Arrangement

Infomøde og Kick-Off til Business Challenge Cykling 2024

Bliv en del af et erhvervsnetværk med høje mål 

Fynsk Erhvervs cykelnetværk Business Challenge i 2024 sætter kursen mod en udfordring, der når nye højder. Så hvis du er fynsk erhvervsleder og har ambitionen om at udvide dit erhvervsnetværk, styrke din virksomhed og pleje din krop, så har du mindst tre gode grunde til at blive en del af Business Challenge Cykling.

Som medlem af netværket kommer du med i feltet af et godt og mangfoldigt hold med erhvervsledere og beslutningstagere fra forskellige brancher. Fælles for os er ambitionen om at dele inspiration fra vores professionelle og private hverdag og omsætte det til udvikling af vores lederskab og vores forretninger. Fælles er naturligvis også passionen for at cykle og udfordre os selv.

Kom med fra start, når kursen sættes et nyt år i Fynsk Erhvervs cyklende erhvervsnetværk Business Challenge.  

På mødet fortæller vi om årets gang i netværket og vejen hen mod højdepunktet i 2024. Det findes i Pyrenæerne 2115 meter over havoverfladen på toppen af Col du Tourmalet.  

Du kommer også til at møde en mand, der har levet af at køre hurtigt på cykel og ofre sig for holdkaptajnen. Peter Meinert kommer forbi med beretninger fra landevejen og kulissen i en karriere, der blandt andet udspillede sig på Team Telekom og US Postal. 

Læs mere om Business Challenge Cykling her

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se denne video.

Vi tager forbehold for programændringer. Flere informationer følger