Nye partnervirksomheder

Nyheder • 02/02/2022

“Bestyrelsesuddannelsen har virkelig givet mig blod på tanden”

I løbet af de senere år har 25-30 fynske erhvervsledere fra Fynsk Erhvervs partnervirksomheder gennemført ‘Bestyrelsesuddannelse for SMV-virksomheder‘ ved Aarhus BSS med stort udbytte.

Torben Kopp Kristensen, som er partner og direktør i Intelligent Banker, har netop afsluttet uddannelsen, og han er meget begejstret:

“Jeg har som ejerleder fået stort udbytte af bestyrelsesuddannelsen for små og mellemstore virksomheder. Uddannelsen har et højt fagligt niveau og har en rigtig god sammenhæng mellem det teoretiske og det praktiske. Teorien er knyttet op på forskning og den praktiske del er krydret med relevante cases, som deltagerne får mulighed for at arbejde med i mindre grupper.

De 2 kompetente gennemgående undervisere og rækken af indlægsholdere er med til at give stor inspiration.

Jeg har i den grad fået indblik i bestyrelsens rolle – og at bestyrelsesarbejde ikke blot er klassisk kontrolorgan, regnskab og budgetter, men i høj grad kan være en strategisk sparringpartner for en SMV, der typisk har drift som hovedoverskrift.

Jeg har virkelig fået blod på tanden i forhold til at arbejde med professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen har desuden givet et spændende netværk, hvor deltagerne er rigtig god blanding af køn, branche og erfaringsniveau.

Jeg kan kun anbefale uddannelsen.”

Hvis du er interesseret, så kontakt direktør Jytte Reinholdt for yderligere oplysninger på jre@fynskerhverv.dk eller tlf: 29 13 03 30

Vil du vide mere om bestyrelsesuddannelsen? Så læs mere her

Steen Ernland: Tre gode råd til værdiskabelse i ledelser og bestyrelser

Steen Ernland, der blandt meget andet er medforfatter til bogen “Den Aktive Bestyrelse", giver her sit bud på, hvordan den moderne virksomhed skal tænke ledelse og bestyrelse i fremtiden for at tiltrække kapital fra investorer og opnå stærkere finansielle resultater.

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Den 5. oktober inviterer Fynsk Erhverv og UCL til Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads, hvor Christian Ørsted fortæller om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

De tre største udfordringer i 2022/23

Er du interesseret i at vide, hvordan en række fynske erhvervsledere har knækket koden til succes i forhold til tre af de største udfordringer i 2022/2023?

Energipriser ændrer forbrugsmønstre – få gode råd

Siden Ruslands invasion af Ukraine er energipriserne steget enormt, og både virksomheder og private forbrugere har fået rekordhøje udgifter til blandt andet gas, el, benzin og diesel. Samtidig har Ruslands invasion understreget, at klimapolitik og sikkerhedspolitik hænger uløseligt sammen, og at den grønne omstilling er afgørende for klimaet og uafhængigheden af russisk energi. Hos Energi […]

Kriser er gode for kreativiteten

Selvom de forgangne år har budt på en række udfordringer på verdensplan, så er INGENIØR'NE optimistiske for fremtiden, der står på nye løsninger på nuværende projekter og fyldte ordrebøger. I artiklen giver afdelingschef, Bjarne Linde Jensen, og markedschef, Anders Friis-Wandall Nielsen, gode råd til virksomheder, der går med byggeri i tankerne.

Sommerhilsen fra formanden

Kære fynske erhvervsliv Velkommen tilbage fra sommerferie. Tilbage på jobbet kan vi spørge os selv: Skal vi nu se på skyfri himmel og sol eller mørke skyer i horisonten? Det kan anskues på flere måder. Jeg vælger den positive anskuelse trods en omverden af bekymringer, ikke mindst i medierne. Der forventes trods alt vækst i […]

Styrk din virksomhed med Fynsk Erhvervs arrangementer

Fynsk Erhverv byder det fynske erhvervsliv velkommen tilbage fra ferie. Er du i gang med at planlægge 2. halvår, kan du roligt sætte kryds i kalenderen og komme til spændende arrangementer i løbet af året. Vi har en masse på programmet, som giver dig ny viden, værktøjer og inspiration til at styrke din virksomhed. I […]

Erhvervsnetværk giver værdifuld sparring i hverdagen

Fynske erhvervsledere sparrer og debatterer i fortrolige fora i Fynsk Erhvervs netværksgrupper. Bloomits Claus Lethenborg er ikke i tvivl om, at han er blevet klædt på til at træffe bedre beslutninger for sin virksomhed. Du har netop nu mulighed for at byde ind på en af de ledige pladser i netværksgrupperne pr. 1. august. Vi matcher dig med den gruppe, der vil give dig størst værdi

Fynske virksomheder holder øje med udviklingen i Kina

Mens de fleste danskere ikke længere skænker Covid-krisen mange tanker i deres hverdag, er situationen uændret kaotisk i forhold for virksomheder med kinesiske forbindelser.