, man kan overskue at gøre på en gang, men det handler bare om at komme med, mener innovationsekspert Mads Thimmer

Mod og vilje holder 195-årige H.J. Hansen på toppen

Med en historie, der rækker imponerende 195 år tilbage i tiden, har Odense-virksomheden H.J. Hansen præsteret en holdbarhed af international topklasse, Til trods for, at dagen for 200-års-jubilæet nærmer sig, er der bestemt ingen fare for, at H.J. Hansen går i stå. Faktisk har virksomheden aldrig været mere relevant end den er i dag. Affald […]

En sejr til fynsk erhvervsliv

Det er en god melding for det fynske erhvervsliv, at forligspartierne bag Infrastrukturplan 2035 er blevet enige om, hvordan motorvejen syd om Odense kan udvides til seks spor.

NextTalent rykker Gardingruppen nærmere en ny IT-løsning

Normalt har Odense-virksomheden Gardingruppen fokus på kreativitet og meget analoge løsninger. Men i de seneste måneder har der været talt rigtig meget om digitalisering, automation, optimering af arbejdsgange og nye IT-systemer