Nyheder • 05/09/2023

Intet tages for givet hos Claus Andersen Rustfri Stål

Fyns største smedevirksomheder kæmper hårdt om arbejdskraften. Claus Andersen, Rustfri Stål er ingen undtagelse, men ikke desto mindre registreres konkurrenternes fremgang som et samlet billede på fremgang.

Vi mødte administrerende direktør Lars Jensen på Midtfyns Festival i forbindelse med præsentationen af Fynsk Erhvervs Vækstbarometer 2023.

“Jeg kommer primært af to årsager. Dels at få et update på den nyeste viden i forhold til det Fynske Vækstbarometer. Og så er det selvfølgelig for den her netværksdel – lige at få hilst på og få snakket med folk, man kender,” fortæller Lars Jensen, der sagtens kunne se sin egen virksomhed i vækstbarometeret.

“Vores allerstørste udfordring er kernekompetencerne i virksomheden. Vi er en klassisk underleverandør, en klassisk smedevirksomhed, der står og falder med, at vi har nogle rigtig dygtige håndværkere. Og det kernekompetencer, selv i forhold til den befolkningsudvikling, der er og den mangel på primært håndværkere, der bliver. Der har vores store udfordring været at tiltrække og skabe et miljø, så vi kan have nogle dygtige unge mennesker i lære,” sagde han blandt andet.

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se denne video.

SBS-Friction ruster sig til fremtiden

Den sydfynske bremseklodsproducent SBS-Friction satser benhårdt på bæredygtighed og teknologi

Det fynske Vækstbarometer 2023

Det fynske Vækstbarometer 2023 er klar. Her er viden og inspiration fra de fynske virksomheder til at realisere yderligere potentiale og skabe en positiv udvikling og vækst i virksomhederne i fremtiden.

Netværk giver Egekærlund flere grønne fingre

Den familiedrevne virksomhed Egekærlund A/S har i mere end 70 år serviceret landbrug, kommuner og større virksomheder over hele Fyn. Specialet for den – med egne ord – ualmindelige maskinstation, med 15 ansatte, er drift af boldbaner. Men ikke desto mindre har der været brug for ekstra grønne fingre, netværk og god sparring til at […]

Klimapilot klædte virksomhed bedre på til grøn omstilling

Mathias Høck har bekræftet vognmandsvirksomheden Peder Olsen & Søn i, at nytænkning kan være lønsomt

Det fynske Vækstbarometer 2023

Det fynske Vækstbarometer 2023 er klar. Her er viden og inspiration fra de fynske virksomheder til at realisere yderligere potentiale og skabe en positiv udvikling og vækst i virksomhederne i fremtiden.

Trængte budgetter flytter aben videre til virksomhederne

De kommunale budgetter for 2024 er på agendaen i de fynske kommuner lige nu og traditionen tro er der besparelser og omprioriteringer i sigte. Det giver god mening i mange tilfælde, men det går sjældent stille af sig.

Tempur-direktør anbefaler øget fokus på sikkerhed

Selv om man er ret sikker på, at man har sine sikkerhedsforanstaltninger godt på plads, kan det ikke skade at blive klogere

Mindeord om Preben Nielsen

Æresmedlem i Fynsk Erhverv, Preben Nielsen, er gået bort. Empatisk, nærværende, lyttende og vidende – et skattet medlem i foreningen gennem rigtig mange år.

Gratis værktøjer og ressourcer til at sikre normal drift under kommende kriser

35 fynske virksomheder fik kort før sommerferien fyldt deres værktøjskasse, da de deltog i seminaret “Beyond the Crisis”. Bag overskriften “Beyond the Crisis” gemmer sig et omfattende projekt, som  Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (GTS-Institut) netop har afsluttet.  Projektet har det formål at blive klogere på, hvordan man sikrer fortsat drift under kriser. Vi har […]

Vigtigt at kunne trykprøve ideer i sit netværk

Muligheden for faglig sparring og idéudvikling står øverst på listen når Martin Murrekilde skal fortælle om værdierne i et HR-netværk

Klimaregnskaber sikrer virksomheder et forspring

Den 29. august indleder Udvikling Assens, Totalbankens og Fynsk Erhverv i fællesskab forløbet “GO GREEN – Lav dit første klimaregnskab”

Deltag i “Videnforum for Digital Transformation” og styrk din forretning

CIO fra H. Daugaard, Lars Romsøe har selv arbejdet med Digital Transformation i flere år. Disse værdifulde erfaringer bringer han med sig som mødeleder og facilitator i det nye Videnforum for Digital Transformation.