Netværksgrupper med fokus på lederskab og forretning

Fynsk Erhverv

Den fortrolige netværksgruppe – svaret på den fynske erhvervsleders udfordringer

 

Som erhvervsleder oplever du med garanti fra tid til anden at være udfordret på tid, ressourcer og viden. Og når erkendelsen af ikke at kunne løbe hurtigere eller at kunne opsøge al den viden, man gerne vil have, indfinder sig, så er svaret for dig – ligesom for andre fynske erhvervsledere – en professionel netværksgruppe i Fynsk Erhverv.

 

Fynsk Erhvervs netværksgrupper henvender sig til dig, som driver eller er ansat på ledelsesniveau i en af Fyns mange mindre og mellemstore virksomheder. Det er ikke din branche, der er afgørende, men din nysgerrighed på at blive en bedre leder, at være opdateret og inspireret og at skabe en positiv udvikling i din virksomhed.

 

Din direkte adgang til viden, værktøjer og sparring

 

Et godt netværk går begge veje og bringer mennesker og virksomheder tættere på deres mål. Fynsk Erhvervs DNA er netop den viden, de erfaringer og kontakter, vi kan bringe i spil for hinanden. Vi er ’hinandens øjne og ører’ og sammen realiserer vi potentiale.

 

Hver netværksgruppe består af 15 fynske erhvervsledere og ledes af en professionel netværksfacilitator. Vi lægger stor vægt på den rette sammensætning af hver enkelte netværksgruppe, og garanterer at der ikke forekommer konkurrencemæssige konflikter mellem deltagernes interesser. Der er fuld fortrolighed mellem deltagerne i den enkelte netværksgruppe.

 

Den enkelte netværksgruppe mødes typisk hver 6. uge i hinandens virksomheder eller i Fynsk Erhvervs mødefaciliteter i Cortex Business Park. Møderne er af 2-3 timers varighed, og deltagerne holder kontakten på tværs af gruppen mellem møderne.

 

Viden og relationer

 

● Alle netværksgrupper har en professionel netværksfacilitator, eget digitalt netværksforum samt mulighed for eksterne oplægsholder

● Alle netværksdeltagere har gratis adgang til de to årlige Fynsk ErhvervsTopmøder

● Alle netværksdeltagere har gratis adgang til et årligt, eksklusivt netværksarrangement på tværs af alle netværkene

● Alle netværksdeltagere tilbydes favorable priser på og fortrinsret til en række konkrete tilbud, herunder ‘Bestyrelsesuddannelsen med fokus på små og mellemstore virksomheder‘ og ‘Bestyrelsesformandsuddannelsen‘ ved Århus Universitet.

 

Pris for deltagelse i et netværk

 

Deltagelse i netværk forudsætter premium partnerskab i Fynsk Erhverv samt et årligt netværksgebyr på 7.500 + moms i 2024, som går til aflønning af facilitator og indlægsholdere samt forplejning etc. Eventuelle studieture o.l. afregnes særskilt.

 

Pris for deltagelse i Business Challenge netværk fremgår under de enkelte netværk nedenfor.

 

Vi har også en netværksgruppe til dig

 

I Fynsk Erhverv tilbyder vi forskellige netværksgrupper, og har helt sikkert også et til dig. Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, så hjælper vi dig med at finde det rette.

 

Kontakt Fynsk Erhverv på info@fynskerhverv.dk eller tlf: 66 14 47 14

Skal vi finde et netværk til dig?

 

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper, og skal vi hjælpe med at finde det rette til dig?

 

Kontakt os i dag på info@fynskerhverv.dk eller tlf: 66 14 47 14

 

Eller klik på knappen nedenfor og bliv kontaktet

cid163aX3aRgAAAACCwpXqvvYeQLmlvVl5rwlDBwCk7EJZO5nEQqb7yScwM13sAAAAAAEJAACk7EJZO5nEQqb7yScwM13sAATEsmLzAAAJ3aEACVRrO8KN4NT7s2fDeFwizfv

Netværksgruppe skaber stor værdi for ejerleder

 

“Jeg blev totalt fanget af den fortrolighed, der var mellem deltagerne, og jeg var blæst helt bagover efter første møde” udtaler Gitte Zimmermann fra R. Hansen & Søn.

 

Læs mere >

BC 22 – bærende

Netværk styrker dig både professionelt og personligt

 

“Vi deler glæden ved at cykle og sætte udfordrende mål. Og så arbejder vi målrettet med at udvikle vores forretninger og os selv gennem et fællesskab, hvor alle byder ind” udtaler Henrik Dybdahl Trommer fra Söderberg og Partners.

 

Læs mere >

Mark-Reeh-Pedersen—Tempur-horisontal

Netværk giver inspiration og indsigt

 

“Jeg har mødt mennesker, som jeg aldrig havde mødt, hvis ikke det var for netværket, fordi de kommer fra virksomheder i helt andre brancher end Tempur” udtaler Mark Reeh Pedersen fra Tempur

 

Læs mere >