Leder • 11/12/2018

Glædelig jul og godt nytår

jul-2018

Sikken voldsom trængsel og (a)larm…
Julen nærmer sig, og året går på hæld. 2018 har været endnu et fantastisk år i Fynsk Erhverv med super god opbakning fra det fynske erhvervsliv og god dialog med beslutningstagere i fynske kommuner og på Christiansborg. Jeg er begejstret for det engagement og den energi, jeg møder rundt omkring i jeres virksomheder og til vores store arrangementer. Ingen tvivl om, at der i vores fællesskab hentes inspiration og styrke til fortsat udvikling af virksomhederne og af det personlige lederskab.

Faktisk hylder vi voldsom trængsel og (a)larm. Fordi det fortæller os, at her er der gang i opbygningen af værdifulde relationer, delingen af nyttig viden og indgåelsen af vigtige aftaler de fynske erhvervsledere imellem. Fynsk Erhvervs DNA er den viden, de erfaringer og de kontakter, vi kan bringe i spil sammen og for hinanden. Her gør alle en positiv forskel – og sammen gør vi en forskel. Tak for det!

Vi glæder os til endnu et fantastisk år i 2019, hvor vi vil styrke og dyrke netværkene og konceptet for forretningsudvikling i de fynske virksomheder. Vi vil hæve barren og sikre endnu større udbytte af vores arrangementer – i Odense og rundt på fynske virksomheder, der deler ud af nyttig viden og erfaringer. Vi skal også have sat – ja den voldsomme trængsel og (a)larm på den fynske motorvej på agendaen, når folketingsvalget udskrives i løbet af foråret – og fremskyndet nogle kreative løsninger på de trængsler, som letbanebyggeri og bytransformationen påfører butikker og erhvervsdrivende i Odense.

Glædelig jul og godt nytår – og på gensyn i Fynsk Erhverv i det nye år.
Sammen står vi stærkest!

Jytte Reinholdt
Direktør